BadyS Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Jen dotaz garny. Ty pytle nevyletely? jsou otevřeny tak asi určitě jo Jinak garny až ji dáš do kupy hoď tam parkovák, aby jsi nevyšel ze cviku lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 (editace) Jen dotaz garny. Ty pytle nevyletely? jsou otevřeny tak asi určitě jo Jinak garny až ji dáš do kupy hoď tam parkovák, aby jsi nevyšel ze cviku lol dal bych i tažné, když už bude nárazník dole občas hoď i nějakou fotečku z rozborky, ty já rád Editováno: 28. Červen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Jo ty air šly.. to je jasný.. jen se namačkaly naspět aby to nepřekáželo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Jsem tu našel srařší fotečky ... Jedná se o kamarádův VW passat 1.8 T šel mu olej do vody... tak se sundavala palice..předeček atd.. rovnou se dělaly rozvody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Ještě další.. to v tom lavůrku .. tak to se vypustilo s chladiče... do chladící kapaliny to má dost daleko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Jo ty air šly.. to je jasný.. jen se namačkaly naspět aby to nepřekáželo.... Diky, bylo me to divny, tak uhledne slozeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Jo ty air šly.. to je jasný.. jen se namačkaly naspět aby to nepřekáželo.... Diky, bylo me to divny, tak uhledne slozeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Jo ty air šly.. to je jasný.. jen se namačkaly naspět aby to nepřekáželo.... Diky, bylo me to divny, tak uhledne slozeny... jo jo pěkně poskládaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 takze i ja se pridavam s dekovackou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Tak po nějaké době jsem zase trochu pracoval pro club.. jedná se o fabii RS .. trochu problém s chladičem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 A další... Nakonec se to opravilo a bylo hotovo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 A tet trochu s jiného soudku.. francouz my nesmí do baráku.. takle sku.... auto to je prostě hrůza... jedná se o citroen saxo.. už jsem na tom opravoval celej bok plus plasty... ramena ,čepy,nárazník atd.. tesnění víka ventilů a nějaké drobnosti.. a nakonec takovej špek.. musel jsem sundat celou palubku kvůly jedné klapce na topení.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Po hodině a půl když jsem zjistil ,že tu palubku budu muset sundat .. jsem toho chlel nechat a jít na velké stunené pivo.... ale pak jsem se do ho vrhnul a palubku sundal.. no servo motůrek jsem rozebral a na kaši... no a na vraku zatím žádnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 teda to by mě jeblo kor v tomhle počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 A další... Nakonec se to opravilo a bylo hotovo.... jj, dekujeme, super prace!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 A další... Nakonec se to opravilo a bylo hotovo.... jj, dekujeme, super prace!!!! No to je jasné.. od tohoto tu jsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Kdo by chtěl.... možnost Foliii na auto.. zde jsou přední dveře světlejší a zadek tmavej jako bota.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 DVD s monitorem a repro... vše v jednom... a clonítko ještě k tomu zdarma..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Předělávka climatizace... AC - climatronic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 A další .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Koukam Garny že máš takovej fofr v garáží, že asi s tím doděláním ASR nebudu hned tak otravovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 20. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Koukam Garny že máš takovej fofr v garáží, že asi s tím doděláním ASR nebudu hned tak otravovat. V pohodě... Já nefotím vše co dělám.. je toho více ... tak je to moje práce.. tak se musím snažit... tvoje ASR nebude problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 zdarvím... tak servis pracuje i pro mezinárodní zakazníky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 kdo by nevědel tak to bylo dánsko ... a co mně dost zarazilo na voze.. ? bylo complet ošetřeno proti korozním náterem.. celý spodek mimo vyfuku.. v prahách a sloupkách navrtané dírky a vše vystříkáno.. sem si trochu připadal jako o dvacel let naspátek u naší škody 100 l.... snad ochrana před mořem ..jak jsem slyšel od majitele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 zdarvím... tak servis pracuje i pro mezinárodní zakazníky..... Ha.... Vidim odmontovanej drzak motoru a zadny zaves zeshora......podkladate olejovou vanu ? Jestli se to da, mam radost.....marne premyslim, jak to budu pri vymene rozvodu delat ja... ( take 2.0 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.