Milan Rada Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Ahojte! Jsem tu novej a mám béžový kapucino. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Akrubek: Oficiálnu penetráciu farieb Škoda nezverejní, ja som čerpal z toho, čo vidím na cestách resp. z databázy. A tam suverénne highland na spodku, druhá od konca je anthracit, až potom žltá a flamenco. Rebríček popularity vedie suverénne strieborná, nasleduje capuccino, biela (kvôli firemným vozom), z uni farieb potom corrida. Tangerine, čierna, modrá storm aj šedá satin sú približne na rovnako. Vcelku veľký počet je aj áut s bielou strechou, vedie storm a potom červená. Jaká to ta storm barva je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Storm je tmavě modrá metla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Nejhezčí barva na autě je černá! A podle nějakého průzkumu co jsem četl na netu před půl rokem je tady u nás nejoblibenější barva na autě je červená a černá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 A co šedá Stone metalíza? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Já bych se tedy také přidal. Červená Flamenco metalíza (jedna z posledních). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Já bych se také zapojil : Žlutá Sprint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haťapka Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Oranžová Tangerine. Chtěl jsem se odlišit od ostatních...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 já zvětšuji počet nej barvy na FII CORRIDU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OXBOW 1 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Zajímalo by mě, jakou barvu máme nejčastěji v garáži... Nabídka palet se sice s jednotlivými MR roky mění, ale to je zejména z důvodu zájmu/nezájmu o příslušné odstíny. Co máte za odstín vy?Bílá Candy uni - 0 majitelů Červená Corrida uni - 10 majitelů foromen, Pitt, ntr23, mvh, Honzik6098, dědekpmr, banán, mirda328, miro296, zizi5 Modrá Dynamic uni - 2 majitel Imri, Octavka Zelená Highland metalíza - 0 majitelů Zelená Olive metalíza - 3 majitelé Misubaro, Šváb, Míra1 Modrá Ocean metalíza - 8 majitelů Jered, LUKY-007, Blacky, škorpík, Mikoho, TomV, kadli, El_Jacobo Červená Flamenco metalíza - 4 majitelé Václav Š., Alice 18, r_bova žena, OldaM Stříbrná Diamant metalíza - 2 majitelé koblih, Jezek, Béžová Cappuccino metalíza - 4 majitelé RomanKo, jey-r, tora, canario447 Modrá Polar metalíza - 2 majitelé Aaron71, omiko Modrá Storm metalíza - 3 majitel hairman, Jirka67, Petr_794 Černá Magic s perleťovým efektem - 1 majitel VIST Šedá Anthracite metalíza - 1 majitel mr.pecoun, Šedá Satin metalíza - 1 majitel Vladinek, Ahoj, tak já mám Flamenco červenou a kompletně světlý interiér Comfort + skoro maximum příplatkové výbavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janka1710 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Som tu nováčikom a ja mám farbu laku -Stříbrná Diamant metalíza.... ale veľmi sa mi páči čierna čiže black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ahoj,tak já mám Flamenco červenou a kompletně světlý interiér Comfort + skoro maximum příplatkové výbavy Modrá dynamic FII combi Sport 16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Můžu si s tím posléze pohrát. jenomže pokud uživatelé nenapíší své barvy, tak prozatím je zbytečné všechno řešit. Až bude třeba 30 evidovaných majitelů, potom začne teprve třídění podle počtu majitelů... Proto prosím pište své farbičky. Tak jak to vypadá s tou statistikou? Už jsi dělěl nějaké závěry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdn Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 béžová "kapučíno" metalíza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matlud Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 modrá dynamic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Zelená highland. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Zdravím, a přidávám FII Combi červená Flamenco. V kombinaci s 16" Atria a stříbrnými hagusy vypadá vážně dobře. Viz. http://www.zavolantem.cz/testy-aut/skoda-f...i-1-6-cesky-sen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Pridavam modrou dynamic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hammer6030 Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak panove mam objednanyho combajna ale jeste neni. Do 14 dnu by mel bejt. A je objednana modra Storm. Tak prosim dopsat k barvam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakaš Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 pridavam, najkrajšiu farbu? čierna perletova metaliza.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Podľa mňa je najkrajšia čierna perleťová metalíza a modrá storm metalíza... Ale obidve škodovky mám v šedej anthracite metalíze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Zelená Olive... (nebylo by příště lepší to udělat jako hlasování?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 čierna perleťová metalíza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 modrá storm metalíza a k tomu bílá střecha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.