Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak jsem to tam narval, jeste vikend a je to v cajku=)Predek komplet sedacky ORSII, zadek jsem trosku upravoval, jeste me chybi ty boky.

pěkné

co tak nějaký popisek co bylo třeba upravit atd.

Vloženo
Tak jsem to tam narval, jeste vikend a je to v cajku=)Predek komplet sedacky ORSII, zadek jsem trosku upravoval, jeste me chybi ty boky.

pěkné

co tak nějaký popisek co bylo třeba upravit atd.

Predek je i s kostrama OII, predelavka asi na 15minut, v zadu se musi predelat spodni ulozeni na operadlech.

Vloženo

MAm ale jeste je nemam zapojene, ani vyhrevy, ale vsecko jde, ze=)))JInak jsem ty sedacky vcera testoval na nejakych 800km a boomba.Hlavne konecne ta bederni operka je znat, coz ve Fabce jinak vubec neni=((

Vloženo

Musim priznat, ze posezeni je to vic nez krasne.. Dokonce i v zadu je vic mista (jina velikost sedaku a trosku jinak profilovane predni sedacky) - odzkouseno na tech 800 km.. Predek je bez diskuzi. A ve spojeni s cernym interierem to dela dojem prijemneho prostredi k sezeni :)

Vloženo (editace)

JohnyS: jesi je ješte budeš mit tak za dva mesice je vemu :) přijel bych si pro ne dodavkou ale ted sem bez money :(

a to sem řikal že do frs nebudu investovat a jen se vozit :D :D :D :D :D

Editováno: , autor: kodemi

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...