Přejít na obsah

Letní servisní prohlídka

luckymann

Doporučené příspěvky

Tak to jsem se zasmál.Těch vrácenejch 99 kaček je mazec.

Jinak myslím,že to cenu memá.Spíš to vidím na to,že si autorizáky chtějí nahnat trochu kšeftíků.

Pane,máte před dovolenou,možná by bylo dobré si nechat udělat to a to,ale vlastně ještě vyděláte.My Vám vrátíme těch 99 korun.

Editováno: , autor: mikl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na jednu stranu máš pravdu - samozřejmě záleží na přístupu servisu... <_<

Ale fakt je, že kromě seřízení světel a zkoušky brzd na zkušebně si dolít kapalinu do ostřikovačů a zkontrolovat lékarničku můžu sám doma. Na druhou stranu, pokud je servis solidní a přijdou na nějakou závadu - budeš mít o starost míň až vyjedeš za hranice... Chtěl jsem jenom znát další názor :)

Tak to jsem se zasmál.Těch vrácenejch 99 kaček je mazec.

Jinak myslím,že to cenu memá.Spíš to vidím na to,že si autorizáky chtějí nahnat trochu kšeftíků.

Pane,máte před dovolenou,možná by bylo dobré si nechat udělat to a to,ale vlastně ještě vyděláte.My Vám vrátíme těch 99 korun.

Odkaz ke komentáři

Je to jak říkáš,záleží na servisu a v lidech,já mám bohužel zušenosti s autorizovanými servisy jen hořké.

A v těchto letních kontrolách a myslím,že jich v průběhu roku dělají víc,vidím jenom šikovný marketingový tah.

Slabší povahy se nechají nabulíkovat a utratí zbytečně.

Odkaz ke komentáři

to nebude prehliadka za 99, je tam dodatok ze v pripade zistenia zavady a naslednaj opravy ktora prekroci 1000 bude vratene spominanych 99. cize 1000-99=901. prehliadka bude minimalne za 901 lebo ako na potvoru zistia nejaky problem a technik ubezpeci zakaznika ze prisiel v pravy cas a vcas sa im podarilo zachytit zavadu :))))

huraaaaaaaaaaaa do servisu a chystat chechtaky zase budu sklbat ludi ved aj majitel servisu potrebuje domov na zahradu bazen v tych horucavach :)))))))

Odkaz ke komentáři

Já jezdím pravidelně na jarní a podzimní prohlídky do autorizovanýho servisu a osobně si nemyslím, že je to k ničemu. Auto prohlídnou a já mám pak klid. Jinak jsem ve "svém" autorizovaným servisu max. spokojen-přístup techniků, mechaniků, při čekání káva nebo čaj.....a za tu dobu co tam pravidelně jezdím mě u znají i jménem a kdykoliv zavolám, tak není problém abych mohl přijet...je to jen o slušnosti a přístupu lidí....ale uznávám, že jinde to může být úplně opak.

Odkaz ke komentáři

Já jezdím pravidelně na jarní a podzimní prohlídky do autorizovanýho servisu a osobně si nemyslím, že je to k ničemu. Auto prohlídnou a já mám pak klid. Jinak jsem ve "svém" autorizovaným servisu max. spokojen-přístup techniků, mechaniků, při čekání káva nebo čaj.....a za tu dobu co tam pravidelně jezdím mě u znají i jménem a kdykoliv zavolám, tak není problém abych mohl přijet...je to jen o slušnosti a přístupu lidí....ale uznávám, že jinde to může být úplně opak.

tak to mas super ze maju takyto pristup takto by som si to predstavoval, lenze ako si pisal niekde to moze byt inak a ja som prave mal tu negativnu skusenost a este ked k tomu vyvalis 10 litrov zbytocne. peto nemam dovedu k origo servisu este sa nenasiel taky ktory by bol skusny.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...