VitaP Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Já mám odsud: http://www.kmobchod.cz/autodoplnky/parkova...ejem--S-758-0-3 a zatím spokojenost. Časem chci ale dát všechny lišty do barvy a tak budu měnit za originál ve stříbrné. Potom bude tenhle k dispozici asi i s lištou. Ale to až na podzim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Tak to ja musim souhlasit s vama co uprednostnujete jenom samotnou akustickou signalizaci ... Treba se mi libi i displeje, ale osobne nemam rad takoveto doplnky na palubovke ... A abych se priznal, na svoji Octavii nemam parkovaciho asistenta vubec, ale uvazuju o tom ... chcel bych ale original, co je od Skodovky, myslim, ze BadyS to tu nabizel za celkem slusny peniz Ale ten displej v levem rohu palubovky vypada celkem dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hroby Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Nazdárek lidičky, byl by někdo z Vás schopnej mi namontovat parkovacího asistenta a zapojit celou kabeláž? Za kolik byste mi to mohli udělat? Já bych si to udělal ale nevěřim že by to bylo funkční jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 osobně bych portmana už nedalmontoval jsem ho do tchánovy 406 1/2 roku super nastala zima a občas blbnul, pak leto celkem OK a od další zimy KO. na pohled vše OK. Vím o dalších třech co tak "fungují". Myslíš Portman všeobecně nebo konkrétní typ? byl to BS 400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Skrso Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 Chalani, viete mi poradit, ako je to s lakovanim? mozem tie zadne cidla uplne s kludom streknut do farby auta? Mam OI Combi, senzory su cierne a nechcem aby to tak kricalo.... Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 origo jsem vždy lakoval a bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...35377&st=50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Zdravim,mám combi a uvažuji kam dát čidla.Neví někdo jestli by tam nestlačily dát jenom dvě na strany co nejblíže k zadním dveřím když tam chybí ta lišta.Eventuálně zbylé dvě dát na držák SPZ.A jestli se můžou použít jen dvě?Že bych ty dvě nezapojoval.Jestli to tak vůbec funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 JITKA58:Nepises ci chces davat origo alebo neoriginalne park.senzory.???? Neoriginalne mas s 2 , 4, 6, 8, senzormy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Zdravim,mám combi a uvažuji kam dát čidla.Neví někdo jestli by tam nestlačily dát jenom dvě na strany co nejblíže k zadním dveřím když tam chybí ta lišta.Eventuálně zbylé dvě dát na držák SPZ.A jestli se můžou použít jen dvě?Že bych ty dvě nezapojoval.Jestli to tak vůbec funguje. vždycky to chce min 4 takže doporučuju origo http://www.skoda-auto.cz/CZE/SERVICE/ACCES...fc%3d0000000140 dělaji se i levnější ale často je stim pak problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 NOTOBI: Ja mam neoriginalne uz 3 roky a ziadny problem. Cena 50euro. cca1300kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Myslel jsem neorigo.A mě hlavně zajímá jestli to funguje když do řj. nezastrčím dva sensory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Stranka na parkovacie senzory2,4,6,8 LINK: http://www.parkujeme.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Korek Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Zdravím, tak jsem namontoval neorigo senzory do svého vincenza. Nechal jsem si je koupit pod stromek právě z adresy, kterou uvedl prochy.Je to bez displeje za 600kč. Montáž vcelku jednoduchá, asi za hoďku a půl bylo hotovo. Stačilo vyvrtat, protáhnout kabely do levé kapsy kufru, napojit na kostru a zpátečku a už to šlape. jen pracovní rozsah je trošku menší a to 1,5m pípnutí a až do zhruba 30-35cm nepřerušovaný tón. Foto zapojení zkusím přiložit v neděli večer. Jinak zkusím vyzkoušet jen dva senzory, ale myslím, že to určitě pojede, protože na překážku funguje každý senzor zvlášť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 no tys tomu dal :-/ ty senzory se nedávaji do lišty, ale pod ní když si měl dole nárazník jou tam i tečkama předznačený místa kde vrtat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Korek Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Tak díky Notobi, taky názor, ale asi se mi to zatím takhle líbí víc, ikdyž vím, že to patří pod lištu, ale právě tady to měli někteří v liště a to mě zaujalo. Jinak u tohoto způsobu jsem vůbec nárazník nesundával, rozměřil jsem si to přímo na liště a vyvrtal. Kábly jsem pak jednoduše protáhl přes gumovou záslepku v kufru a bylo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 no tys tomu dal :-/ ty senzory se nedávaji do lišty, ale pod ní když si měl dole nárazník jou tam i tečkama předznačený místa kde vrtat souhlas, tohle byla sned nejhorsi varianta ..kdyz uz tak pripadne nelakovane do listy jako ma fabie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Zdravím, tak jsem namontoval neorigo senzory do svého vincenza. Nechal jsem si je koupit pod stromek právě z adresy, kterou uvedl prochy.Je to bez displeje za 600kč. Montáž vcelku jednoduchá, asi za hoďku a půl bylo hotovo. Stačilo vyvrtat, protáhnout kabely do levé kapsy kufru, napojit na kostru a zpátečku a už to šlape. jen pracovní rozsah je trošku menší a to 1,5m pípnutí a až do zhruba 30-35cm nepřerušovaný tón. Foto zapojení zkusím přiložit v neděli večer. Jinak zkusím vyzkoušet jen dva senzory, ale myslím, že to určitě pojede, protože na překážku funguje každý senzor zvlášť. Řekl bych, že ty krajní máš moc nahoru. Zkus přicouvat k vyššímu obrubníku bokem, jestli ti to bude signalizovat. Jinak na pípák si zvykneš. Já teda mám s displejem, chvíli jsem na displej jezdil - je to komfortnější. ale pak při čištění palubky jsem si ho rozlousknul o dveře, takže je KO (pípák funguje dál), tak jsem to strčil pod palubku a taky se na to dá zvyknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 navyxuj ty senzory něčím černým a nenech si kazit radost, jakmile už tam nebudou jako pěst na oko, tak už nikoho nenapadne to připomínkovat, ale fakt jsou trochu jinde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 aspon je videt, ze ma senzory :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Korek Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Tak tady jsou fotky, jak to mám zapojené v kufru. A teď se do mě můžete pustit rafani :-). Jinak fíknout na černo by to šlo, ale až na jaro, páč auto mrzne venku. Zatím stejně nic měnit nebudu, protože na funkci rostlináře to nemá vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 A je to ve předu slyšet? Nebo si vypínáš rádio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2010 no tys tomu dal :-/ ty senzory se nedávaji do lišty, ale pod ní když si měl dole nárazník jou tam i tečkama předznačený místa kde vrtat Naraznik nedemontoval. Neoriginalne senzory mozes namontovat kde chces. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Korek Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 A je to ve předu slyšet? Nebo si vypínáš rádio? Já ho slyším v poho i s rádiem, to bych ho natáhl někde blíž, kdybych se měl ještě při couvání zaobírat rádiem. Tento je ukvíkaný dost, v první chvíli jsem myslel, že ho ještě přelepím izolepou, ale jak sem to pozadělával tapecem, tak se zklidnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaki Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Souhlas, mám něco podobného. Oproti originálu od škody, který, pokud mě paměť neklame, skutečně tůtá či hluboce pípá, tyhle neoriginály spíš ječej než pípaj. Je to ton vysokej, otravnej a slyšitrelnej. Osobně jsem ten bzučák přilepil v kombíku +- na stejné místo a slyším ho až až. Je otázka jestli nebude časem slábnout - pro všechny případy jsem tam nechal celej kabel stočenej a vždycky ho můžu přestěhovat Někdo tu zmiňoval mute rádia při zařazení zpátečky. Tahle myšlenka se mi fakt líbí, podívám se jestli to moje rádio umí. Ne že by to bylo za potřebí, pípák slyším, ale přijde mi to jako hezká vychytávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.