mesr Vloženo 1. Červenec 2007 Vloženo 1. Červenec 2007 Čau,pasují přední hlavové opěrky z fábie na passata B5???? Citovat
Host Reso Vloženo 30. Červenec 2007 Vloženo 30. Červenec 2007 Vyskusaj a vidis podla mna by aj mohli Citovat
Sinius Vloženo 30. Červenec 2007 Vloženo 30. Červenec 2007 myslim že jo, ale nevim proč by to někdo dělal Citovat
Jar_da Vloženo 30. Červenec 2007 Vloženo 30. Červenec 2007 myslim že jo, ale nevim proč by to někdo dělal nejspíš pro opačný postup - z B5 do fábky, jinak ve čtvrtek je můžu zkusit prohodit Citovat
Sinius Vloženo 30. Červenec 2007 Vloženo 30. Červenec 2007 no to je možný, ale napsany to je tak, že chce nacpat opěrky z fabky do pašouna....................ale je možný že jsem to jen blbě pochopil Citovat
Maverick Vloženo 3. Srpen 2007 Vloženo 3. Srpen 2007 Vyzkousel to uz nekdo - podle me to spis nepujde. Chtel jsem svoje operky vymenit za ty naklaneci z Elegance a smolik - vodici tyce naklapecich operek maji vetsi prumer. Neco podobnyho bych ocekaval u tech z Passata. Citovat
Grygy Vloženo 4. Srpen 2007 Vloženo 4. Srpen 2007 Maverick:jak pises, take jsem s e s tim setkal, ale na fabii jsou 2 typy!!! Na FRS pasuji operky z OI i OII!! Mam doma take zadky s loketkou z Fabky a take tam vse pasuje, takze nevim od ktereho roku to sjednotili. Citovat
anry Vloženo 4. Srpen 2007 Vloženo 4. Srpen 2007 Maverick:jak pises, take jsem s e s tim setkal, ale na fabii jsou 2 typy!!!Na FRS pasuji operky z OI i OII!! Mam doma take zadky s loketkou z Fabky a take tam vse pasuje, takze nevim od ktereho roku to sjednotili. ty máš doma zadky na rs s loketkou? nemá náhodou i 3 opěrku a pás? že bych to s tebou vyměnil a něco doplatil co ty na to? Citovat
Grygy Vloženo 4. Srpen 2007 Vloženo 4. Srpen 2007 Maverick:jak pises, take jsem s e s tim setkal, ale na fabii jsou 2 typy!!!Na FRS pasuji operky z OI i OII!! Mam doma take zadky s loketkou z Fabky a take tam vse pasuje, takze nevim od ktereho roku to sjednotili. ty máš doma zadky na rs s loketkou? nemá náhodou i 3 opěrku a pás? že bych to s tebou vyměnil a něco doplatil co ty na to? Ee, nejsou na FRS=((((((Ani nevim co je na tom za latku, lezi me to venku, akorat vim, ze je to na na Fabku=)) KAsli na origo FRS, dej tam ORSII=)) Citovat
tomass Vloženo 5. Srpen 2007 Vloženo 5. Srpen 2007 Vyzkousel to uz nekdo - podle me to spis nepujde. Chtel jsem svoje operky vymenit za ty naklaneci z Elegance a smolik - vodici tyce naklapecich operek maji vetsi prumer. Neco podobnyho bych ocekaval u tech z Passata. Menil som sedadla z mojho classica ´01 za sedadla z ambient ´05 a moj classic mal naklapacie opierky,ambient nie.Skusal som ich prehadzovat co fungovalo,ale classic boli sede a amb. cierne.Takze vymena sa nakoniec nekonala Citovat
Gerrik Vloženo 3. Duben 2008 Vloženo 3. Duben 2008 Hele, a nevíte z jakého auta by šli do fabie 2003 napasovat polohovatelné opěrky? Třeba vím že na feldu jdou opěrky z BMW E30, tak jestli je něco podobného u fábky? Citovat
profor Vloženo 5. Duben 2008 Vloženo 5. Duben 2008 mal si prehodiť poťahy Menil som sedadla z mojho classica ´01 za sedadla z ambient ´05 a moj classic mal naklapacie opierky,ambient nie.Skusal som ich prehadzovat co fungovalo,ale classic boli sede a amb. cierne.Takze vymena sa nakoniec nekonala Citovat
Bombos3 Vloženo 21. Květen 2019 Vloženo 21. Květen 2019 Zdravím Hrozně rád bych si naklopil opěrku hlavy u Fabie (classic, 2005) a vůbec se mi to nedaří. Domníval jsem se, že Fabie tuhle možnost nemají, ale pak jsem viděl několik fotek, kde jednoznačně naklopená byla. Tak teď přemýšlím, zda-li to byla příplatková výbava?? Sedačka je s ovládáním posuvu u středového tunelu a bočním airbagem. Citovat
Mirek 835 Vloženo 24. Květen 2019 Vloženo 24. Květen 2019 Classic naklápění předních opěrek hlavy myslím neměl. Není nic jednoduššího než koupit na S bazaru,nebo vrakáči naklápěcí a přehodit. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.