paulmack Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Letošní dovolená v německu a na ledovci na Grossglockner......paráda. Kdo zná a ví, tonu není třeba představovat.. Jo tam sem byl taky,ale uz je to asi tak pět let.Fakt paráda!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Já byl letecky v Bulharsku-Kiten super pro rodiny co mají děti.Voda krásná.Jídlo ok.Pivko Staropramen.Co víc si přát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Já byl letecky v Bulharsku-Kiten super pro rodiny co mají děti.Voda krásná.Jídlo ok.Pivko Staropramen.Co víc si přát ...Gambrinus a Plzen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Já byl letecky v Bulharsku-Kiten super pro rodiny co mají děti.Voda krásná.Jídlo ok.Pivko Staropramen.Co víc si přát ...Gambrinus a Plzen... to jsme přesně čekal, kdo to řekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fastest Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Vy*rala se nam pracka= 11.000 a aby toho nebylo malo tak mi odeslo servorizeni.Mat+prace 10.500. Vse v jednom tydnu :-( Takze zbyvaji jen kratke vylety,ale aspon neco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Me v sobotu ceka dovolena v Prachaticich v hotelu Albatros. Nezna nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Já mněnil okna na domečku (90 000,.)rozvody a vodní pumpu na autě(5000,-)a koupilza 20 000,stěnu do obyváku takže můžu jet akorát tak do p----e. Ahoj. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Zatim na jediný "dovolený" kde jsem letos byl ke autokemp Novy rybník (www.novyrybnik.cz), kde jsme měli srázek. Bylo to tam fajn, ale chtělo to na dýl, než jenom na víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Balaton,Šumava a okolí(Č.Krumlov,Zámek Hluboká)-nádhera tam i tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 tak já jsem zrovna teď na dovolené. Trávím ji v nemocnici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Jizni Cechy, Cechy mé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Tak já letos zase "jen" Chorvatsko - Malá Duba cca 20 km pod Makarskou, klídek, pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Já letos Chorvatsko, ostatně jako každý rok, ale mám místečko, kde se mi moc líbí a tak si rozhodně nestěžuju Rogoznica, riviéra Šibenik, můj druhý domov... BTW: letos poprvé bych si rád dopřál ten luxus a jel na dovolenou 2x, pro změnu zase na šibenickou riviéru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Slovensko Nízke a Vysoke Tatry balzám na nervy vice na: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=27778 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Já letos Chorvatsko, ostatně jako každý rok, ale mám místečko, kde se mi moc líbí a tak si rozhodně nestěžuju Rogoznica, riviéra Šibenik, můj druhý domov... BTW: letos poprvé bych si rád dopřál ten luxus a jel na dovolenou 2x, pro změnu zase na šibenickou riviéru sakra, jsi mi připoměl loňskou dovolenou. Koukám, že jste se čvachtali na naší pláži... Z toho mola jsem taky zkoušel chytat ryby. Od toho minimola jsme bydleli asi 1-2 minuty pěšky. Jo, jo, letos hovno velebnosti. Dovolená ve špitále... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Já letos Chorvatsko, ostatně jako každý rok, ale mám místečko, kde se mi moc líbí a tak si rozhodně nestěžuju Rogoznica, riviéra Šibenik, můj druhý domov... BTW: letos poprvé bych si rád dopřál ten luxus a jel na dovolenou 2x, pro změnu zase na šibenickou riviéru sakra, jsi mi připoměl loňskou dovolenou. Koukám, že jste se čvachtali na naší pláži... Z toho mola jsem taky zkoušel chytat ryby. Od toho minimola jsme bydleli asi 1-2 minuty pěšky. Jo, jo, letos hovno velebnosti. Dovolená ve špitále... TomasB: Já tam taky letos byl, Wasermann ví, bylo to na jeho doporučení. Ale tvoje loňské zážitky a rady jsem bohatě využil, měl jsem půjčenou loďku od toho borce, jak jsi loni psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Já letos Chorvatsko, ostatně jako každý rok, ale mám místečko, kde se mi moc líbí a tak si rozhodně nestěžuju Rogoznica, riviéra Šibenik, můj druhý domov... BTW: letos poprvé bych si rád dopřál ten luxus a jel na dovolenou 2x, pro změnu zase na šibenickou riviéru sakra, jsi mi připoměl loňskou dovolenou. Koukám, že jste se čvachtali na naší pláži... Z toho mola jsem taky zkoušel chytat ryby. Od toho minimola jsme bydleli asi 1-2 minuty pěšky. Jo, jo, letos hovno velebnosti. Dovolená ve špitále... Jj, já to mám od toho mola taky tak 2 min. pěšky, ale opačným směrem, než jsi to měl Ty. Přeji brzké uzdravení a ať si tu letošní prázdninovou absenci můžeš co nejdříve na nějakém pěkném místě vynahradit A zdravím i Pavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Já letos Chorvatsko, ostatně jako každý rok, ale mám místečko, kde se mi moc líbí a tak si rozhodně nestěžuju Rogoznica, riviéra Šibenik, můj druhý domov... BTW: letos poprvé bych si rád dopřál ten luxus a jel na dovolenou 2x, pro změnu zase na šibenickou riviéru sakra, jsi mi připoměl loňskou dovolenou. Koukám, že jste se čvachtali na naší pláži... Z toho mola jsem taky zkoušel chytat ryby. Od toho minimola jsme bydleli asi 1-2 minuty pěšky. Jo, jo, letos hovno velebnosti. Dovolená ve špitále... TomasB: Já tam taky letos byl, Wasermann ví, bylo to na jeho doporučení. Ale tvoje loňské zážitky a rady jsem bohatě využil, měl jsem půjčenou loďku od toho borce, jak jsi loni psal. jé, tak to je super. A říkal jsi mu, kdo ti to doporučil? Byla ta loďka pořád tak krásná neodrbaná, pěkně nalakovaná? On ji měl snad jednu z nejhezčích a nejudržovanějších. A co ještě jsi z mých doporučení využil? Tak to jsi mi udělal radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Já letos Chorvatsko, ostatně jako každý rok, ale mám místečko, kde se mi moc líbí a tak si rozhodně nestěžuju Rogoznica, riviéra Šibenik, můj druhý domov... BTW: letos poprvé bych si rád dopřál ten luxus a jel na dovolenou 2x, pro změnu zase na šibenickou riviéru sakra, jsi mi připoměl loňskou dovolenou. Koukám, že jste se čvachtali na naší pláži... Z toho mola jsem taky zkoušel chytat ryby. Od toho minimola jsme bydleli asi 1-2 minuty pěšky. Jo, jo, letos hovno velebnosti. Dovolená ve špitále... Jj, já to mám od toho mola taky tak 2 min. pěšky, ale opačným směrem, než jsi to měl Ty. Přeji brzké uzdravení a ať si tu letošní prázdninovou absenci můžeš co nejdříve na nějakém pěkném místě vynahradit A zdravím i Pavu Já to měl z tý pláže směrem kolem tý zdi takovou úzkou cestičkou a pak doprava a pár kroků. Vlastně ty jsi to zpískal, taky jsem tam byl na tvé doporučení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Já letos Chorvatsko, ostatně jako každý rok, ale mám místečko, kde se mi moc líbí a tak si rozhodně nestěžuju Rogoznica, riviéra Šibenik, můj druhý domov... BTW: letos poprvé bych si rád dopřál ten luxus a jel na dovolenou 2x, pro změnu zase na šibenickou riviéru sakra, jsi mi připoměl loňskou dovolenou. Koukám, že jste se čvachtali na naší pláži... Z toho mola jsem taky zkoušel chytat ryby. Od toho minimola jsme bydleli asi 1-2 minuty pěšky. Jo, jo, letos hovno velebnosti. Dovolená ve špitále... Jj, já to mám od toho mola taky tak 2 min. pěšky, ale opačným směrem, než jsi to měl Ty. Přeji brzké uzdravení a ať si tu letošní prázdninovou absenci můžeš co nejdříve na nějakém pěkném místě vynahradit A zdravím i Pavu Já to měl z tý pláže směrem kolem tý zdi takovou úzkou cestičkou a pak doprava a pár kroků. Vlastně ty jsi to zpískal, taky jsem tam byl na tvé doporučení. Jééé, tak já za to můžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Já letos Chorvatsko, ostatně jako každý rok, ale mám místečko, kde se mi moc líbí a tak si rozhodně nestěžuju Rogoznica, riviéra Šibenik, můj druhý domov... BTW: letos poprvé bych si rád dopřál ten luxus a jel na dovolenou 2x, pro změnu zase na šibenickou riviéru sakra, jsi mi připoměl loňskou dovolenou. Koukám, že jste se čvachtali na naší pláži... Z toho mola jsem taky zkoušel chytat ryby. Od toho minimola jsme bydleli asi 1-2 minuty pěšky. Jo, jo, letos hovno velebnosti. Dovolená ve špitále... TomasB: Já tam taky letos byl, Wasermann ví, bylo to na jeho doporučení. Ale tvoje loňské zážitky a rady jsem bohatě využil, měl jsem půjčenou loďku od toho borce, jak jsi loni psal. jé, tak to je super. A říkal jsi mu, kdo ti to doporučil? Byla ta loďka pořád tak krásná neodrbaná, pěkně nalakovaná? On ji měl snad jednu z nejhezčích a nejudržovanějších. A co ještě jsi z mých doporučení využil? Tak to jsi mi udělal radost. Pořád pěkná, opečovávaná. Nebyl s tím žádný problém, na doporučení se neptal, na celý den i s benzínem chtěl 40 Euro, takže super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 já byl v českým švýcarsku zač prázdnin a pěkný a teď každej víkend se někam přesuneme s kolama a tam jezdíme, projeli jsme okolí Seče, potom Toulovcovi maštale, tam je super krajina,ale horší značení a ted o víkendu jsme zkusili přejezd Orlických hor z Jablonného do Nového Města s plnou polní a noclehy v penzionech cestou cca 120 km a taky super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Já letos Chorvatsko, ostatně jako každý rok, ale mám místečko, kde se mi moc líbí a tak si rozhodně nestěžuju Rogoznica, riviéra Šibenik, můj druhý domov... BTW: letos poprvé bych si rád dopřál ten luxus a jel na dovolenou 2x, pro změnu zase na šibenickou riviéru sakra, jsi mi připoměl loňskou dovolenou. Koukám, že jste se čvachtali na naší pláži... Z toho mola jsem taky zkoušel chytat ryby. Od toho minimola jsme bydleli asi 1-2 minuty pěšky. Jo, jo, letos hovno velebnosti. Dovolená ve špitále... TomasB: Já tam taky letos byl, Wasermann ví, bylo to na jeho doporučení. Ale tvoje loňské zážitky a rady jsem bohatě využil, měl jsem půjčenou loďku od toho borce, jak jsi loni psal. jé, tak to je super. A říkal jsi mu, kdo ti to doporučil? Byla ta loďka pořád tak krásná neodrbaná, pěkně nalakovaná? On ji měl snad jednu z nejhezčích a nejudržovanějších. A co ještě jsi z mých doporučení využil? Tak to jsi mi udělal radost. Pořád pěkná, opečovávaná. Nebyl s tím žádný problém, na doporučení se neptal, na celý den i s benzínem chtěl 40 Euro, takže super. já platil 250kn na celej den i s benzínem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Tak ted aby sis daval pozor, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Ja byl na dovolene v jiznich cechach a parada. Primo v Prachaticich. Jen me zarazilo co se tam objevovalo po setmeni.Samo cikan a ozrlec. Fuj, clovek aby se bal jit po setmeni do mesta. Jinak Cesky Krumlov, Hluboka... super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.