Aleš Veigend Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Na predFL určitě z Rapida nepůjde, elektricky by to nefungovalo. U FL by to byla jiná písnička... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Nejde o konektory. Tie si prerobis podla potreby. Ide o samotnu komunikaciu. Mal som zalusk ich dat pre zmenu na F3, ale ta ma opat inu elektroniku. Cize bud ich pouzijes na Rapid, alebo na F2/Roomster facelift. Alebo na vlastne riziko objednas a skusis namontovat a spojazdnit. Len aby potom neboli prispevku typu "nefunguju mi original senzory. Co mam robit?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Nebude to funkcni je tam jina CAN komunikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Máš to taky na tom svém posledním obrázku, že funguje až od KT 22/2015. Dej si tam univerzální do 500Kč. Zapoj je na couvačky a nech jen pípací signalizaci. Já mám originál se zobrazováním na rádiu, ale řídím se jen pípáním. Při couvání je lepší se dívat kam jedu a sledovat ještě displej bych nestíhal. Stačí pípání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Tez to tak mam na sluzebaku...Sencor z Mallu za 399 kc...i maji dva druhy, mam jen pipaci a s monitorem mluvici i je. A dobry. Jen bych nebyl nadsen z designu na narazniku. Na Ali jiz prodavaji alespon v barve cidla, ne jen cerne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 S levnými neorigo senzory nemám nejlepší zkušenosti. Buď do nich rádo teče, odchází čidla, ale hlavně reagují dost pomalu a nepřesně. I když teda origo F2 před FL taky není etalon rychlosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Ja mam teto parkovacky parkovaci senzory Extra dodelal jsem kamery parkovaci 2x a parkovani je moc prijemne ted' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Souhlas, zadny zazrak to neni...ale za tu cenu pro me super. Mam to na firemnim cernem VW Caddy, docela to sedlo do prolisu, vypada to prijatelne a pri couvani na pesi zone, kde lidi lezou za auto jak debilove mi to pomaha. Za sera vidim prd uplny, mam tmave folie vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Pri montazi senzoru dodelal bych i kameru bo to je jedna prace. Ale zustava problem displeja ale necham majitelovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivousek Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 Chci to přítelkyni do fabky a zas ať to funguje pořádně proto chci spíše origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 před 3 minutami, ivousek napsal: Chci to přítelkyni do fabky a zas ať to funguje pořádně proto chci spíše origo Já tenkrát sehnal senzory z bouračky asi za 1600 Kč i v barvě... jen sem si je sám musel vyndat :D před 11 minutami, TOMUS napsal: Pri montazi senzoru dodelal bych i kameru bo to je jedna prace. Ale zustava problem displeja ale necham majitelovi no ona to zase tak jedna práce není... když dáváš kameru do víka, tak musíš tahat kabely uplně jinudy... a když dáváš neorigo senzory, tak většinou nemusíš vůbec tahat kabely dopředu, což u kamery zase musíš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 No kdyby to clovek udelal a mel jistotu, ze to bude x let makat tak dobry, ale ja to po roce a pul musel udelat znova, takze jsem to ustrihal, vytrhal a bez sundani narazniku uz nandal novou sadu za 399 za pul hodiny a to uz mi snad vydrzi nez auto prodam :-) Je to proste levne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 před 18 hodinami, Aleš Veigend napsal: Já tenkrát sehnal senzory z bouračky asi za 1600 Kč i v barvě... jen sem si je sám musel vyndat :D no ona to zase tak jedna práce není... když dáváš kameru do víka, tak musíš tahat kabely uplně jinudy... a když dáváš neorigo senzory, tak většinou nemusíš vůbec tahat kabely dopředu, což u kamery zase musíš.... Mas pravdu Ale kdy tahas draty pres auto to je jedno (ve vnitr) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 před 18 hodinami, ivousek napsal: Chci to přítelkyni do fabky a zas ať to funguje pořádně proto chci spíše origo jake mas radio ? Swing? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivousek Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 před 8 hodinami, TOMUS napsal: jake mas radio ? Swing? Nene momentálně tam je nějakej pioneer ale do budoucna but bolero nebo amundsen něco takového.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Ok. Doporučuji Ti amudsena s plnou vybavou -> dab+, tv , vstup pro couvaci kameru, bt a dalši Můžeš podivat k meho vlakna a uvidiš v jakový zpusob jsem vyřešil parkovačky a kamery. Taky mám radio 1 din Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivousek Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 před 16 minutami, TOMUS napsal: Ok. Doporučuji Ti amudsena s plnou vybavou -> dab+, tv , vstup pro couvaci kameru, bt a dalši Můžeš podivat k meho vlakna a uvidiš v jakový zpusob jsem vyřešil parkovačky a kamery. Taky mám radio 1 din Mám ho v superbu amundsen+ (předchozí majitel ho asi vymenil ca columba) a jsem spokojený.mám tam i couvací kameru ale ta mi nejede tak se v létě musím mrknout kde je chyba..zapojená je a byla i nakodovaná ale černo..pro ní jsem si říkal jen klasického chce jezdit jen do prace a z práce. Je to její prvni auto tak nějaké základy chci dodělat..čidla,loketka možná maxidot možná rs náraznik možná i vyhřívané sedačky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 Když máš černou obrazovku tak columb může neumět kamery. Musiš tam kouknout. Ale můžeš mit ji strašně špinavou a nic nevidiš. Problemů může být moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaverickCZ Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 Zdravím chci se zeptat musí bejt nějaké přesné označení senzorů nebo jednotky aby to fungovalo na fabii 2 2008? Mohu mít z roomstra řekl bych že to bude stejné ale řači se optám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 Roomster má ty samé senzory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaverickCZ Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 Právě teď, amrtin napsal: Roomster má ty samé senzory. Ano ale nebude problém?četl jsem tady něco o faceliftu a před tak jestli když tam bude třeba jiná jednotka nebude ten problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 Samozrejme musi byt pro predface. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 I senzory? Ty budou snad stejné,ne? Ale netvrdím to... já třeba vyměnil dva špatné za senzory z ebay po cca 400kč a fungují dobře,kupoval jsem jen podle toho čísla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 A v každém případě doporučuji přilepit všechny senzory mamutem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaverickCZ Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 Tak je to jednotka číslo 5j0919283a to by asi mělo fungovat né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.