Benik Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 ahoj vsem, prosim o pomoc jestli nahodou uz nekdo neco podobneho neresil. Od vcerejska postradam telefon. Vzhledem k tomu abych si vsechno nebral s sebou kdyz nekam jdu tak to shovavam pod sedacky( Navi, panel, penezenku, telefon). Nevim jestli se mam pustit do demontaze ale kdyz tam zkusim dat firemni tak to vypada ze by tam mohl krasne jit. jedna se o ofuk nohou pro cestujici vzadu. Poradi mi nekdo s demontazi, popr jak na to? Stalo se to uz nekomu z Vas? PS: je samozdrejmne mozne ze jsem ho ztratil nekde jinde ale naposledy si ho pamatuji jak jsem ho daval prave na ono misto... Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 ahoj vsem, prosim o pomoc jestli nahodou uz nekdo neco podobneho neresil. Od vcerejska postradam telefon. Vzhledem k tomu abych si vsechno nebral s sebou kdyz nekam jdu tak to shovavam pod sedacky( Navi, panel, penezenku, telefon). Nevim jestli se mam pustit do demontaze ale kdyz tam zkusim dat firemni tak to vypada ze by tam mohl krasne jit. jedna se o ofuk nohou pro cestujici vzadu. Poradi mi nekdo s demontazi, popr jak na to? Stalo se to uz nekomu z Vas?PS: je samozdrejmne mozne ze jsem ho ztratil nekde jinde ale naposledy si ho pamatuji jak jsem ho daval prave na ono misto... Dekuji mě tam děti zakopli tužkovku baterku a byl jsem šílený z toho převalujícího se zvuku a trvalo mi dost dlouho na to přijít odkud a co to vůbec je, protože děti samo Fučík, zkus jako první vytrhnout poslední díl ofuku pod sedačkou, jde to, nic to nedrží, zpátky ho jen namáčkneš a uvidíš, osobně se mi nezdá, že by se tam mobil vešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 A co takhle zkusit na něj zavolat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 taky mi tam zapadl telefon, ale vybitý. Chvilku trvalo než jsem ho našel a aby se to už neopakovalo tak jsem zhruba do polovinÿ toho posledního dílu nainstaloval tahokov. Od té doby pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 19. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 No taky ho mam vyply... takze nic... fakt se tam krasne vejde... a za tim prvnim dilem neni uz jsem na to koukal, tak nevim jestli muze zajet az nekam dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 No taky ho mam vyply... takze nic... fakt se tam krasne vejde... a za tim prvnim dilem neni uz jsem na to koukal, tak nevim jestli muze zajet az nekam dal... může, až dopředu, já tu baterku vyšťáral zahnutým svářecím drátem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 19. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 no tak to jsem zvedavy... az budu mit cas tak se na to vrhnu... dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Mě tam kdysi spadl nástavec na bezpečnostní šrouby, ale vypadl zase sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 19. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 no ty vole... ja si ho kdyz jsem daval letni gumy taky ten bezpecak daval pod zadni sedadlo... ty jo on tam snad bude taky... jsem si uz koupil novy... dobrej napad... dekuji ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 20. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Tak jsem dnes zkusil takovy maly experiment. do kopce jsem tomu dal couda(plny plyn) a normalne mobil vyjel krasne ven... takze hura hura hura... takze upozorneni vsem: Nedavejte si nic na podlahu, co by mohlo zapadnout do otvoru ofuku... diky vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Tak jsem dnes zkusil takovy maly experiment. do kopce jsem tomu dal couda(plny plyn) a normalne mobil vyjel krasne ven... takze hura hura hura...takze upozorneni vsem: Nedavejte si nic na podlahu, co by mohlo zapadnout do otvoru ofuku... diky vsem jseš klikař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 ještě že tak, hned o víkendu tam nainstaluji nějakou mřížku, tak aby vzduch šel pěkně ven, ale dovnitř nic nezapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Taky už jsem měl mobil v topení, ale naštěstí nezajel až dozadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Mě zapadala propiska, šroubovák a ještě něco dozadu za palubovku => muselo jít kompletně vše ven Ale schovat telefon do ofuku je docela zajímavý nápad, tam by to asi nikdo nehledal Tak bacha na to a vymsli lepší místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 No tak tohle se mi naštěstí ještě nestalo, ale koukám že si mám dát bacha na to, co pokládám na podlahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ldhard Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Zkus ho vytáhnout vysavačem. ld Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.