Doli Vloženo 19. Červen 2007 Vloženo 19. Červen 2007 Co je moc, to je moc... http://www.mmracing.sk/images/content/afera.pdf Citovat
acter Vloženo 19. Červen 2007 Vloženo 19. Červen 2007 Co je moc, to je moc... http://www.mmracing.sk/images/content/afera.pdf Dobry zmrdi.... Citovat
Doli Vloženo 19. Červen 2007 Autor Vloženo 19. Červen 2007 Taky jsem na to cumel jak puk...kdyz se jedna o penize, tak jde vsechno stranou!! Citovat
rolbař Vloženo 19. Červen 2007 Vloženo 19. Červen 2007 Pěkný šmejdi, něco o nich jsem četl asi před dvěma lety a bylo to v podobném ražení. To už to rovnou mohli čipovat po telefonu Citovat
Matys06 Vloženo 19. Červen 2007 Vloženo 19. Červen 2007 Doufám, že se to tou soudní cestou vyřeší rychle, aby nezpůsobyli další finanční újmy!!! Šmejdi! Citovat
Luke_TDI Vloženo 20. Červen 2007 Vloženo 20. Červen 2007 Jsou to hajzlove! Tohle jsem cetl uz davno a nejlepsi je hlaska na jejich strankach "A proto - svěřte své auto do rukou pouze profesionálům." Se divim ze to jeste nezabalili ! Citovat
Tesna Vloženo 20. Červen 2007 Vloženo 20. Červen 2007 Jsou to hajzlove! Tohle jsem cetl uz davno a nejlepsi je hlaska na jejich strankach "A proto - svěřte své auto do rukou pouze profesionálům." Se divim ze to jeste nezabalili ! Proč? Zřejmě se našlo dost lidí, co auto k profesionálům dát nechtěli a raději uvěřili pohádkám této jim podobných firem. Už podle rozsahu nabídky se v podobných případech aspoň pro mě jedná o velmi "důvěryhodné" firmy, které navíc atmosférické motory nejenže čipují, ale zároveň převrtávají, aspoň podle nabízených finálních parametrů Citovat
zabiak Vloženo 20. Červen 2007 Vloženo 20. Červen 2007 Ještě to ma kurevsky drahý http://www.abctuning.cz/?id=1〈=cs&style=1 ty vole takový prachy to stojí a oni ti tam nic nedaj hruza. Citovat
zabiak Vloženo 20. Červen 2007 Vloženo 20. Červen 2007 Nejvíc mě dostává ABC v tisku jak to tam maj jako reference přitom je to vždy placená inzerce reklama žádný článek nebo test Citovat
KOKYN Vloženo 20. Červen 2007 Vloženo 20. Červen 2007 Tak to je o nich známo už pěkně dloho!!! Strejda s něma měl kdysi taky co do činění a fakt zmrdi!!! Ale asi jim to sype podle toho jak se tváří a na čem vozí svoji reklamu!!! fuck :o Citovat
rolbař Vloženo 20. Červen 2007 Vloženo 20. Červen 2007 Nejvíc mě dostává ABC v tisku jak to tam maj jako reference přitom je to vždy placená inzerce reklama žádný článek nebo test to jsou teda ceny, ale jak koukám, tak můj motor asi neuměj 1,6/55kW, jo kva kva kvalita Citovat
Doli Vloženo 20. Červen 2007 Autor Vloženo 20. Červen 2007 Meli by dostat hoodne velkou pokutu, z ktery uz by se nevyhrabali...a nebo aby podali vsichni poskozeni lide hromadnou zalobu!! Citovat
zabiak Vloženo 21. Červen 2007 Vloženo 21. Červen 2007 Nejvíc mě dostává ABC v tisku jak to tam maj jako reference přitom je to vždy placená inzerce reklama žádný článek nebo test to jsou teda ceny, ale jak koukám, tak můj motor asi neuměj 1,6/55kW, jo kva kva kvalita Když jim zavoláš tak ti čipnou i tu tvojí. A to rovnou přez telefon. Citovat
Lancelot Vloženo 22. Červen 2007 Vloženo 22. Červen 2007 Co na to říct? Jak jim to někdo může sežrat 1.4 55kw 126 na 153 Nm nebo že vůbec ,,čipují'' 1.6 8V. Nehorázné Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.