Červenec 6, 200718 r No dnesni navstiveni lesa, pekne kousky, plny kos, ale v lese jich bylo jeste vice, nedalo se to vsechno sebrat, kvanta mochomurek ruzovek (masaku). pekny naklad ... Upecene, vyborne.
Červenec 6, 200718 r Autor Si dělal sám nebo máš doma šikovný ruce ? Já už dostavam pěknou chuť na houby Upraveno Červenec 6, 200718 r od kodemi
Červenec 6, 200718 r Si dělal sám nebo máš doma šikovný ruce ? Já už dostavam pěknou chuť na houby No dnes bylo vlhko, tak jsem sel na houby. Ale voni to pekneee :-)
Červenec 9, 200718 r Taky se už těším. Rád chodím na houby. Nejsem žádný odborník, ale ty správný poznám. Ještě to tu nepadlo, ale já si z nich dělám houbovou sekanou. Je výborná. V případě zájmu sem dám recept.
Červenec 9, 200718 r Taky se už těším. Rád chodím na houby. Nejsem žádný odborník, ale ty správný poznám. Ještě to tu nepadlo, ale já si z nich dělám houbovou sekanou. Je výborná. V případě zájmu sem dám recept. Jo urcite, dej to sem. Budu moc rad, diky.
Červenec 10, 200718 r Co treba tento recept? Je to podobný, ale bez toho sýru a špeku. Hodím to sem taky, ale až k večeru.
Červenec 10, 200718 r Co treba tento recept? Je to podobný, ale bez toho sýru a špeku. Hodím to sem taky, ale až k večeru. můj první letošní úlovek Upraveno Červenec 10, 200718 r od marekkona
Červenec 10, 200718 r Co treba tento recept? Je to podobný, ale bez toho sýru a špeku. Hodím to sem taky, ale až k večeru. můj první letošní úlovek Jsou ty dvě opravdu růžovky? (malé foto) Jinak hezký!
Červenec 10, 200718 r Tak se nám ráno nechtělo s manželkou do práce a udělali jsme si volno , největší hřib vážil 1,2 kg a po rozkrájení se roztahuje přes tři plechy
Červenec 10, 200718 r Co treba tento recept? Je to podobný, ale bez toho sýru a špeku. Hodím to sem taky, ale až k večeru. můj první letošní úlovek Jsou ty dvě opravdu růžovky? (malé foto) Jinak hezký! jsou to růžovky ,určitě.
Červenec 10, 200718 r Jakr: Nááááádhera U nás v okolí mesta zatiaľ nič, je sucho. Teraz síce trocha popršalo, ale akosi nie je času... Ale augustová dovolenka v Tatrách to istí, berieme zo sebou aj bedničky
Červenec 10, 200718 r Přikládám slíbený recept na houbovou sekanou Upraveno Červenec 10, 200718 r od Matys06
Červenec 11, 200718 r a rostou a nebo nerostou? A jak, je jich dost, ale mista se neprozrazuji :-) Nejde o lokality, ty samo sebou nikdo prozradit nechce, ale chodíte víc do jehličnatých lesů nebo listnatých? Co jsem slyšel a občas jako řidič a doprovod s tatíkem i byl, tak prý víc asi rostou v jehličnatých lesích Jaké s tím máte zkušenosti?
Červenec 11, 200718 r a rostou a nebo nerostou? A jak, je jich dost, ale mista se neprozrazuji :-) Nejde o lokality, ty samo sebou nikdo prozradit nechce, ale chodíte víc do jehličnatých lesů nebo listnatých? Co jsem slyšel a občas jako řidič a doprovod s tatíkem i byl, tak prý víc asi rostou v jehličnatých lesích Jaké s tím máte zkušenosti? moje včerejší porce byla z listnatého asi tak ze 75%, ale určitě to je různé od lokality, já chodím na houby k Barchovu u HK
Červenec 11, 200718 r Přikládám slíbený recept na houbovou sekanou jestli se nekomu z rodiny podari neco nazbirat urcite to vyzkousime ..... Koukam...sami zberaci hribu tady ...nad nekerymi fotkami mi nejedna slina ukapla
Červenec 11, 200718 r Dnes jsem taky šel. Ještě jednou tolik by bylo, kdyby nebyly sežraný a prolezlý červy. Je to škoda, ale rostou, rostou. I tak jich je dost.
Červenec 11, 200718 r Dnes jsem taky šel. Ještě jednou tolik by bylo, kdyby nebyly sežraný a prolezlý červy. Je to škoda, ale rostou, rostou. I tak jich je dost. Pěkná sbírka. Důležité je, že fakt rostou. Když to výjde, vyrazím o víkendu. Už se těším. Snad nebude pršet.
Červenec 15, 200718 r Já už je letos pomalu nemůžu ani vidět - tři neděle v kuse houby snad na všechny způsoby Fotky jsem ale nedělal, tak máte smůlu Že bych si dal zejtra k večeři smaženici?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.