Kombík Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 prosím o pomoc dneska rano jsem dal kliček do dveří a jak jsem otočil tak se mi spustila všechna okna a přední pravé jsem už nezavřel. Z okna trčí ocelové lanko nevite někdo jak na to děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Tak to máš příteli v háji stahovačku, jedině pokud nemáš zamotané lanka tak se pokus sehnat plastové držačky které jezdi po těch kolejničkách a jde přes ně lanko a nebo sehnat novou.Nebo se podívej do sekce BAZAR a tam určitě něco najdeš.A než to seženeš, rozdělat tapec a podepřít sklo nějakým kouskem dřeva které musíš opřít o tu vyztuhu co vede ve dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Tak to máš příteli v háji stahovačku, jedině pokud nemáš zamotané lanka tak se pokus sehnat plastové držačky které jezdi po těch kolejničkách a jde přes ně lanko a nebo sehnat novou.Nebo se podívej do sekce BAZAR a tam určitě něco najdeš.A než to seženeš, rozdělat tapec a podepřít sklo nějakým kouskem dřeva které musíš opřít o tu vyztuhu co vede ve dveřích. Lépe by se to asi ani nedalo říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kombík Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Tak to máš příteli v háji stahovačku, jedině pokud nemáš zamotané lanka tak se pokus sehnat plastové držačky které jezdi po těch kolejničkách a jde přes ně lanko a nebo sehnat novou.Nebo se podívej do sekce BAZAR a tam určitě něco najdeš.A než to seženeš, rozdělat tapec a podepřít sklo nějakým kouskem dřeva které musíš opřít o tu vyztuhu co vede ve dveřích. Lépe by se to asi ani nedalo říct. tak teda děkuji pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 prosím o pomoc dneska rano jsem dal kliček do dveří a jak jsem otočil tak se mi spustila všechna okna a přední pravé jsem už nezavřel. Z okna trčí ocelové lanko nevite někdo jak na to děkuji za radu V haji stahovacka.Oprava cca 4000,- je to bezna nemoc:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Prosimtě nevěř na žadné 4000Kč stahovačka stoji nová origo kolem 1600Kč a je to práce tak asi na jednu hodinu hlavě pořádně přilep ten igelit ať ti nejde do auta vlhkost.Přeji ti hodně zdaru při práci ta první je nejhorší ja už mám nove všechny . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Za litr bezne na vrakaci, vymena prvni pro sikovnyho 3/4 hodiny, pro nesikovnyho 3 hodiny, ale furt to nevyjde na 4000 Taky uz mam novy vsechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Za litr bezne na vrakaci, vymena prvni pro sikovnyho 3/4 hodiny, pro nesikovnyho 3 hodiny, ale furt to nevyjde na 4000 Taky uz mam novy vsechny. tie z vrakaca ale mozu dopadnut velmi rychlo ako ta za ktoru to menil. ak je tam rozdiel len okolo 600,- tak sa skor oplati kupit funglovku. na tu je aj nejaka zaruka a vychadza to lacnejsie ako 2x kupa z vrakaca v kratkom case po sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Za litr bezne na vrakaci, vymena prvni pro sikovnyho 3/4 hodiny, pro nesikovnyho 3 hodiny, ale furt to nevyjde na 4000 Taky uz mam novy vsechny. tie z vrakaca ale mozu dopadnut velmi rychlo ako ta za ktoru to menil. ak je tam rozdiel len okolo 600,- tak sa skor oplati kupit funglovku. na tu je aj nejaka zaruka a vychadza to lacnejsie ako 2x kupa z vrakaca v kratkom case po sebe Na vrakáči kupovat jenom to nové provedení, co už nepraská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Za litr bezne na vrakaci, vymena prvni pro sikovnyho 3/4 hodiny, pro nesikovnyho 3 hodiny, ale furt to nevyjde na 4000 Taky uz mam novy vsechny. tie z vrakaca ale mozu dopadnut velmi rychlo ako ta za ktoru to menil. ak je tam rozdiel len okolo 600,- tak sa skor oplati kupit funglovku. na tu je aj nejaka zaruka a vychadza to lacnejsie ako 2x kupa z vrakaca v kratkom case po sebe Na vrakáči kupovat jenom to nové provedení, co už nepraská Asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 (editace) 1000 kc nova do zadu a do predu 1200 kc -origo a nove provedeni Editováno: 19. Červenec 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kombík Vloženo 19. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 nevíte někdo o nějakém vrakáči okolo Frýdku Místku nebo Ostravy. A kde seženu tu slidu. A ještě k té trpělivosti si myslím ,že mne jebne. Ale co se v mladí naučiš .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 1000 kc nova do zadu a do predu 1200 kc -origo a nove provedeni Kde máš takový zdroj ? Teď o víkendu jsem dělal předek a nákup stahovačky byl 1.580,-Kč i s DPH..... tak kdybych potřeboval náhodou na druhou stranu, ať vím na koho se obrátit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schupa Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 nevíte někdo o nějakém vrakáči okolo Frýdku Místku nebo Ostravy. A kde seženu tu slidu. A ještě k té trpělivosti si myslím ,že mne jebne. Ale co se v mladí naučiš .... vykasli se na to, v okoli FM a OV nic neni, nech si to od nekoho poslat, jinak je bezne prodavaji na aukru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 (editace) 1000 kc nova do zadu a do predu 1200 kc -origo a nove provedeni Kde máš takový zdroj ? Teď o víkendu jsem dělal předek a nákup stahovačky byl 1.580,-Kč i s DPH..... tak kdybych potřeboval náhodou na druhou stranu, ať vím na koho se obrátit... Kupoval jsem to u Barese v Novem Meste nad Metuji - rikal ze je ma opravdu nejlacinejsi 1000kc s DPH zadni a predni 1200 kč s DPH Editováno: 24. Červenec 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 nevíte někdo o nějakém vrakáči okolo Frýdku Místku nebo Ostravy. A kde seženu tu slidu. A ještě k té trpělivosti si myslím ,že mne jebne. Ale co se v mladí naučiš .... Myslis tou slidou ten igelit ve dverich?Na to se vybodni.Kup kus folie a nalep to tam..Ja koupil oboustranou pasku a kus igelitu a je to svaty...Jinak stahovacka mi rupla v patek taky levy dvere u ridice.(posledni,ktery se nemenily) daval jsem 1500 za funglovku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 nevíte někdo o nějakém vrakáči okolo Frýdku Místku nebo Ostravy. A kde seženu tu slidu. A ještě k té trpělivosti si myslím ,že mne jebne. Ale co se v mladí naučiš .... vrakáč na škodovky je v Dobré za Frýdkem Místkem a v Opavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kombík Vloženo 25. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Okno zase fachá oprava za 1000 starší stahovačka takže uvidíme jak dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Můžete mi někdo poradit s jednou věcí ? Je tady dost příspěvků, ve kterých se mění celá stahovačka a pak tady jsou příspěvky, ve kterých mění pouze ten plastový běžec co jezdí v kolejnici. Pro jaké případy se musí měnit celá a kdy postačí jen ten plastový držák ? Chápu to dobře, že pokud se nezamotá lanko, tak stačí jen držák ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Můžete mi někdo poradit s jednou věcí ? Je tady dost příspěvků, ve kterých se mění celá stahovačka a pak tady jsou příspěvky, ve kterých mění pouze ten plastový běžec co jezdí v kolejnici. Pro jaké případy se musí měnit celá a kdy postačí jen ten plastový držák ? Chápu to dobře, že pokud se nezamotá lanko, tak stačí jen držák ? Co já vím tak u zadních stačí vyměnit jen ty plastový kostičky a u předních se musí měnit celá stahovačka když to praskne, protože se zamotaj lanka. Jinak je nejlepší vyměnit všechny ty kostičky dřív než začnou padat okna, vyjde to mnohem levnějc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 A nevite nahodou cislo toho dilu ??? Etka ho sice zobrazuje, ale nezna ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Čísla dílů jsem tady psal a mnoho dalších přede mnou, chlapy kurňa hledejte. Vzadu je možno vyměnit (nenamotané) "svěrku a díl vodící", vepředu pouze celou stahovačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Ja mam ties problem, dufam ze mi pomozete. stahovacky mi funguju vsetky, ale v spolujazdcovych dverach ked vytahujem-stahujem okno mi to vydava pazvuky. Ako keby tam ten mechanizmus nebol namazany, a ked okno dosada tak to tak dost nahlas cvakne ako keby ten mechanizmus mal niaku volu. mam to rozobrat a namazat? alebo mi tam nieco prasklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Jak jsem opravoval já včetně fotek najdete ->ZDE<- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Hoj Jestli maš praskléj jenom ten jezdec,tak stačí koupit jezdca+ držák skla na faselift .Cena celkem 300.-kč.Práce tak na 30 min. Něvěř těm blabolům o nových stahovačkách pokud Ti praskne jnom pl.jezdec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.