Mikosar Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 No dnesni navstiveni lesa, pekne kousky, plny kos, ale v lese jich bylo jeste vice, nedalo se to vsechno sebrat, kvanta mochomurek ruzovek (masaku). pekny naklad ... Upecene, vyborne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 6. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 (editace) Si dělal sám nebo máš doma šikovný ruce ? Já už dostavam pěknou chuť na houby Editováno: 6. Červenec 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Si dělal sám nebo máš doma šikovný ruce ? Já už dostavam pěknou chuť na houby No dnes bylo vlhko, tak jsem sel na houby. Ale voni to pekneee :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Já byl dnes a něco málo se našlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 a rostou a nebo nerostou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 a rostou a nebo nerostou? A jak, je jich dost, ale mista se neprozrazuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Taky se už těším. Rád chodím na houby. Nejsem žádný odborník, ale ty správný poznám. Ještě to tu nepadlo, ale já si z nich dělám houbovou sekanou. Je výborná. V případě zájmu sem dám recept. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Taky se už těším. Rád chodím na houby. Nejsem žádný odborník, ale ty správný poznám. Ještě to tu nepadlo, ale já si z nich dělám houbovou sekanou. Je výborná. V případě zájmu sem dám recept. Jo urcite, dej to sem. Budu moc rad, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Co treba tento recept? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Co treba tento recept? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Co treba tento recept? Zkusim nekdy. Dikej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Co treba tento recept? Je to podobný, ale bez toho sýru a špeku. Hodím to sem taky, ale až k večeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 (editace) Co treba tento recept? Je to podobný, ale bez toho sýru a špeku. Hodím to sem taky, ale až k večeru. můj první letošní úlovek Editováno: 10. Červenec 2007, autor: marekkona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Co treba tento recept? Je to podobný, ale bez toho sýru a špeku. Hodím to sem taky, ale až k večeru. můj první letošní úlovek Jsou ty dvě opravdu růžovky? (malé foto) Jinak hezký! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Tak se nám ráno nechtělo s manželkou do práce a udělali jsme si volno , největší hřib vážil 1,2 kg a po rozkrájení se roztahuje přes tři plechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Co treba tento recept? Je to podobný, ale bez toho sýru a špeku. Hodím to sem taky, ale až k večeru. můj první letošní úlovek Jsou ty dvě opravdu růžovky? (malé foto) Jinak hezký! jsou to růžovky ,určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Jakr: Nááááádhera U nás v okolí mesta zatiaľ nič, je sucho. Teraz síce trocha popršalo, ale akosi nie je času... Ale augustová dovolenka v Tatrách to istí, berieme zo sebou aj bedničky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 (editace) Přikládám slíbený recept na houbovou sekanou Editováno: 10. Červenec 2007, autor: Matys06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 a rostou a nebo nerostou? A jak, je jich dost, ale mista se neprozrazuji :-) Nejde o lokality, ty samo sebou nikdo prozradit nechce, ale chodíte víc do jehličnatých lesů nebo listnatých? Co jsem slyšel a občas jako řidič a doprovod s tatíkem i byl, tak prý víc asi rostou v jehličnatých lesích Jaké s tím máte zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 a rostou a nebo nerostou? A jak, je jich dost, ale mista se neprozrazuji :-) Nejde o lokality, ty samo sebou nikdo prozradit nechce, ale chodíte víc do jehličnatých lesů nebo listnatých? Co jsem slyšel a občas jako řidič a doprovod s tatíkem i byl, tak prý víc asi rostou v jehličnatých lesích Jaké s tím máte zkušenosti? moje včerejší porce byla z listnatého asi tak ze 75%, ale určitě to je různé od lokality, já chodím na houby k Barchovu u HK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Přikládám slíbený recept na houbovou sekanou jestli se nekomu z rodiny podari neco nazbirat urcite to vyzkousime ..... Koukam...sami zberaci hribu tady ...nad nekerymi fotkami mi nejedna slina ukapla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Dnes jsem taky šel. Ještě jednou tolik by bylo, kdyby nebyly sežraný a prolezlý červy. Je to škoda, ale rostou, rostou. I tak jich je dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Dnes jsem taky šel. Ještě jednou tolik by bylo, kdyby nebyly sežraný a prolezlý červy. Je to škoda, ale rostou, rostou. I tak jich je dost. Pěkná sbírka. Důležité je, že fakt rostou. Když to výjde, vyrazím o víkendu. Už se těším. Snad nebude pršet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Vcerajsia mini nadielka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Já už je letos pomalu nemůžu ani vidět - tři neděle v kuse houby snad na všechny způsoby Fotky jsem ale nedělal, tak máte smůlu Že bych si dal zejtra k večeři smaženici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.