Publikováno Červen 19, 200718 r Takže takhle upravený půjde do auta.Potom udělám více foto. Jinak kdo chcete,samo můžu nabídnout a to vč.instalace
Červen 19, 200718 r Takže takhle upravený půjde do auta.Potom udělám více foto.Jinak kdo chcete,samo můžu nabídnout a to vč.instalace Nemůžu si pomoci, ale standardně dodávaný se mi líbí víc
Červen 19, 200718 r taky mi to prijde moc jako barevna hudba. ale proti gustu. Upraveno Červen 19, 200718 r od Blacky
Červen 19, 200718 r Ja mxidot nemam a tak si ani nepamatam ze ako je podsvieteny standardne. Chcelo by to porovnavaciu fotku vecernu s originalom...
Červen 19, 200718 r len tak pomimo...by ma zaujimalo, preco do roomstrov nemontuju kolecko na nastavenie intenzity podsvietenia displeja...ved i fabia to ma, nie? Viete niekto odpoved? DikY! Upraveno Červen 19, 200718 r od RomanKo
Červen 19, 200718 r no pravdu povediac radsej by som chcel modre podsvietenie miesto zeleneho a origo maxidot mi prijde v pohode .. cosby je to moc farebne .. mozno ze na odlisenie iba tu vrchnu cast kde sa zobrazuju veci od radia .. ale inak hmmm
Srpen 6, 200718 r Psal jsem o kompletu, tedy o aute, nikoliv o budicich Ale Bobikova Fabijka nevypada nejhur, to je pravda.
Srpen 9, 200718 r Vďaka a na živo je to ešte lepšie nič proti ale mne sa tato varianta páči najviac Tak ty jsou perfektní
Srpen 9, 200718 r Vďaka a na živo je to ešte lepšie nič proti ale mne sa tato varianta páči najviac Tak ty jsou perfektní A to mas ty osobne v roomiku, nebo jsi to jen nekde nasel na netu
Srpen 9, 200718 r jered - profor ma tie budiky vo fabii I .. no skor proforova fabka je nejlepsi ... ta cervena farba hmmm je to super
Listopad 20, 200717 r jered - profor ma tie budiky vo fabii I.. no skor proforova fabka je nejlepsi ... ta cervena farba hmmm je to super wow to take pekne budiky sa daju dat do FI?
Listopad 22, 200717 r Ano je na to treba trochu laminatorskej šikovnosti Bobika, finiš som si urobil už sám. Elektricky sú totožné s budíkmi FI
Březen 22, 200817 r Ahoj pánové. Mám nově Fabii II Combi a rád bych místo standardního pal. poč. Maxidot. Pomůže mi někdo s jeho montáží a za kolik. Mám autorádio Dance, tak aby vše fungovalo. Díky za tip.
Březen 22, 200817 r Do Kopřivnice není problém dojet, ale za kolik. Jseš taky schopnej změnit barvu podsvícení jak u budíků, tak i u dotu a podsvícení třeba ovládacích prvků na tunelu? Dík
Duben 3, 200817 r Fabie II i Room funguje s radiem bez problemu..Myslim komunikace s maxidotem.. Kdyby nekdo mel zajem, muze se ozvat
Duben 4, 200817 r No uplne bez problemov nie honza. mne to kazdy 3 raz vypadne a maxik nezobrazi vobec radio. Az pri novom nastartovani a ani to nie je vzdy iste.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.