Přejít na obsah

pneu

ribac

Doporučené příspěvky

Ono nejde o závodění ,ale o to co guma vydrží ,jak sedí a jak se chová za deště na barumkách když sjedeš 50% vzorku tak na vodě je to hrůza a jezdil jsem na Dunlopech a i při minimální vzorku pořád dobrá adheze.Záleží jen na tobě do čeho investuješ a ten cenovej rozdíl není až tak velikej. :dj:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono nejde o závodění ,ale o to co guma vydrží ,jak sedí a jak se chová za deště na barumkách když sjedeš 50% vzorku tak na vodě je to hrůza a jezdil jsem na Dunlopech a i při minimální vzorku pořád dobrá adheze.Záleží jen na tobě do čeho investuješ a ten cenovej rozdíl není až tak velikej. :dj:

nevím, je to asi otázka názoru..mě barumky ještě nikdy nevypekly a nemám důvod jim nevěřit dál... ;)

Odkaz ke komentáři

nevím, je to asi otázka názoru..mě barumky ještě nikdy nevypekly a nemám důvod jim nevěřit dál... ;)

Jestli jezdíš jen na Barumkách tak tvůj názor plně chápu........................ :scooter:

Odkaz ke komentáři

No jak jsem si to procest o tom jak se chovaji gumy na vode tak zkuste Kumho koupil jsem si je proto,abych to zkusil co jsem o nich slysel!Podle mojeho nazoru jsou to na vodu jedny z nejlepsich gum,tady kde jsem ted prselo dost a dost a jsem s nima jeste vic nez spokojeny!Chovaji se jak kdyby cesta byla sucha a to i v peknych palbach! ;):palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

čau

pánové na tyhle stránky bacha setkal jsem se stím že přes tyto servery se vám dostanou do ruk pneu. které mají na boku napsané třeba made in indonesia!!!To by ani tak nevadilo kde je vyrobena ale za pro jakej trh je vyrobena !!!!!Tím chci říct to ze tyto pneu mají jiné směsi !! aby ste se pak nedivily za jak dlouho ty pneu budete mět holé!!!!to je jenom můj osobní názor

A ty ceny se dají není to tak hrozné!

Odkaz ke komentáři

čau

pánové na tyhle stránky bacha setkal jsem se stím že přes tyto servery se vám dostanou do ruk pneu. které mají na boku napsané třeba made in indonesia!!!To by ani tak nevadilo kde je vyrobena ale za pro jakej trh je vyrobena !!!!!Tím chci říct to ze tyto pneu mají jiné směsi !! aby ste se pak nedivily za jak dlouho ty pneu budete mět holé!!!!to je jenom můj osobní názor

Můžeš teda upřesnit o které stránky se jedná?

Odkaz ke komentáři

čau

Pokud myslis,ty alukola.com tak to urcite ne jsou objednavane v nemecku,a urcite ne na indonezsky trh! :p Jak jsem to jsem se na tu adresu ptal pred par mesici tak vim,ze jeden ze firmy je z octaviaclubu!Uz se ti to stalo nebo znas nekoho komu se to stalo?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...