salam01 Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Ženě jsem stejnou koupil loni do Focuse (loni na podzim jsme za ni dali asi 3600 ) a žádné závažné nedostatky jsme na ní nenašli. Dokonce je někde označována za nejlepší hned po originálu. Akorát vzhledem k tomu,že F má o něco menší rozvor než FF, tak nevím, jestli by vzadu přerostlejším pasažérům nevadily ty vzpěry, na kterých je opěrka připevněna. Ale snad ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Humus ! ty zelezna konstrukcia BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 když si připlatiš par stovek mužeš mit orginalni tady z fora od romana :-) ja bej tebou tak jdu do orginalky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 jj kodemi ma pravdu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendyss Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 jj kodemi ma pravdu ! Dík zvážím teda originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendyss Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 když si připlatiš par stovek mužeš mit orginalni tady z fora od romana :-) ja bej tebou tak jdu do orginalky.. Dík jsem tu novej pomohl bys odkazem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 ano ano, iba a len original od romana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekon Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Osobně bych raději taky originál. Sám ho mám, tak vím, o čem mluvím. Švagr nemá originál a je to znát. R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 (editace) Tak uživatel kdo je tu prodavá je RomanR25 napiš mu SZ že chceš loketku a uvidiš sám. Manual a info od něj http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry619985 Editováno: 9. Březen 2008, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 taky mám od ROMANA25 a doporučuju vše paráda sedí,spokojený na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Jedině od Romana25. Originál je originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendyss Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Všem dík za radu,jdu do origa,ale musím čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okoun Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Nemůže mi někdo poradit ,zda origo loketní opěrka z Fábie I bude možno namontovat a používat ve Fábii II ? Nebo do Fábky II musí být loketka nová a jiná ? Díky za jakoukoliv radu. Okoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 urcite bude iny uchyt. loketka bude mozno rovnake ale uchyt iny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 já mám loketku z Rommstera v F1 loketka jako taková je stejná, jen držák je jiný. Já si ho poupravil samodomo a taky to jde Flexa, pilka, pilník, vrtačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 (editace) mam taky oroginal a jsem rad ze mam original - v praci ma kluk neco podobneho ale ma to vzadu zeleznou konstrukci k tomu tunelu - tlusta kulatina proste. Humus Editováno: 25. Březen 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Dnes jsem ptal v origo Škoda na opěrku, kroutili se jako hadi, že prý to nejde, pak teda že možná jo, ale po částech Nabízeli tuto variantu, má s tím někdo zkušenost? http://www.pafsardice.cz/operky.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Dnes jsem ptal v origo Škoda na opěrku, kroutili se jako hadi, že prý to nejde, pak teda že možná jo, ale po částech Nabízeli tuto variantu, má s tím někdo zkušenost? http://www.pafsardice.cz/operky.html Tak už tuto opěrku mám v autě, mohu jen doporučit. Žádné tyče vzadu, přidělává se na středový panel, montáž za 10 min. zvládne každý, je všelijak nastavitelná, 100 % spokojenost. Jo, a vršek je kožený (koženkový), takže hodně luxusní vzhled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Dnes jsem ptal v origo Škoda na opěrku, kroutili se jako hadi, že prý to nejde, pak teda že možná jo, ale po částech Nabízeli tuto variantu, má s tím někdo zkušenost? http://www.pafsardice.cz/operky.html Mám ve fabii originál "škodováckou" loketní opěrku, mimochodem, je stejná jako se montuje do A4, A05 (OCTAVIA I, Fabia II a ROOMSTER). Dodělávaná v škodaservisu, cena kolem 4000,- s prací. Origo opěrka je bytelná, s kovovu kostrou, klidně si na ni sednu (78 kg) :-)). Mám ji v autě snad 3 roky. Uvažoval jsem i o "no name náhražkách", ale plastová konstrukce a hlavně upevnění pouze pár šrouby do měkkého plastu mne od této volby odradilo. Škodovácka opěrka je ukotvená "na fest" šrouby páky ruční brzdy. Bohužel, dnes jde "Bedrich" z domu (ne z důvodu opěrky) tak nedám foto. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Tak už tuto opěrku mám v autě, mohu jen doporučit. Žádné tyče vzadu, přidělává se na středový panel, montáž za 10 min. zvládne každý, je všelijak nastavitelná, 100 % spokojenost. Jo, a vršek je kožený (koženkový), takže hodně luxusní vzhled. Môžeš prezradiť cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Môžeš prezradiť cenu? Teď si nejsem stopro jistý jestli byla za 1200,- nebo 1700,- (fakturu ještě nemám). Jestli je zájem můžu sem hodit foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Môžeš prezradiť cenu? http://www.amckn.sk/opierok.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 http://www.amckn.sk/opierok.html designově pěkná, ale obávám se, že pevností to nebude nic extra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 a co tohle, zkoušel to někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 a co tohle, zkoušel to někdo ? viděl jsem jí u kámoše v oktě docela tam pasovala vzhledem, jen si myslím že uchycení se přibližuje neorigo opěrkám, ale třeba podumat nad leší a poupravit původní upevnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.