Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

docela síla

• Autor

Taky jsem na to cumel jak puk...kdyz se jedna o penize, tak jde vsechno stranou!!

Jojo to sem cetl ;) Masakr !!!

Pěkný šmejdi, něco o nich jsem četl asi před dvěma lety a bylo to v podobném ražení.

To už to rovnou mohli čipovat po telefonu :aggressive:

Doufám, že se to tou soudní cestou vyřeší rychle, aby nezpůsobyli další finanční újmy!!!

Šmejdi!

Ukopnout hlavy je malo!

Jsou to hajzlove! Tohle jsem cetl uz davno a nejlepsi je hlaska na jejich strankach :D

"A proto - svěřte své auto do rukou pouze profesionálům."

Se divim ze to jeste nezabalili !

Jsou to hajzlove! Tohle jsem cetl uz davno a nejlepsi je hlaska na jejich strankach :D

"A proto - svěřte své auto do rukou pouze profesionálům."

Se divim ze to jeste nezabalili !

Proč? Zřejmě se našlo dost lidí, co auto k profesionálům dát nechtěli a raději uvěřili pohádkám této jim podobných firem. Už podle rozsahu nabídky se v podobných případech aspoň pro mě jedná o velmi "důvěryhodné" firmy, které navíc atmosférické motory nejenže čipují, ale zároveň převrtávají, aspoň podle nabízených finálních parametrů :)

Nejvíc mě dostává ABC v tisku jak to tam maj jako reference přitom je to vždy placená inzerce reklama žádný článek nebo test

Tak to je o nich známo už pěkně dloho!!!

Strejda s něma měl kdysi taky co do činění a fakt zmrdi!!!

Ale asi jim to sype podle toho jak se tváří a na čem vozí svoji reklamu!!! fuck fuck :o :o

Nejvíc mě dostává ABC v tisku jak to tam maj jako reference přitom je to vždy placená inzerce reklama žádný článek nebo test

to jsou teda ceny, ale jak koukám, tak můj motor asi neuměj 1,6/55kW, jo kva kva kvalita :smich:

• Autor

Meli by dostat hoodne velkou pokutu, z ktery uz by se nevyhrabali...a nebo aby podali vsichni poskozeni lide hromadnou zalobu!! :p

to jsou teda ceny, ale jak koukám, tak můj motor asi neuměj 1,6/55kW, jo kva kva kvalita :smich:

Když jim zavoláš tak ti čipnou i tu tvojí. A to rovnou přez telefon.

Co na to říct? Jak jim to někdo může sežrat 1.4 55kw 126 na 153 Nm :wallbash: nebo že vůbec ,,čipují'' 1.6 8V. Nehorázné

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.