makov Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Na novej Fabii mam uz nabehnych nejakych 10500km a do servisnej prehliadky je este daleko (az v novembry 11 mesiac) a chcel by som spravit vymenu oleja skor. Da sa to nejako sklbit aj s rocnou prehliadkou? Je vobec nejaky test kde su vyhodnotene jednotlive znacky oleja podla kvality?Na Feliicii 1,3 som mal OMV Full Syn 0w-40 a uplna spokojnost na fabii Castrol TXT 5w 40 a neviem co do novej.Rozmyslal som nad Mobilom 0W-40 alebo Texaco, OMV vsetko 0W-40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Na novej Fabii mam uz nabehnych nejakych 10500km a do servisnej prehliadky je este daleko (az v novembry 11 mesiac) a chcel by som spravit vymenu oleja skor. Da sa to nejako sklbit aj s rocnou prehliadkou?Je vobec nejaky test kde su vyhodnotene jednotlive znacky oleja podla kvality?Na Feliicii 1,3 som mal OMV Full Syn 0w-40 a uplna spokojnost na fabii Castrol TXT 5w 40 a neviem co do novej.Rozmyslal som nad Mobilom 0W-40 alebo Texaco, OMV vsetko 0W-40. Osobně u všech aut co jsem kdy měl, jsem měnil poprvé po 5000km, podruhé při 15000km a pak dále perioda 15000, olej Aral 5W-40, VW502 00 a nikdy žádný problém, ať TDI nebo benzin,já bych si oleje 0W do auta nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 preco ak sa smiem spytat?Je moc riedky? Auto mi stoji v garazi v zime je tam max okolo 0°C. Viem ze na feliciach vymienali olej hned po 1000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 tak jsi nakonec dal polosyntetiku? Jedu tam s tim ve ctvrtek....jsem zvedav co mi najdou za zavady ...koupil jsem tento olej pres net, protoze ten mogul jsem nesehnal za dobrou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 tak jsi nakonec dal polosyntetiku? Jedu tam s tim ve ctvrtek....jsem zvedav co mi najdou za zavady ...koupil jsem tento olej pres net, protoze ten mogul jsem nesehnal za dobrou cenu no nakonec jsem ho sehnal také malinko dráž (206,- Kč/litr) než před tím, ale utěšoval jsem se tím, že jsem ho viděl v Globusu litr za 300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 preco ak sa smiem spytat?Je moc riedky? Auto mi stoji v garazi v zime je tam max okolo 0°C.Viem ze na feliciach vymienali olej hned po 1000km. Je zbytečně drahý, abych ho měnil po 15000, je to olej na prodloužený interval 30000 a ten nechci, protože tak mezi 20000 a 30000km tam dolíváš, žere ho to, raději každých 15000km nový 5W-40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 no nakonec jsem ho sehnal také malinko dráž (206,- Kč/litr) než před tím, ale utěšoval jsem se tím, že jsem ho viděl v Globusu litr za 300,- Ja koupil ten Total 7000 za 159,- Kc/litr. ...v eshopu z Kurimy. www.olejservis.cz Snad se to nezadre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 tak to ja by som tiez ten 0W-40 nenechal v aute viac ako nejakych 12tkm.Kedy si sa ani nevedelo o nejakych olejoch long life a aj tak doporucovali vymienat kazdych 15t km. Ked sa ten long life 0W-30 zmiesa s karbonom tak je to ako jemna pasta a potom odchadzaju turba.Niet sa co cudovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Tady jen pro info k cenám:výměna oleje,olejový filtr,pylfiltr,vzduchový filtr,svíčky,brzdová kapalina+práce (v Nevecomu na Kladně) 4717.50kč Ps.Podle faktury olej-HIGH TRON. cena za litr bez Dph 361.50 tak jestli to je Aral High Tronic, tak ten jen tak na okraj prodává naší firmě Aral za 200,- Kč litr a to nejsem servis s bůhvíjakým odběrem To těžko říct jestli je to Aral olej na faktůře psáno jen HIGH TRON Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.