MAFIK Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Zdarec. Máte někdo zkušenosti s umístěním a provozem GPS. Uvažuju o TOMTOM ONE. Chystám toulky po Čechách a Slovensku. Kam to nejlépe umístit? Doprostřed okna, nebo do kouta. A co omezení výhledu a PČR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Zdarec. Máte někdo zkušenosti s umístěním a provozem GPS. Uvažuju o TOMTOM ONE. Chystám toulky po Čechách a Slovensku. Kam to nejlépe umístit? Doprostřed okna, nebo do kouta. A co omezení výhledu a PČR? připevnuji navigaci cca na středu okna co nejníže k palubce to jde a pohoda a nikdy žádný problém,ale pokud je airbag spolujezdce je potřeba dát trochu pozor na umístění aby to neovlivnilo funci při vystřelení bagu hlavně pokud nekdo sedí na místě polujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Zdarec. Máte někdo zkušenosti s umístěním a provozem GPS. Uvažuju o TOMTOM ONE. Chystám toulky po Čechách a Slovensku. Kam to nejlépe umístit? Doprostřed okna, nebo do kouta. A co omezení výhledu a PČR? připevnuji navigaci cca na středu okna co nejníže k palubce to jde a pohoda a nikdy žádný problém,ale pokud je airbag spolujezdce je potřeba dát trochu pozor na umístění aby to neovlivnilo funci při vystřelení bagu hlavně pokud nekdo sedí na místě polujezdce. Já mám ve Fabii navigaci TT one new jsem zpokojen umístětní na dolní části okna.Je pravda že displej je trochu menší než novinka TT one XXl..ale jinač já jsemz navigací 100% zpokojen mám v něm nové mapy 6800.1466 uvažuji vyrobit novej držák....a umístit blíž.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 kluci muzete sem hodit fotky držáku? jako jak to tam mate přichycený atd .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 kluci muzete sem hodit fotky držáku? jako jak to tam mate přichycený atd .. přísavka vole na tudlencto http://www.gps-navigace-mapy.cz/silnicni-g...nuvi-300-1.html, měl jsem to na test na pár dní, ale moc mi to nevyhovovalo daleko lepčí bylo tohle, s tím jsem toho najezdil víc a absolutní spokojenost, tohl bych přesně očekával od navi, kdybych kupoval http://www.navicentrum.cz/Blaupunkt/Blaupu...Evropy_g53.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 v prostřed nad palubkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Taky v prostřed nad palubkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekon Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Já to mám takto (tedy telefon a v něm Tomtom): nebo takto: R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Mam v levem dolnim rohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Mám vpravo na sedačce a dosti nepřesnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camilo Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Já to mám takto (tedy telefon a v něm Tomtom):nebo takto: R. to mas origo drziak na nokiu ci nejaky uni? kde sa to da pls kupit? je to v poho s telefonom co sa tyka navigacie, myslim tym ked pozeras napr nad stredovy panel na mensi displej? dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Ja to mam tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Já mám navigaci nad ofukem a je tam super vidět a krásně se ovládá. jenom ještě musím protáhnout kabel na napájení ofukem a někde připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnny_M Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 (editace) Ahoj, ja mam navi danou zatim uprostred nalezato, nevadi mi ve vyhledu krom husiho krku, az bude prodluzka tak ji dam doleva pac tam se mi libi vic, ale jeste nemam prodluzku tak nevim, mozna bych jeste uvazoval o tom dat ji na vydech klimy. Viz svedske drzaky Brodit - sezenes je na SunnySoft. Editováno: 8. Červenec 2007, autor: Johnny_M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Mně vyhovuje toto řešení s držákem za cca 40Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.