Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nezkoušel prosím někdo přes centrální svorkovnici vést další dobastlené kabely z motorového prostoru ? S kabiny dle fotek to není problém, ale v motorovém prostoru po rozpojení zůstane na kabelech takový plastový blok s konektory a nejsem si jistý jestli se dá do něj nějaký ten kablík přidat.

PINy - jsou tam na obou stranách samice + propojka mezistěnou a nebo jsou na jedné straně samice a na drohé samci ?

A ještě jeden podobný dotaz - komfortka - měl jsem sundané obložení palubky u řidiče a komfortku jsem zahlédl ze spodu za takovým úhelníčkem. Byla prakticky nedosažitelná. Co ještě musím odmontovat abych se dostal na její konektory ?

Vloženo (editace)

Do svorkovnice dělící stěny můžeš vesele přidávat, dokud bude místo. :) To černý co ti zůstane na straně motoru má víčko, to myslím vycvakneš, uiž je to dlouho co jsem to dělal, ale v každým případě potom můžeš zasouvat piny. Na jedný straně ( z interiéru) jsou samci, od motoru jsou samice.

Editováno: , autor: Strojvůdce
Vloženo
Do svorkovnice dělící stěny můžeš vesele přidávat, dokud bude místo. :) To černý co ti zůstane na straně motoru má víčko, to myslím vycvakneš, uiž je to dlouho co jsem to dělal, ale v každým případě potom můžeš zasouvat piny. Na jedný straně ( z interiéru) jsou samci, od motoru jsou samice.

supr díky moc, bál jsem se že to rozdělám což alspoň teoreticky není žádná sranda a pak budu jen blbě koukat

Vloženo
Hlavne nezabudnuť dať tie gumove prechodky (buď upraviť tie čo su alebo kupiť hodne drahe nove)

inak to je samec v interieri a samica z motoru

Gumové průchodky - to je ta gumička která je přicvaklá ke každýho pinu u některých konektorů a nebo to je něco spešl ?

Vloženo

Presne to :)

Hlavne nezabudnuť dať tie gumove prechodky (buď upraviť tie čo su alebo kupiť hodne drahe nove)

inak to je samec v interieri a samica z motoru

Gumové průchodky - to je ta gumička která je přicvaklá ke každýho pinu u některých konektorů a nebo to je něco spešl ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...