cosby Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Takže takhle upravený půjde do auta.Potom udělám více foto. Jinak kdo chcete,samo můžu nabídnout a to vč.instalace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Takže takhle upravený půjde do auta.Potom udělám více foto.Jinak kdo chcete,samo můžu nabídnout a to vč.instalace Nemůžu si pomoci, ale standardně dodávaný se mi líbí víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 (editace) taky mi to prijde moc jako barevna hudba. ale proti gustu. Editováno: 19. Červen 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Ja mxidot nemam a tak si ani nepamatam ze ako je podsvieteny standardne. Chcelo by to porovnavaciu fotku vecernu s originalom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 jde i o ty budíky. tyhle mi přijdou lepší Ale proti gustu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 (editace) len tak pomimo...by ma zaujimalo, preco do roomstrov nemontuju kolecko na nastavenie intenzity podsvietenia displeja...ved i fabia to ma, nie? Viete niekto odpoved? DikY! Editováno: 19. Červen 2007, autor: RomanKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 no pravdu povediac radsej by som chcel modre podsvietenie miesto zeleneho a origo maxidot mi prijde v pohode .. cosby je to moc farebne .. mozno ze na odlisenie iba tu vrchnu cast kde sa zobrazuju veci od radia .. ale inak hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 bílá je bílá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Ale co si budem Bobiku povidat, Roomster je Roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 tak tak, Roomsterový budíky jsou ze všech nejkrásnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 nič proti ale mne sa tato varianta páči najviac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Psal jsem o kompletu, tedy o aute, nikoliv o budicich Ale Bobikova Fabijka nevypada nejhur, to je pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 nič proti ale mne sa tato varianta páči najviac Tak ty jsou perfektní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Vďaka a na živo je to ešte lepšie nič proti ale mne sa tato varianta páči najviac Tak ty jsou perfektní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Vďaka a na živo je to ešte lepšie nič proti ale mne sa tato varianta páči najviac Tak ty jsou perfektní A to mas ty osobne v roomiku, nebo jsi to jen nekde nasel na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 jered - profor ma tie budiky vo fabii I .. no skor proforova fabka je nejlepsi ... ta cervena farba hmmm je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parketa Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 jered - profor ma tie budiky vo fabii I.. no skor proforova fabka je nejlepsi ... ta cervena farba hmmm je to super wow to take pekne budiky sa daju dat do FI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Ano je na to treba trochu laminatorskej šikovnosti Bobika, finiš som si urobil už sám. Elektricky sú totožné s budíkmi FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w.one Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Ahoj pánové. Mám nově Fabii II Combi a rád bych místo standardního pal. poč. Maxidot. Pomůže mi někdo s jeho montáží a za kolik. Mám autorádio Dance, tak aby vše fungovalo. Díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Najdi si někde tady mail na "Honza 72" a domluv se s ním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Okolí Kopřivnice to udělám,vč.maxidotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w.one Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Do Kopřivnice není problém dojet, ale za kolik. Jseš taky schopnej změnit barvu podsvícení jak u budíků, tak i u dotu a podsvícení třeba ovládacích prvků na tunelu? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 napiš na mail- cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Fabie II i Room funguje s radiem bez problemu..Myslim komunikace s maxidotem.. Kdyby nekdo mel zajem, muze se ozvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 No uplne bez problemov nie honza. mne to kazdy 3 raz vypadne a maxik nezobrazi vobec radio. Az pri novom nastartovani a ani to nie je vzdy iste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.