Rob Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Jedu !!! Už se těším Tak jen sem dej Jirko čas kdy v Rudny na Atolu a budu tam. Snad pojede i Davon když u ž to je soused.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Jedu !!! Už se těším Tak jen sem dej Jirko čas kdy v Rudny na Atolu a budu tam. Snad pojede i Davon když u ž to je soused.... Nejedu, kolega je nemocný, musím nach Wien Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 fakt me to mrzi ale pojedu az druhy letosni plasy. fotbal si nevybira, slibil sem to uz pred rokem takze odrict nejde, kdybych byl hrac v poli je mi to jedno ale kdo vi co hraju tak to snad pochopi Nejede předseda, to asi nevyhrajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 no ted to bude slabsi obecne si myslim jako klubove, ono uz to stejne neni co drif, ale tak kazdej obcas nemuze a seslo se nam t zrovna na plasy, skoda no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 hlavne by me zajimalo, jestli kdyz to vyhrajete ten pohar jestli ho date do uschovy ke me kdyz je klubovej sem zvedaf kdo ho bude chtit zatahnout pro sebe ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 hlavne by me zajimalo, jestli kdyz to vyhrajete ten pohar jestli ho date do uschovy ke me kdyz je klubovej sem zvedaf kdo ho bude chtit zatahnout pro sebe ))) Ještě OC nic nevyhrál a už se staráš kde bude pohár, aby to nepřineslo smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Jedu !!! Už se těším Tak jen sem dej Jirko čas kdy v Rudny na Atolu a budu tam. Snad pojede i Davon když u ž to je soused.... Nejedu, delam ted 4 dny a mam 2 dny volno... Musim se venovat rodine a mam tu spousta prace, nemam byt hotovy a nelezim hore kokotom jako Rob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Taky bych dal odjezd v 10:00 Takže tak 9:45 prijezd a 10:00:59 odjezd? jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 no ty, protoze sis dovc neplanoval pred rokem, ja ucast na tom memorialu slibil uz loni já už honím last minute asi měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Hmm no tak koukam to nas moc nebude...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Take nejedu ... jsem v Reichu ... Myslel jsem ze to vyjde nejak rozumne, ale bohuzel .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Ahoj, rad pojedu, moc se tesim, prvni takovej sraz, na jaky pojedu. Jen nevim, jestli Vam pomuzu s klubovym poharem, pac jsem clenem OC par dni a jeste nemam klubovou kartickuuuu Kdyz tak sem vyveste, prosim, nejakou finalni domluvu, kde se chcete sejit, pridal bych se nekde po ceste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Ahoj, rad pojedu, moc se tesim, prvni takovej sraz, na jaky pojedu. Jen nevim, jestli Vam pomuzu s klubovym poharem, pac jsem clenem OC par dni a jeste nemam klubovou kartickuuuu Kdyz tak sem vyveste, prosim, nejakou finalni domluvu, kde se chcete sejit, pridal bych se nekde po ceste... no myslím, že to vůbec neva, že jsi člen jen chvíli hlavně nesmíme zapomenout, že do OC se počítá i Frančesko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 hlavne by me zajimalo, jestli kdyz to vyhrajete ten pohar jestli ho date do uschovy ke me kdyz je klubovej sem zvedaf kdo ho bude chtit zatahnout pro sebe ))) já nečekal jsi jinou odpověd,nejedeš,máš smolíka ................když už jsme u toho,tak tohle jsi věděl taky už minulý rok ,nebo se pletu .......jednou jsi presidento a tak by jsi měl jít příkladem .............já mám taky lukrativnější kšeft a budu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 hlavne by me zajimalo, jestli kdyz to vyhrajete ten pohar jestli ho date do uschovy ke me kdyz je klubovej sem zvedaf kdo ho bude chtit zatahnout pro sebe ))) já nečekal jsi jinou odpověd,nejedeš,máš smolíka ................když už jsme u toho,tak tohle jsi věděl taky už minulý rok ,nebo se pletu .......jednou jsi presidento a tak by jsi měl jít příkladem .............já mám taky lukrativnější kšeft a budu tam svatá pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 no dyk máš kšeft i tam ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Jedu !!! Už se těším Tak jen sem dej Jirko čas kdy v Rudny na Atolu a budu tam. Snad pojede i Davon když u ž to je soused.... Nejedu, delam ted 4 dny a mam 2 dny volno... Musim se venovat rodine a mam tu spousta prace, nemam byt hotovy a nelezim hore kokotom jako Rob HMMMM tak nejedu,ležím doma jak říkal Davon. Včra sem si na motokárách roztrhnul nohu když na mě vlítla druhá motokára a rámem mě vzala přes koleno a holeň. 15 stehu a naraženina jako fík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Sem pracovne od ctvrtka do nedele v Madarsku, takze bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 no dyk máš kšeft i tam ne jo za hubičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 brepto tak se v sobotu uvidíme, ale tak brzo jako vy teda nepojedu tak mi koukejte držet fleka ne jako loni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 brepto tak se v sobotu uvidíme, ale tak brzo jako vy teda nepojedu tak mi koukejte držet fleka ne jako loni se pokusím já tam budu asi na 9.oo hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 chtělo by to pro celej klub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 chtělo by to pro celej klub uvidím zatím žádná sláva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Tak kdo všecko pojede v těch 9:45 - 10 od toho Atolu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 mám chuť se na to vykašlat,když vidím ten zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.