Publikováno Červen 7, 200718 r Vim, ze se to tu uz resilo, ale nenasel jsem to tu.. Jak zhasnout tu kontrolku? Kodovanim,nebo ukostrenim pinu budiku? Diky za radu. Honza
Červen 7, 200718 r Když jsme dávali maxík do mojí starý fábky, tak se mě mechanik ptal a na VASu to pak kódoval... nic jsme nekostřili
Červen 7, 200718 r Kámo ja by som to práve chcel mať na maxíku a nemám to a pritom som to predtým mal...:-(
Červen 8, 200718 r Kámo ja by som to práve chcel mať na maxíku a nemám to a pritom som to predtým mal...:-( tak zkus těch 16 připočítat, jinak já mám taky solo kontrolku u palivoměru, pokud sklopím sedadlo před nastartováním - svítí a po chvilce zhasne, pokud sklopíš sedadlo za jízdy, svítí pořád
Červen 8, 200718 r Lenže mne to svietilo keď som mal predchádzajúci maxidot a teraz nie...ale skúsim. s bsg mi nikto nič nerobil... Kámo ja by som to práve chcel mať na maxíku a nemám to a pritom som to predtým mal...:-( tak zkus těch 16 připočítat, jinak já mám taky solo kontrolku u palivoměru, pokud sklopím sedadlo před nastartováním - svítí a po chvilce zhasne, pokud sklopíš sedadlo za jízdy, svítí pořád
Červen 8, 200718 r zkusím se svést s tímto tématem. Takřka od prvopočátku mi občas (většinou na nerovnostech a když tam někdo sedí) tato kontrolka problikává. Nevíte kde je umístěn spínač?
Červen 8, 200718 r zkusím se svést s tímto tématem.Takřka od prvopočátku mi občas (většinou na nerovnostech a když tam někdo sedí) tato kontrolka problikává. Nevíte kde je umístěn spínač? Spínač je přímo na tom kovovém oku, do kterého se opěradlo zacvakává.
Červen 9, 200718 r zkusím se svést s tímto tématem.Takřka od prvopočátku mi občas (většinou na nerovnostech a když tam někdo sedí) tato kontrolka problikává. Nevíte kde je umístěn spínač? Spínač je přímo na tom kovovém oku, do kterého se opěradlo zacvakává. opěradlo s pásy, tedy dvojsedák
Červen 24, 200718 r Autor Takze softwarove to zhasnout nejde...Tedy ne prekodovanim BSG o tech plus nebo minus 16... Honza
Červen 25, 200718 r Takze softwarove to zhasnout nejde...Tedy ne prekodovanim BSG o tech plus nebo minus 16...Honza takže uzemnit patřičný vývod BSG, odkódováním hodnoty to jde jen u aut, které toto mají z výroby zapojené nebo dodělané, odkódováním se funkční signalizace zruší
Červenec 3, 200718 r Takze softwarove to zhasnout nejde...Tedy ne prekodovanim BSG o tech plus nebo minus 16...Honza takže uzemnit patřičný vývod BSG, odkódováním hodnoty to jde jen u aut, které toto mají z výroby zapojené nebo dodělané, odkódováním se funkční signalizace zruší Netuší prosím někdo který vodič je potřeba uzemnit ?
Červenec 3, 200718 r takto je to zapojené Allah akbar shukran ty asi máš novější verzi dílencké příručky páč v mé jsem toto nenašel marně taky scháním zapojení kontrolky vypnutí PP airbagu, kontrolku mám ale nemá kupodivu 2 vývody ale 4 chci ji použít jako kontrolku na úplně něco jiného
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.