Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vim, ze se to tu uz resilo, ale nenasel jsem to tu.. Jak zhasnout tu kontrolku? Kodovanim,nebo ukostrenim pinu budiku?

Diky za radu.

Honza

Když jsme dávali maxík do mojí starý fábky, tak se mě mechanik ptal a na VASu to pak kódoval...B) nic jsme nekostřili

V kódovaní BSG odpočítaj od aktuálneho kódovania 16 a je to -_-

Kámo ja by som to práve chcel mať na maxíku a nemám to a pritom som to predtým mal...:-(

Kámo ja by som to práve chcel mať na maxíku a nemám to a pritom som to predtým mal...:-(

tak zkus těch 16 připočítat, jinak já mám taky solo kontrolku u palivoměru, pokud sklopím sedadlo před nastartováním - svítí a po chvilce zhasne, pokud sklopíš sedadlo za jízdy, svítí pořád

Lenže mne to svietilo keď som mal predchádzajúci maxidot a teraz nie...ale skúsim.

s bsg mi nikto nič nerobil...

tak zkus těch 16 připočítat, jinak já mám taky solo kontrolku u palivoměru, pokud sklopím sedadlo před nastartováním - svítí a po chvilce zhasne, pokud sklopíš sedadlo za jízdy, svítí pořád

• Autor

Moc dekuji. Zkusim to a pak se podelim o vysledky :)

Honza

zkusím se svést s tímto tématem.

Takřka od prvopočátku mi občas (většinou na nerovnostech a když tam někdo sedí) tato kontrolka problikává. Nevíte kde je umístěn spínač?

Takřka od prvopočátku mi občas (většinou na nerovnostech a když tam někdo sedí) tato kontrolka problikává. Nevíte kde je umístěn spínač?

Spínač je přímo na tom kovovém oku, do kterého se opěradlo zacvakává.

Spínač je přímo na tom kovovém oku, do kterého se opěradlo zacvakává.

opěradlo s pásy, tedy dvojsedák

• 2 týdny později...
  • Autor

Takze softwarove to zhasnout nejde...Tedy ne prekodovanim BSG o tech plus nebo minus 16...

Honza

Takze softwarove to zhasnout nejde...Tedy ne prekodovanim BSG o tech plus nebo minus 16...

Honza

takže uzemnit patřičný vývod BSG, odkódováním hodnoty to jde jen u aut, které toto mají z výroby zapojené nebo dodělané, odkódováním se funkční signalizace zruší

• 2 týdny později...

Honza

takže uzemnit patřičný vývod BSG, odkódováním hodnoty to jde jen u aut, které toto mají z výroby zapojené nebo dodělané, odkódováním se funkční signalizace zruší

Netuší prosím někdo který vodič je potřeba uzemnit ?

takto je to zapojené

post-3171-1183470592_thumb.jpg

takto je to zapojené

Allah akbar

shukran

ty asi máš novější verzi dílencké příručky páč v mé jsem toto nenašel

marně taky scháním zapojení kontrolky vypnutí PP airbagu, kontrolku mám ale nemá kupodivu 2 vývody ale 4

chci ji použít jako kontrolku na úplně něco jiného

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.