Přejít na obsah

Autosalon Brno 2007


OrOrO

Doporučené příspěvky

Tak jsem poprve navstivil tenhle stanek a mam z toho celkem dobry pocit. Aut opravdu hodne a skoro do vsech si mohl clovek sednout,nebo se zeptat ruzne ochotnejch dealeru.Jedine,co me neskutecne tocilo byla skutecnost,ze lidi uz jsou takovy hovada,ktery se neumej kochat ocima.Vysledoval jsem nasledujici.Kazdej selskej hrbet si musi na auto sahnout.Cim je auto drazsi,tim vetsi konstelace selskejch hrbetu se kolem mota,pripadne do nej leze,mlati kufrem,dvermi,troubej jak o zivot a samozrejme MATLAJ A MATLAJ!!Osobne jsem videl debilka,jak omatlava PREDNI SKLO!!na S8 Audi.Proc zrovna predni sklo?Asi nejaka nova uchylka,sklofilitiida ci co?Jenze pri 30-ti stupnovym vedru se z krasnejch perletovejch laku,prednich skel a nalozenejch interieru ve dreve a f kuzi stava zetor pepka vrany kterej si po konzumaci chleba se sadlem neumeje pracky..Jinak jsem cekal trochu hezci,resp ne z Dachau,nebo z Auschwitzu,holky.Chapu,ze je moda poslednich let,kdyz zenska vazi 35 kilo i s satama,ale jak se na to kouka?K autum patrej pekny holciny,s akuratnima proporcema a ne umrly vizlata(vyjimka byla blondata slecna u Porsche :palec2: )Jinak jidlo klasika vystavistni,klobasy,langose,pizza vse odpovidajici vystavni cene.Pivo Starobrno,pry docela slo.Ja pil nealko friii tez od Staroblata a bylo dobry,studeny a zadarmo ;) Zaverem.Libilo se mi to a za rok hura znova!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesne jak řikas... bilo to tam super.. tu h olku od ferarri sem si taky vsiml mela nadherne oci... ale i holky od alfa romeo nebili spatny... heheh..... jo a ty lidi nektery ili fakt hovada... jo a jenom te opravim dalsi bude o 2 roky... ne o rok

jasne,mas pravdu...az tak se mi to libilo,ze bych se nezlobil,kdyby to bylo za rok ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Och ta čeština, mischicko, kde jsi? lol

Jinak na takový akce jedině na novinářskej den, v nouzi v prac. den dopo. O víkendu mě tam nikdo nedostane - lovce igelitek, propisek a matlaly bych asi nevystál. Může za to že jsem párkrát brigádničil na autosalonech a zažil lidskou demenci - na Tempu v Litoměřicích nám někdy v roce 1997-98 místní frajer v umouněných kraťasech, do nich zastrčeným upoceným tílku a v sandálech a ponožkách (a s igelitkama od Audi po ZIL lol ) vyklopil do vystavenýho Volva V70R "v plný" párek s hořčicí na sedačky...prej nechtěl :blbec::help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...