acek Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Zdar pánové existuje lepší řešení výměna panelu klimatroniku z faceliftu a je pokoj a o motorkách nebudete ani vědět umí to ferda25 dělal mi to a jsem naprosto spokojen nový vzhled a klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denis Kalus Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 (editace) Zdravím všechny, to že mi climatronic cvaká jsem si už zvykl. Výměnu servomotorků provedu, až mi z toho začne hrabat. Mám však jiný problém, o kterém nevím, zda s climatronikem souvisí. Tuto zimu se mi začali ozývat z pod schránky u spolujezdce podivné zvuky. Jo a oktu mám II, 10/2005, 1,9TDI, DSG. Abych je specifikoval: Při teplotě motoru zhruba od 45C do 85C a otáčkach nad 1000 do 2000 se mi ozývá jakoby servomotorek, ale ne cvakání klimatronicu jak tu všichni píšeme, ale takové hlasitější. Jako by 4x -5x za sebou, stupňují se (asi s otáčkami) drnčení plastu, nebo prokluz umělých ozubených kol přes zuby. Pokusím se to někdy nahrát, ale nevím zda mikrofon na mobilu ten zvuk pochytí. kdyby jste měl někdo zkušennosti s takov zvukem, dejte vědět, díky. Ale asi to bude težké s tím mým popisem. Tak zvuk jsem se pokusil nahrát,ale moc to slyšet nejde, ale víc bych to příblížil k tomu drnčení plastu. Editováno: 12. leden 2010, autor: Denis Kalus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrkvo Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Pořád mi to tam u toho spolujezdce jezdí cvaká tiká .. a už mně to sere Podle mně to stačí vyčistit, zkusím to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 (editace) Nemate niekto doma nejaky stary nepouzivany motorcek? Kludne aj nefunkcny... vylomilo sa mi "vretienko" na oske motorceka a nechce sa mi kupovat cely novy motorcek Editováno: 10. Prosinec 2013, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faanda Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 (editace) Mam ještě jiný problém, při zapnutí topení funguje vše OK, pokud ale přepnu na klimatizování, nefouká z žádného průduchu nic, i když ventilátor funguje. Asi je zavřená některá z klapek. Která by to mohla být? Mám OII, MR2007. Dík Editováno: 15. Březen 2014, autor: Faanda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Klapka pro vnitřní vzduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faanda Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Ferdo prosímtě mysliš klapku recirkulace vzduchu V113? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 a omezovací klapku sání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faanda Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 OK příští vikend se to pokusím najít. Klapka recirkulace vzduchu se musí přestavit při zapnutí tlačítka recirkulace vzduchu, ale kdy je v činosti omezovací klapka sání, jak ji vyzkoušet? Děkuji pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faanda Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Zdravim panove, tak jsem jeste dnes testoval, kdyz nastavim na climatroniku nizkou teplotu a zapne klima, tak za ca 10s zacne foukat studenej vzduch, ale za dalsich ca 20s zavre naka klapka a nefouka nic, ventilator fouka ale nema kam. Podle me teda klapka funguje chyba bude jinde, nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 od kdy ti to dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faanda Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 (editace) těžko říct. Loni to nedělalo, když sem s tím jezdil v práci. Pak přes zimu nevím a před měsícem jsem to z práce odkoupil. Minulej tejden pak přijela manželka z práce že s v autě nedá vydržet že musí jezdit s otevřeným okýnkem, to zrovna bylo teplo. Když jsem to koupil tak jsem měl demontovanej ventilátor (pískal, tak jsem ho mazal), a měnil jsem rádio za Audience. Měl jsem venku i pilovej filtr. Jěště když potom přepnu Climatronik na EKO tak zase začne normálně foukat. Dík. Editováno: 18. Březen 2014, autor: Faanda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Toto jsem take resil, v mem pripade to bylo servo vnitrni cirkulace. Co rika diagnostika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faanda Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Diagnostiku jsem zatim neabsolvoval, zatim nemam tu moznost, o vikendu to zkusim rozebrat, jestli neco najdu. @ferda, ty ses ze Strakonic? Vlastnis diagnostiku a byl bys me to ochoten napichnout, bydlim 15km nedaleko. @stanson tobe to servo nechodilo vubec a nebo si delalo co chtelo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.