Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Na novej Fabii mam uz nabehnych nejakych 10500km a do servisnej prehliadky je este daleko (az v novembry 11 mesiac) a chcel by som spravit vymenu oleja skor. Da sa to nejako sklbit aj s rocnou prehliadkou?

Je vobec nejaky test kde su vyhodnotene jednotlive znacky oleja podla kvality?Na Feliicii 1,3 som mal OMV Full Syn 0w-40 a uplna spokojnost na fabii Castrol TXT 5w 40 a neviem co do novej.Rozmyslal som nad Mobilom 0W-40 alebo Texaco, OMV vsetko 0W-40.

Vloženo
Na novej Fabii mam uz nabehnych nejakych 10500km a do servisnej prehliadky je este daleko (az v novembry 11 mesiac) a chcel by som spravit vymenu oleja skor. Da sa to nejako sklbit aj s rocnou prehliadkou?

Je vobec nejaky test kde su vyhodnotene jednotlive znacky oleja podla kvality?Na Feliicii 1,3 som mal OMV Full Syn 0w-40 a uplna spokojnost na fabii Castrol TXT 5w 40 a neviem co do novej.Rozmyslal som nad Mobilom 0W-40 alebo Texaco, OMV vsetko 0W-40.

Osobně u všech aut co jsem kdy měl, jsem měnil poprvé po 5000km, podruhé při 15000km a pak dále perioda 15000, olej Aral 5W-40, VW502 00 a nikdy žádný problém, ať TDI nebo benzin,já bych si oleje 0W do auta nedal.

Vloženo
tak jsi nakonec dal polosyntetiku?

Jedu tam s tim ve ctvrtek....jsem zvedav co mi najdou za zavady :)

...koupil jsem tento olej pres net, protoze ten mogul jsem nesehnal za dobrou cenu :(

Vloženo
tak jsi nakonec dal polosyntetiku?

Jedu tam s tim ve ctvrtek....jsem zvedav co mi najdou za zavady :)

...koupil jsem tento olej pres net, protoze ten mogul jsem nesehnal za dobrou cenu :(

no nakonec jsem ho sehnal také malinko dráž (206,- Kč/litr) než před tím, ale utěšoval jsem se tím, že jsem ho viděl v Globusu litr za 300,-

Vloženo
preco ak sa smiem spytat?Je moc riedky? Auto mi stoji v garazi v zime je tam max okolo 0°C.

Viem ze na feliciach vymienali olej hned po 1000km.

Je zbytečně drahý, abych ho měnil po 15000, je to olej na prodloužený interval 30000 a ten nechci, protože tak mezi 20000 a 30000km tam dolíváš, žere ho to, raději každých 15000km nový 5W-40.

Vloženo
no nakonec jsem ho sehnal také malinko dráž (206,- Kč/litr) než před tím, ale utěšoval jsem se tím, že jsem ho viděl v Globusu litr za 300,-

Ja koupil ten Total 7000 za 159,- Kc/litr. ...v eshopu z Kurimy. www.olejservis.cz

Snad se to nezadre :D

Vloženo

tak to ja by som tiez ten 0W-40 nenechal v aute viac ako nejakych 12tkm.Kedy si sa ani nevedelo o nejakych olejoch long life a aj tak doporucovali vymienat kazdych 15t km.

Ked sa ten long life 0W-30 zmiesa s karbonom tak je to ako jemna pasta a potom odchadzaju turba.Niet sa co cudovat....

Vloženo
Tady jen pro info k cenám:

výměna oleje,olejový filtr,pylfiltr,vzduchový filtr,svíčky,brzdová kapalina+práce

(v Nevecomu na Kladně) 4717.50kč

:076

Ps.Podle faktury olej-HIGH TRON. cena za litr bez Dph 361.50

tak jestli to je Aral High Tronic, tak ten jen tak na okraj prodává naší firmě Aral za 200,- Kč litr a to nejsem servis s bůhvíjakým odběrem

To těžko říct jestli je to Aral olej na faktůře psáno jen HIGH TRON

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...