Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No dnesni navstiveni lesa, pekne kousky, plny kos, ale v lese jich bylo jeste vice, nedalo se to vsechno sebrat, kvanta mochomurek ruzovek (masaku).

pekny naklad :palec2: ...

Upecene, vyborne.

Vloženo

Taky se už těším. Rád chodím na houby. Nejsem žádný odborník, ale ty správný poznám. Ještě to tu nepadlo, ale já si z nich dělám houbovou sekanou. Je výborná. V případě zájmu sem dám recept. -_-

Vloženo
Taky se už těším. Rád chodím na houby. Nejsem žádný odborník, ale ty správný poznám. Ještě to tu nepadlo, ale já si z nich dělám houbovou sekanou. Je výborná. V případě zájmu sem dám recept. -_-

Jo urcite, dej to sem. Budu moc rad, diky. -_-

Vloženo
Co treba tento recept?

Je to podobný, ale bez toho sýru a špeku. Hodím to sem taky, ale až k večeru. :palec2:

můj první letošní úlovek

Jsou ty dvě opravdu růžovky? (malé foto) Jinak hezký! :palec2:

Vloženo

Jakr: Nááááádhera -_- U nás v okolí mesta zatiaľ nič, je sucho. Teraz síce trocha popršalo, ale akosi nie je času... Ale augustová dovolenka v Tatrách to istí, berieme zo sebou aj bedničky B)

Vloženo
a rostou a nebo nerostou?

A jak, je jich dost, ale mista se neprozrazuji :-)

Nejde o lokality, ty samo sebou nikdo prozradit nechce, ale chodíte víc do jehličnatých lesů nebo listnatých? Co jsem slyšel a občas jako řidič a doprovod s tatíkem i byl, tak prý víc asi rostou v jehličnatých lesích :unsure: Jaké s tím máte zkušenosti?

Vloženo
a rostou a nebo nerostou?

A jak, je jich dost, ale mista se neprozrazuji :-)

Nejde o lokality, ty samo sebou nikdo prozradit nechce, ale chodíte víc do jehličnatých lesů nebo listnatých? Co jsem slyšel a občas jako řidič a doprovod s tatíkem i byl, tak prý víc asi rostou v jehličnatých lesích :unsure: Jaké s tím máte zkušenosti?

moje včerejší porce byla z listnatého asi tak ze 75%, ale určitě to je různé od lokality, já chodím na houby k Barchovu u HK

Vloženo
Přikládám slíbený recept na houbovou sekanou :palec2:

jestli se nekomu z rodiny podari neco nazbirat urcite to vyzkousime -_- .....

Koukam...sami zberaci hribu tady ;):) ...nad nekerymi fotkami mi nejedna slina ukapla

Vloženo
Dnes jsem taky šel. Ještě jednou tolik by bylo, kdyby nebyly sežraný a prolezlý červy. Je to škoda, ale rostou, rostou. I tak jich je dost. :palec2::)

Pěkná sbírka. Důležité je, že fakt rostou. Když to výjde, vyrazím o víkendu. Už se těším. Snad nebude pršet.

Vloženo

Já už je letos pomalu nemůžu ani vidět - tři neděle v kuse houby snad na všechny způsoby :feve:

Fotky jsem ale nedělal, tak máte smůlu :p

Že bych si dal zejtra k večeři smaženici? :kuk:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...