Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Poradte,vcera mi zapadnul padesatnik pod sedadlo spolujezdce a za boha ho nemuzu najit, ikdybych prevratil auto naruby. Je mozny, ze by zapad do kolejnic?

Poradte,vcera mi zapadnul padesatnik pod sedadlo spolujezdce a za boha ho nemuzu najit, ikdybych prevratil auto naruby. Je mozny, ze by zapad do kolejnic?

:D Vzdyt je to jen padesatnik!! ;)

Jinak muzes zkusit vyndat sedacku...to ho urcite najdes!! (Pokud tam je)

Clovicku, jde ti o ty prachy, nebo o tom, ze by se ti mohli zdrhnout kolejnice??

:)

H.

• Autor
Clovicku, jde ti o ty prachy, nebo o tom, ze by se ti mohli zdrhnout kolejnice??

:)

H.

jasne, ze o ty kolejnice :-( to snad nemyslis vazne :-)

Tak to bude nejlepsi vyndat sedacku!! ;) Co by clovek pro 50h neudelal... :smich:

Hod tam jeste jeden, at je tam cela koruna :kol-138:

tak to snad poznáš jestli ti zapadnul do kolejnice ne? posuneš sedacku dozadu a dopředu v pohodě? pak v kolejnici neni a na celej padesátník bych se vysral

Napiš sem číslo účtu, věřím že ti ho poctivý nálezce zašle!

www.martinek-auto.cz

Docela ti rozumím. Mně před lety ještě u staré Oct. zapadla v Chorvatsku pod sedačku řidiče mince 5 kuna, což byl tehdy zajímavý obnos. Hledal jsem ji, taky spíš pro pořádek, jsou tam kabely od vyhřívání sedaček, ty kolejničky a tak. Minci jsem už nikdy nenašel a auto jsem po pár letech tak prodal. Tak nevím, třeba to ty Octavie "žerou".

Hod tam jeste jeden, at je tam cela koruna :kol-138:

To jo, ať už se to vyplatí vyndávat... ;)

jako malé děti jste taky dávali mince na koleje, aby nám je rozjel vlak... ale kolejnice pod sedačkou, to by mě nenapadlo... :palec2:

Otcovi spadol 50-tnik do zámku pásov. Tak sa pútal do spolujazdcovho až jedného dňa išli aj s mamou a rachla im v zákrute zadná guma a zašili to do priekopy. Mama hlavou odtrhla vnútorné spätné zrkadlo a prasklo čelné sklo, nakoľko nemala pás. Takže na 50-tniky bacha!

Otcovi spadol 50-tnik do zámku pásov. Tak sa pútal do spolujazdcovho až jedného dňa išli aj s mamou a rachla im v zákrute zadná guma a zašili to do priekopy. Mama hlavou odtrhla vnútorné spätné zrkadlo a prasklo čelné sklo, nakoľko nemala pás. Takže na 50-tniky bacha!

Tak to ji potom zarazil kapesné, ne ? ;);)

• 2 týdny později...
:D

Takovej "Nezvratnej osud"!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.