ribac Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 (editace) Jake se vam zdaji tyto ceny?? Doprava po CR zadara. pneu Editováno: 28. Červen 2007, autor: ribac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Jake se vam zdaji tyto ceny?? Doprava po CR zadara.pneu Žádný zázrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Existuje lepší stránka s dovozem zdarma?? Nějaké sháním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Existuje lepší stránka s dovozem zdarma??Nějaké sháním www.nejlevnejsipneu.cz - toto mohu doporucit - 3x jsem od nich bral a spokojenost se vsim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Existuje lepší stránka s dovozem zdarma??Nějaké sháním www.nejlevnejsipneu.cz - toto mohu doporucit - 3x jsem od nich bral a spokojenost se vsim... Tak tak. Je sice dobré si vybrat konkrétní pneu a hledat, ale v globále jsou opravdu nejlevnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 A co mrknout sem?? http://www.pneu-servis.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Podívej se na:http://www.pneunet.cz/ dobrý ceny dovoz zdarma bral jsem tam zimní Dunlop 3D a cena super 1640 kč a Pirelii zimní a letní na Berlingo a vše bez problémů,ale byli hodně vyprodaní tak neví bylo to na podzim tak tam zkus mrknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Potrebuju 195/65 R15 jaka znacka je tak tak normalni. Mam obyc oktu r.2000 1.9TDI zadne upravy.Mohu dat na stejne rafky i jinou velikost??Jen takova otazka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 No záleží co od gum očekáváš, můžeš koupi Barumky ,ale dle mého názoru špatný ,nebo něco kvalitního Pirelli,Dunlop.... ale zaplatíš o něco víc ,ale víc vydrží a jízdní vlastnosti jsou taky někde jinde jen Pirelky jsou trošku hlučnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 (editace) Ja nezavodim ,takjen neco co dobre sedi na silnici i na delsi trasy Editováno: 28. Červen 2007, autor: ribac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Ono nejde o závodění ,ale o to co guma vydrží ,jak sedí a jak se chová za deště na barumkách když sjedeš 50% vzorku tak na vodě je to hrůza a jezdil jsem na Dunlopech a i při minimální vzorku pořád dobrá adheze.Záleží jen na tobě do čeho investuješ a ten cenovej rozdíl není až tak velikej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Výborný poměr cena/výkon jsou Dunlop Sp 01. Mohu doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Já sem kupoval pneumatiky na http://www.dobrepneu.cz/ a ceny jsou podle meho slušné. Nejlepší je si vybrat konkretní typ pneu a hledat ceny na ruznych internet. obchodech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohuš75 Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Existuje lepší stránka s dovozem zdarma??Nějaké sháním www.nejlevnejsipneu.cz - toto mohu doporucit - 3x jsem od nich bral a spokojenost se vsim... hmm....solidní ceny za bravurisky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohuš75 Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Ono nejde o závodění ,ale o to co guma vydrží ,jak sedí a jak se chová za deště na barumkách když sjedeš 50% vzorku tak na vodě je to hrůza a jezdil jsem na Dunlopech a i při minimální vzorku pořád dobrá adheze.Záleží jen na tobě do čeho investuješ a ten cenovej rozdíl není až tak velikej. nevím, je to asi otázka názoru..mě barumky ještě nikdy nevypekly a nemám důvod jim nevěřit dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Ono nejde o závodění ,ale o to co guma vydrží ,jak sedí a jak se chová za deště na barumkách když sjedeš 50% vzorku tak na vodě je to hrůza a jezdil jsem na Dunlopech a i při minimální vzorku pořád dobrá adheze.Záleží jen na tobě do čeho investuješ a ten cenovej rozdíl není až tak velikej. nevím, je to asi otázka názoru..mě barumky ještě nikdy nevypekly a nemám důvod jim nevěřit dál... Jestli jezdíš jen na Barumkách tak tvůj názor plně chápu........................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Ono jde o to, že Barumky jsou super do té doby, než koupíš něco lepšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Ono jde o to, že Barumky jsou super do té doby, než koupíš něco lepšího ............. lol :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerry5 Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Jake se vam zdaji tyto ceny?? Doprava po CR zadara.pneu Žádný zázrak skus nejlevnejší-pneu.cz ale teraz akosi nejde, ja som kupil matadori na octu 1482 zakus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Podivej se na alukola.com bral jsem od nich KUMHO 215/45/17 za 2600 jednu, doprava jakakoliv sada 200kc po cele CR!Nemaji zazracny vyber,ale ceny nadherne bylo to o 400kc na gumu nez u nejlevnejsipneu.cz!Doprava 3 dny a byly doma! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 No jak jsem si to procest o tom jak se chovaji gumy na vode tak zkuste Kumho koupil jsem si je proto,abych to zkusil co jsem o nich slysel!Podle mojeho nazoru jsou to na vodu jedny z nejlepsich gum,tady kde jsem ted prselo dost a dost a jsem s nima jeste vic nez spokojeny!Chovaji se jak kdyby cesta byla sucha a to i v peknych palbach! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 čau pánové na tyhle stránky bacha setkal jsem se stím že přes tyto servery se vám dostanou do ruk pneu. které mají na boku napsané třeba made in indonesia!!!To by ani tak nevadilo kde je vyrobena ale za pro jakej trh je vyrobena !!!!!Tím chci říct to ze tyto pneu mají jiné směsi !! aby ste se pak nedivily za jak dlouho ty pneu budete mět holé!!!!to je jenom můj osobní názor A ty ceny se dají není to tak hrozné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 čau pánové na tyhle stránky bacha setkal jsem se stím že přes tyto servery se vám dostanou do ruk pneu. které mají na boku napsané třeba made in indonesia!!!To by ani tak nevadilo kde je vyrobena ale za pro jakej trh je vyrobena !!!!!Tím chci říct to ze tyto pneu mají jiné směsi !! aby ste se pak nedivily za jak dlouho ty pneu budete mět holé!!!!to je jenom můj osobní názor A ty ceny se dají není to tak hrozné! Můžeš teda upřesnit o které stránky se jedná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 čau pánové na tyhle stránky bacha setkal jsem se stím že přes tyto servery se vám dostanou do ruk pneu. které mají na boku napsané třeba made in indonesia!!!To by ani tak nevadilo kde je vyrobena ale za pro jakej trh je vyrobena !!!!!Tím chci říct to ze tyto pneu mají jiné směsi !! aby ste se pak nedivily za jak dlouho ty pneu budete mět holé!!!!to je jenom můj osobní názor A ty ceny se dají není to tak hrozné! Pokud myslis,ty alukola.com tak to urcite ne jsou objednavane v nemecku,a urcite ne na indonezsky trh! Jak jsem to jsem se na tu adresu ptal pred par mesici tak vim,ze jeden ze firmy je z octaviaclubu!Uz se ti to stalo nebo znas nekoho komu se to stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášLPG Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 pánové zhánim nejakou tužku- fixu na popisování gum. Nevíte kam, kde zabrouzdat? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.