rolbař Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 když si přečteš toto vlákno, tak zjistíš, že si spojil dvě nejištěné části (jen předjištění na baterce v řádů desítek A) takže si udělej propoj s pojistkou, takto ROZHODNĚ NEE!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 (editace) Teda já jsem přes elektriku amatér, ale tohle je podle mě děs běs. Kup si do auta ještě hasičák. v tomhle tématu jsou fotky a schémata jak to má vypadat, tak bych to udělal podle toho. Takhle rvát kabílek mezi svorkovnici není dobrej nápad. 1. som to nerobil ja 2. to nie je moje auto, ale nejakeho nemca, co tvrdi, ze to vie Len som chcel vediet, ci to funguje na tomto principe...Viem, ze to na fotke je prasacina Editováno: 27. Březen 2008, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funker Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Zdravim všechny dlouho jsem myslel jak to udělat a tak se podělím jak to dopadlo u mne......neholduji přídavným modulům pro denní světla z důvodu toho že jsou nedokonalé a některé nekvalitní......ověřeno praxí,přehřívání relátek a podobně....... našel jsem na přepínači světel kontakt který je sepnutý v klidové poloze a na něm je spínamé +12V od světel přes klíček... ve funkci světel vás nic neomezí jen to že pří vypnutých světlech se automaticky zapnou mlhová světla při zapnutí klíčku pokud světla zapnete na parkovací nebo potkávací tak mlhová/denní se vypnou...... dokonce tato funkce je ve schematech popsána a je určena pro denni světla....... je to zcela bez nákladů a starostí......udělá se propojka na konektoru zapínání světel PIN 8 šedo/žlutá se propojí s neobsazeným PINEM 6 Je to jednoduché a nemusí se nic rozebrat jen známou metodou vysunout přepínač světel použít jeden ISO pin a 5cm vodiče..... Zajímavé. Mám už dva roky originál denní svícení od Škodovky a nemám žádný problém. Narazil jsem teď na tato homologovaná LED světla-http://www.x1.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1923&category_id=305&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1 Nevíte někdo jak je zapojit do Octavia I? Denní svícení už mi funguje(originál Škoda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Myslim, ze Skoda Ti aktivovala len automaticke zapinanie svetiel, nie denne svietenie - pri tom svietia iba predne svetla, ale nie zadne obrysove, ECV a interier... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funker Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Myslim, ze Skoda Ti aktivovala len automaticke zapinanie svetiel, nie denne svietenie - pri tom svietia iba predne svetla, ale nie zadne obrysove, ECV a interier... Jo je to automatické zapínání světel:svítí mi automaticky pouze přední světla + zadní světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Zajímavé. Mám už dva roky originál denní svícení od Škodovky a nemám žádný problém. Narazil jsem teď na tato homologovaná LED světla-http://www.x1.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1923&category_id=305&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1 Nevíte někdo jak je zapojit do Octavia I? Denní svícení už mi funguje(originál Škoda) Nevies ich rozmery? Podla obrazka sa mi to zda nejake max 10 cm dlhe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hvar Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 nestačí jen homologační značka E, ale i RL-označení světlometů pro denní svícení! Zde jsem objevil snad ty správné... http://www.levnealarmy.eu/denni-sviceni-14...ogace-3958.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zetpe Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Myslim, ze Skoda Ti aktivovala len automaticke zapinanie svetiel, nie denne svietenie - pri tom svietia iba predne svetla, ale nie zadne obrysove, ECV a interier... myslim, ze nemas pravdu. podle schematu na 'Svetla pro denni provoz' v DP sviti predni + zadni + budiky. viz obr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Ahoj, tak jsem to zapojil jak se tu píše na začátku a fachčí to super a na STK ani píp. Super a denní světla jsem koupil zatím od WESAMu pár za 500,- má homol. a na skle označení RL = denní svícení..... čekám na diodové za lepší cenu.... zatím jsem si sice udělal denní diodové, ale není to ono.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palikx Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 jo chlapi tohle je opravdu jednoduche reseni dennich svetel.taky nejsem priznivce modulu nebo pridavnych svetel ktere kazi vzhled a akorat to laka nenechavce.jen jsem dnes rozebral jedno stare svetlo z octavie I facelift a ta mlhovka ma v sobe vodorovnou clonu takze nikdy nemuze oslnovat.takze hned jak se dostanu k autu tohle zapojim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Myslim, ze Skoda Ti aktivovala len automaticke zapinanie svetiel, nie denne svietenie - pri tom svietia iba predne svetla, ale nie zadne obrysove, ECV a interier... si jen myslíš, u octavie I nejde aktivovat denní svícení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 myslim, ze nemas pravdu. podle schematu na 'Svetla pro denni provoz' v DP sviti predni + zadni + budiky.viz obr. já mám taky od škodovky automatické rozesvědcení světel a svítí jenom předek, zadek a SPZ, budíky ani tlačítka nesvítí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 (editace) tady je moje schéma: Editováno: 26. Květen 2008, autor: 666dia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnost Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Čau. Chci se zeptat proč se musí propojovat Pin číslo 8 z Pinem číslo 6 ? Mně to funguje i když to dám přímo jen na pin číslo 6. Musím teda podotknout že nemám mlhovky a pin číslo 8 je prázdný. Nemůže se něco stát když to dám z pinu číslo 6 přímo do dodělávaných denních světel? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 já mám taky od škodovky automatické rozesvědcení světel a svítí jenom předek, zadek a SPZ, budíky ani tlačítka nesvítí... Přesně tak i FII...pokud chceš mít podsvícený budíky, klimu a čudlíky, musíš si světla normálně zapnout růčo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 arnost pin 8 je k mlhovým světlům.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Jo je to automatické zapínání světel:svítí mi automaticky pouze přední světla + zadní světla. Noo, staci si vsimnut, co svieti modernym Audi ako denne svietenie - len a len diody v prednych svetlach, nic ine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Další nová denní LED od Helly.Mají možnost zapojení pouze jako denní,nebo jako denní a po zapnutí hlavních světlometů jako obrysovky snížením intenzity světla.Právě jsou ve výrobě. http://www.tagfahrlicht.de/DE/index.swf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Lecnejsia,ale snad rovnako dobra varianta od mne neznamej firmy Nolden. Robene pre O2 RS. Som zvedavy ako sa to pripevnuje na O1. Ma niekto skusenosti? http://www.milotec.net/LED-denni-sviceni/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 (editace) Ty od Noldenu se mi nelíbí tak jako od Helly.Dají sehnat o pár korun levněji,už jsem mlivil s dovozcem a konečná cena by mohla být cca 4500,-. Navíc jsou parabolky řešeny obdobně jako u S6. Editováno: 6. Srpen 2008, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Ty od Noldenu se mi nelíbí tak jako od Helly.Dají sehnat o pár korun levněji,už jsem mlivil s dovozcem a konečná cena by mohla být cca 4500,-.Navíc jsou parabolky řešeny obdobně jako u S6. Ved aj mne sa zda hella serioznejsia, a to riesenie s parabolkami, nie priamo svietiecimi LED je ovela premakanejsie. Len aby tie helly pasovali na O1 - teda bojim sa rezania a vrtania strihania kablov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Zdravim,s kamosem sme spekulovali,co nacpat xenon do prednich mlhovek na OCI??? sice se prijde o mlhovky,ale zase tam jsou cocky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 A hladal si to u? Uz sa tu o tom pisalo... 1. nezlegalizujes to 2. hmlovky s xenonom maju iny tvar luca ako treba na klasicke svietenie 3. ktosi tu z fora to tak ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Cocka tam sice je, ale mlhovky svitej jinak nez maj svitit tlumeny svetla. Z vlastni zkusenosti vim, ze tohle reseni hodne oslnuje a ty jako ridic nic neuvidis, protoze to sviti jen asi metr a pul pred auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 (editace) Zeptam se vas kluci, kdo maji dlouhodobe zkusenost s tim propojenim pinu, jak tu uvedl v navodu autor vlakna, myslim to uplne nejjednodussi spojeni jenom "dratem", protoze tu nekdo psal, ze se mu to zahrivalo a musel to zrusit. Videl jsem tu dokonce kabel, kde uprostred bylo luzko pro pojistku, zda se mi to jako velice dobre reseni a navic osetreno proti zkratum. Budu rad za dlouhodobou zkusenost a radu. Editováno: 19. Září 2008, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.