Host Reso Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Mám jeden problém včera som bol na VAG diagnostike a dávali sme test akčných členou, videl som odchylky ručičiek boli velmí malé takže som to neupravoval a nechal tak! Ked som zahrial trochu motor, mrkol som aj na obedzovač a otáčky sa mi zastavili pred 6000tis a predtym som mal obmedzovač presne na 6000tis.Môže to byt tým ze, ked som vybral ručičky tak že, mi to nebude už nikdy ukazovat tak ako mi to ukazovalo? Ďakujem prosím nekameňovat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Na vašej stránke píše že si mal asi o 1mm vyššie ručičku otáčok tak ako to je? kde ti zastali pri diagnostike? na otáčkomeri by mala ručička zastaviť na 3000. Každopádne neviem čo riešiš, je možné že si si to prvý krát dobre nevšimol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 (editace) rucicka mi ostala na 3000 ale nebola presne! Kusok za 3000tisic hovorim ze zopar mm.Ale ide mi len o to ze preco mi teraz neukazuje obmedzovac na 6000tisic Editováno: 11. Červenec 2007, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 rucicka mi ostala na 3000 ale nebola presne! Kusok za 3000tisic hovorim ze zopar mm.Ale ide mi len o to ze preco mi teraz neukazuje obmedzovac na 6000tisic buď jsi si nevšimnul přesně a nakonec není to jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 presne, nič proti, ale kedy to potrebuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 vlastne nikdy ale ma to zaujima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.