Hensel Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Ahoj, kdybych nebyl v 10:00 u Atolu, tak pojedu ze severu od Rakovnika.Nechcete dat jeste nejaky druhy pripojny bod blizko Plasu, prosim? Celkem rad bych stal pobliz Vas Dik Mila Mílo pdoel modroblika nás tam dyžtak najdeš, ale většinou se stavujeme v Tescu v Plzni tak nevím..jo jinak Jířo a co FOX ten na seznamu je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 PŘIPOJÍM SE K SEJDOVI A JEDU V 8H.Pokud to bude tak super jak účast valím odpoledne domů.Tak zítra čauky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Podbořany také jedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 tak něco z OC pak mám ještě něco i z ostatních, ale těch bude všude hafo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Tady je taky trocha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Tak já taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 tý jak tam stála ta modrá okta jsem si ani nevšiml toho předku to měl světla z bmw či co ne okta světla bmw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 tý jak tam stála ta modrá okta jsem si ani nevšiml toho předku to měl světla z bmw či co ne okta světla bmw? JJ vypadalo to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 tý jak tam stála ta modrá okta jsem si ani nevšiml toho předku to měl světla z bmw či co ne okta světla bmw? To je Octavka??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 (editace) To je Octavka??????? Jasně že je to oktavka chtěl jsem jí vyfotit i ze zadu, ale byla tam moc tma, kdo byl chápe. Editováno: 18. Červen 2007, autor: Fugenbunt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 jj je a foto zezadu mám já tady je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 tak malé ohlédnutí za srazem,z mého pohledu sraz byl opět super ,velký dík všem kdo dorazil včetně nováčků ,ale to nestačilo na kýžený POHÁR bohužel vyhrál VW klub a za ním Seat klub a Octavia klub ?????? s odřenými zády 3 a tudíž kulové,nemusím popisovat,že jsem byl rozladěn a o Frančeskovi ani nemluvě a to zbytek zúčastněných kluků také nemluvě........ snad malá záplata v podobě nočního tuningu. Sejis 1.místo Semi 108 3.místo /první pohár / gratuluji fotky dodám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 tak pár fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 (editace) nestačilo na kýžený POHÁR bohužel vyhrál VW klub a za ním Seat klub a Octavia klub ?????? s odřenými zády 3 a tudíž kulové,nemusím popisovat,že jsem byl rozladěn a o Frančeskovi ani nemluvě a to zbytek zúčastněných kluků také nemluvě........ snad malá záplata v podobě nočního tuningu. Sejis 1.místo Semi 108 3.místo /první pohár / gratuluji Tam snad vic klubů ani nebylo ne? Dyt si rikal ze soutěžit nebudeš? Editováno: 18. Červen 2007, autor: Fugenbunt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 nestačilo na kýžený POHÁR bohužel vyhrál VW klub a za ním Seat klub a Octavia klub ?????? s odřenými zády 3 a tudíž kulové,nemusím popisovat,že jsem byl rozladěn a o Frančeskovi ani nemluvě a to zbytek zúčastněných kluků také nemluvě........ snad malá záplata v podobě nočního tuningu. Sejis 1.místo Semi 108 3.místo /první pohár / gratuluji Tam snad vic klubů ani nebylo ne? Dyt si rikal ze soutěžit nebudeš? nechal jsem se vyhecovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 neodolal vid sejdo..no snad na podzimní bude více lidi, aby ten pohár byl u nás v klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 neodolal vid sejdo..no snad na podzimní bude více lidi, aby ten pohár byl u nás v klubu možná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Ahoj panove, diky ze jsem mohl jet s Vama od te pumpy, mohl se postavit vedle Vas, me auto se tetelilo blahem Rad jsem se s nekterymi seznamil, s temi, se kterymi jsem to nestihl se omlouvam, snad priste a doufam, ze to bude brzy. Odpoledne uz mne z tech vsech decibelu trochu dunelo v hlave .. je s podivem, co jsou nekteri nadsenci schopni narvat do auta. Videl jsem hodne inspirace, ale zaroven hodne "nedodelaneho" ... leckde byla zajimava myslenka nejakeho reseni, ale nedotazena do konce ... skoda. V kazdem pripade Vy, co jste stali v te jedne rade jako Sejis, mate krasna auta a mate za to muj obdiv. Fotek mam taky par, ale nejsou o nic lepsi ani horsi, nez ktere uz zde jsou vystavene. Mila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 dej je sem Milo...jinak hodně z nás je rádo, že jsme tě poznali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 me stve ze jsem nebyl...a doufam ze na druhy letosni to vyjde a pojedu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 me stve ze jsem nebyl...a doufam ze na druhy letosni to vyjde a pojedu taky Taky bych už konečně vyrazil někam dál!!! Škola mi začíná zase v říjnu, tak doufám, že se v září někam vypravím!!! Není to lehký přes týden makat a přes víkendy sedět zavřenej a poslouchat nezáživný věci!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 dej je sem Milo...jinak hodně z nás je rádo, že jsme tě poznali přesně jak říká Henslík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 dej je sem Milo...jinak hodně z nás je rádo, že jsme tě poznali přesně jak říká Henslík Taky bych to tak nějak napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.