zdenouch Vloženo 16. Červenec 2007 Vloženo 16. Červenec 2007 Byl jsem se zeptat v servisu Škoda na výměnu spojky na 1,9 Tdi 66 kw. Zajímala mě délka práce a značka sady, kterou montují. Značku spojkové sady neznají !!!!!!!!!!! a práci odhadli na dva dny????? Jakou máte, prosím, zkušenost s výměnou spojky v servisu. Chtěl jsem výměnu nechat na odbornících, ale mám z nich špatný pocit. Co mi poradíte? Servis nebo soukromou dílnu? zdenouch Citovat
mirasro Vloženo 16. Červenec 2007 Vloženo 16. Červenec 2007 Určitě soukromou dílnu. Je levnější a většinou v ní jsou větší odborníci než ve Škodovce. Znám pár lidí kteří jako amatéři začínali v autorizovaných servisech kvůli praxi. Schopní automechanici odchazí do soukromých dílen (nebo si dílnu otevřou) kvůli penězum. Citovat
nity Vloženo 18. Červenec 2007 Vloženo 18. Červenec 2007 Určitě soukromou dílnu. Je levnější a většinou v ní jsou větší odborníci než ve Škodovce. Znám pár lidí kteří jako amatéři začínali v autorizovaných servisech kvůli praxi. Schopní automechanici odchazí do soukromých dílen (nebo si dílnu otevřou) kvůli penězum. ano, to je presne ten spravnej nazor...mlady kluci dou do znackovejch a neumej nic, neco se naucej a dou do soukromejch...a co se naucej tam tak zhodnotej ve vlastnich dilnach...s tim ma problem muj mechanik..vzdycky mu ty sikovny, mlady kluci zmizej za svym...ale jinak k ty spojce...prace asi doopravdy 2 dny...jeden den to rozebere, objedna dily a druhej den to tam narve...nemam diesel, ale v my 1.8 20V AGN je original SACHS..ve skodovce si rekli za tu sadu lamela+prictalac asi 17 tisic..mechanik mi ten samej SACHS sehnal asi za 7,5 + 2 tisice prace...jede to nadherne...este mi rikal ze sem idiot, ze sem uplne znicil pritlacak, ze jinak by to bylo asi o 3 levnejsi...jinak samozrejme existujou i jiny, neoriginal, levnejsi sady..valeo 5,5..luk...6..prej i mrdka za 3,5 se da sehnat..a samozrejme existujou i drazsi nez origo Citovat
tdipower Vloženo 24. Červenec 2007 Vloženo 24. Červenec 2007 Určitě soukromou dílnu. Je levnější a většinou v ní jsou větší odborníci než ve Škodovce. Znám pár lidí kteří jako amatéři začínali v autorizovaných servisech kvůli praxi. Schopní automechanici odchazí do soukromých dílen (nebo si dílnu otevřou) kvůli penězum. ano, to je presne ten spravnej nazor...mlady kluci dou do znackovejch a neumej nic, neco se naucej a dou do soukromejch...a co se naucej tam tak zhodnotej ve vlastnich dilnach...s tim ma problem muj mechanik..vzdycky mu ty sikovny, mlady kluci zmizej za svym...ale jinak k ty spojce...prace asi doopravdy 2 dny...jeden den to rozebere, objedna dily a druhej den to tam narve...nemam diesel, ale v my 1.8 20V AGN je original SACHS..ve skodovce si rekli za tu sadu lamela+prictalac asi 17 tisic..mechanik mi ten samej SACHS sehnal asi za 7,5 + 2 tisice prace...jede to nadherne...este mi rikal ze sem idiot, ze sem uplne znicil pritlacak, ze jinak by to bylo asi o 3 levnejsi...jinak samozrejme existujou i jiny, neoriginal, levnejsi sady..valeo 5,5..luk...6..prej i mrdka za 3,5 se da sehnat..a samozrejme existujou i drazsi nez origo Vůbec bych se nebál Valea nebo LUKu....mám pocit že se dávaly i do prvovýroby! Jestli je v prdeli i setrvačník, tak se prohneš! To už je lepší koupit jednohmotu a VR6 přítlačák a máš spojku na 400Nm a klid! A pokud máš vybavení a ND skladem, tak za šichtu to musí být hotové! Citovat
JasteR Vloženo 24. Červenec 2007 Vloženo 24. Červenec 2007 Nebo tuhle, mela by stacit na 500Nm Citovat
JasteR Vloženo 24. Červenec 2007 Vloženo 24. Červenec 2007 (editace) Ta "kulatá" lamela je na pouhých 450Nm. (je na jednohmotnostní spojku) Ta "hvězdicoidní" už je trošku lepší, a snese 510 Nm Bóďa .. to by mělo na chvilku stačit (na dvouhmotnostní 240mm - 6ti kvalt) http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=4379 Editováno: 24. Červenec 2007, autor: JasteR Citovat
JasteR Vloženo 24. Červenec 2007 Vloženo 24. Červenec 2007 (editace) ano, to je presne ten spravnej nazor...mlady kluci dou do znackovejch a neumej nic, neco se naucej a dou do soukromejch...a co se naucej tam tak zhodnotej ve vlastnich dilnach...s tim ma problem muj mechanik..vzdycky mu ty sikovny, mlady kluci zmizej za svym...ale jinak k ty spojce...prace asi doopravdy 2 dny...jeden den to rozebere, objedna dily a druhej den to tam narve...nemam diesel, ale v my 1.8 20V AGN je original SACHS..ve skodovce si rekli za tu sadu lamela+prictalac asi 17 tisic..mechanik mi ten samej SACHS sehnal asi za 7,5 + 2 tisice prace...jede to nadherne...este mi rikal ze sem idiot, ze sem uplne znicil pritlacak, ze jinak by to bylo asi o 3 levnejsi...jinak samozrejme existujou i jiny, neoriginal, levnejsi sady..valeo 5,5..luk...6..prej i mrdka za 3,5 se da sehnat..a samozrejme existujou i drazsi nez origo Vůbec bych se nebál Valea nebo LUKu....mám pocit že se dávaly i do prvovýroby! Jestli je v prdeli i setrvačník, tak se prohneš! To už je lepší koupit jednohmotu a VR6 přítlačák a máš spojku na 400Nm a klid! A pokud máš vybavení a ND skladem, tak za šichtu to musí být hotové! Kterej spojkovej set bys doporucil, pro TDi aby vydrzela do 400Nm. ..pripadne za kolik. Editováno: 24. Červenec 2007, autor: JasteR Citovat
TDIfun Vloženo 24. Červenec 2007 Vloženo 24. Červenec 2007 Valeo jednohmotu.Stoji kolem 10tis komplet sada. Citovat
JasteR Vloženo 24. Červenec 2007 Vloženo 24. Červenec 2007 Valeo jednohmotu.Stoji kolem 10tis komplet sada. RE: U koho bys to obednal ? Kde se to da nejlip koupit ? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.