Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Kámo ja by som to práve chcel mať na maxíku a nemám to a pritom som to predtým mal...:-(

tak zkus těch 16 připočítat, jinak já mám taky solo kontrolku u palivoměru, pokud sklopím sedadlo před nastartováním - svítí a po chvilce zhasne, pokud sklopíš sedadlo za jízdy, svítí pořád

Vloženo

Lenže mne to svietilo keď som mal predchádzajúci maxidot a teraz nie...ale skúsim.

s bsg mi nikto nič nerobil...

Kámo ja by som to práve chcel mať na maxíku a nemám to a pritom som to predtým mal...:-(

tak zkus těch 16 připočítat, jinak já mám taky solo kontrolku u palivoměru, pokud sklopím sedadlo před nastartováním - svítí a po chvilce zhasne, pokud sklopíš sedadlo za jízdy, svítí pořád

Vloženo

zkusím se svést s tímto tématem.

Takřka od prvopočátku mi občas (většinou na nerovnostech a když tam někdo sedí) tato kontrolka problikává. Nevíte kde je umístěn spínač?

Vloženo

Takřka od prvopočátku mi občas (většinou na nerovnostech a když tam někdo sedí) tato kontrolka problikává. Nevíte kde je umístěn spínač?

Spínač je přímo na tom kovovém oku, do kterého se opěradlo zacvakává.

Vloženo

Spínač je přímo na tom kovovém oku, do kterého se opěradlo zacvakává.

opěradlo s pásy, tedy dvojsedák

• o 2 týdny později...
Vloženo
Takze softwarove to zhasnout nejde...Tedy ne prekodovanim BSG o tech plus nebo minus 16...

Honza

takže uzemnit patřičný vývod BSG, odkódováním hodnoty to jde jen u aut, které toto mají z výroby zapojené nebo dodělané, odkódováním se funkční signalizace zruší

• o 2 týdny později...
Vloženo
Takze softwarove to zhasnout nejde...Tedy ne prekodovanim BSG o tech plus nebo minus 16...

Honza

takže uzemnit patřičný vývod BSG, odkódováním hodnoty to jde jen u aut, které toto mají z výroby zapojené nebo dodělané, odkódováním se funkční signalizace zruší

Netuší prosím někdo který vodič je potřeba uzemnit ?

Vloženo
takto je to zapojené

Allah akbar

shukran

ty asi máš novější verzi dílencké příručky páč v mé jsem toto nenašel

marně taky scháním zapojení kontrolky vypnutí PP airbagu, kontrolku mám ale nemá kupodivu 2 vývody ale 4

chci ji použít jako kontrolku na úplně něco jiného

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...