Přejít na obsah

Johnny_M

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Johnny_M

  • Narozeniny 11.3.1986

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    161910525

Oznámení Johnny_M

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Johnny_M

    GPS ve Fabii

    Ahoj, ja mam navi danou zatim uprostred nalezato, nevadi mi ve vyhledu krom husiho krku, az bude prodluzka tak ji dam doleva pac tam se mi libi vic, ale jeste nemam prodluzku tak nevim, mozna bych jeste uvazoval o tom dat ji na vydech klimy. Viz svedske drzaky Brodit - sezenes je na SunnySoft.
  2. Ja si koupil Dicota keeper v Sunnysoftu, trepe se, ale drzi:). Mam jej kvuli nabijeni zatim uprostred, ale pristi tyden bude kabel tak ho dam nastalo doleva, tam se schova lip, jinak ani v jednom pripade mi nevadi PDA ve vyhledu, jen mi strasi na skle prisavka... Policii jsem s tim zatim nepotkal, takze nevim jak se na to budou tvarit. Ale tohle by jim snad vadit nemelo.
  3. Mam dojem ze se jedna o Karlovarskou ulici a ta je na Praze 6 a ne o Karle Varle Ja to jen rychle prolit a nepremejslel sem nad tim, dik za upozorneni, uz je to opraveno;)
  4. Díky za odpovědi a rady, zkusím Ben Car, pokud by zklamali tak zkusím PCE, Karlovarska je dal, ale dík za tip:). .
  5. Hustota Ale ta maska se k tomu fakt nehodí No, to bych zas neřek, facelift na Superbu taky nevypadá nějak hrozně...
  6. No tak mě se teda líbí, klidně bych si ji představil jako moje auto, tedy pokud nebude tak hlučná jako hatch, protože 1,4 TDI je hrozný, nicméně ta spotřeba... No nezlobil bych se za ni, těším se až se v ní svezu...
  7. Jelikož nejsem pražák, ale v současné době tu žiju a pracuju, tak bych se chtěl zeptat kdo má jaké zkušenosti se servisy naší drahé Škody. Potřeboval bych opravit nějaké ty šrámy na autě (přes Českou pojišťovnu a Škofin) a v Pardubicích není čas. Doporučíte mi někdo nějaký servis? Bydlím nedaleko Novodvorské - kousek mám Krč, Braník, Lhotku, Pankrác, který autoservis byste mi doporučili? V okolí jsem našel Auto Adámek, Autocentrum Na Strži, Bencar, Gold car servis, AB Auto Brejla - popřípadně pokud víte o někom lepším i mimo, tak budu vděčný.
  8. Vypada to celkem slusne..je to rozhodne lepsi nez to co se vytvorilo doopravdy.... Jo, jednou bych chtěl aby takhle vypadala, ale to spíš už bude jiný auto, třeba už ta Bora:-)
  9. Maska z Fabie II, DE světlomety, chrom okolo mlhovek a na spodní mřížce chladiče.
×
×
  • Vytvořit nový...