mesr Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Čau,pasují přední hlavové opěrky z fábie na passata B5???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Vyskusaj a vidis podla mna by aj mohli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 myslim že jo, ale nevim proč by to někdo dělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 myslim že jo, ale nevim proč by to někdo dělal nejspíš pro opačný postup - z B5 do fábky, jinak ve čtvrtek je můžu zkusit prohodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 no to je možný, ale napsany to je tak, že chce nacpat opěrky z fabky do pašouna....................ale je možný že jsem to jen blbě pochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Vyzkousel to uz nekdo - podle me to spis nepujde. Chtel jsem svoje operky vymenit za ty naklaneci z Elegance a smolik - vodici tyce naklapecich operek maji vetsi prumer. Neco podobnyho bych ocekaval u tech z Passata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Maverick:jak pises, take jsem s e s tim setkal, ale na fabii jsou 2 typy!!! Na FRS pasuji operky z OI i OII!! Mam doma take zadky s loketkou z Fabky a take tam vse pasuje, takze nevim od ktereho roku to sjednotili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Maverick:jak pises, take jsem s e s tim setkal, ale na fabii jsou 2 typy!!!Na FRS pasuji operky z OI i OII!! Mam doma take zadky s loketkou z Fabky a take tam vse pasuje, takze nevim od ktereho roku to sjednotili. ty máš doma zadky na rs s loketkou? nemá náhodou i 3 opěrku a pás? že bych to s tebou vyměnil a něco doplatil co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Maverick:jak pises, take jsem s e s tim setkal, ale na fabii jsou 2 typy!!!Na FRS pasuji operky z OI i OII!! Mam doma take zadky s loketkou z Fabky a take tam vse pasuje, takze nevim od ktereho roku to sjednotili. ty máš doma zadky na rs s loketkou? nemá náhodou i 3 opěrku a pás? že bych to s tebou vyměnil a něco doplatil co ty na to? Ee, nejsou na FRS=((((((Ani nevim co je na tom za latku, lezi me to venku, akorat vim, ze je to na na Fabku=)) KAsli na origo FRS, dej tam ORSII=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Vyzkousel to uz nekdo - podle me to spis nepujde. Chtel jsem svoje operky vymenit za ty naklaneci z Elegance a smolik - vodici tyce naklapecich operek maji vetsi prumer. Neco podobnyho bych ocekaval u tech z Passata. Menil som sedadla z mojho classica ´01 za sedadla z ambient ´05 a moj classic mal naklapacie opierky,ambient nie.Skusal som ich prehadzovat co fungovalo,ale classic boli sede a amb. cierne.Takze vymena sa nakoniec nekonala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Hele, a nevíte z jakého auta by šli do fabie 2003 napasovat polohovatelné opěrky? Třeba vím že na feldu jdou opěrky z BMW E30, tak jestli je něco podobného u fábky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 mal si prehodiť poťahy Menil som sedadla z mojho classica ´01 za sedadla z ambient ´05 a moj classic mal naklapacie opierky,ambient nie.Skusal som ich prehadzovat co fungovalo,ale classic boli sede a amb. cierne.Takze vymena sa nakoniec nekonala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bombos3 Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 Zdravím Hrozně rád bych si naklopil opěrku hlavy u Fabie (classic, 2005) a vůbec se mi to nedaří. Domníval jsem se, že Fabie tuhle možnost nemají, ale pak jsem viděl několik fotek, kde jednoznačně naklopená byla. Tak teď přemýšlím, zda-li to byla příplatková výbava?? Sedačka je s ovládáním posuvu u středového tunelu a bočním airbagem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 24. Květen 2019 Sdílet Vloženo 24. Květen 2019 Classic naklápění předních opěrek hlavy myslím neměl. Není nic jednoduššího než koupit na S bazaru,nebo vrakáči naklápěcí a přehodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.