divous Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Jistě máte zkušenosti s mechanickými zabezpečeními řadicí páky. 1) vyplatí se tento zámek v autě mít? není to pro zloděje spíše 2 minuty práce navíc? 2) který systém se vám zdá lepší - construct nebo defend lock? Předem díky za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 V druhé části 1. otázky sis vlastně odpověděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 pokud chceš nějaké zabezpečení a spíš levnější,tak bych volil něco jako tajný spínač přívodu proudu do spínačky,nebo rozpojení na pojistkách kde si uděláš zvlášt pojistkovku kterou si pak odneseš z auta,pracuji na něčem podobném,ale pokud přijedou z odtahovkou tak ti nepomůže ani svatý Petr,to tak přivázat k autu hladové pitbuly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 pokud chceš nějaké zabezpečení a spíš levnější,tak bych volil něco jako tajný spínač přívodu proudu do spínačky,nebo rozpojení na pojistkách kde si uděláš zvlášt pojistkovku kterou si pak odneseš z auta,pracuji na něčem podobném,ale pokud přijedou z odtahovkou tak ti nepomůže ani svatý Petr,to tak přivázat k autu hladové pitbuly. ...mas na 100% pravdu :-) mne sa zasekol constuct ...zavolal som odtahovku a sledoval som z okna ako mi auto nakladaju a beru do servisu :-))..........no z tohto celeho som len chcel povedat že to bolo okolo 14.00 hod. ....prisli _ nalozili _ odisli :-)....a asi takto si zoberu bars jake auticko :-)...je jedno co tam mas!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divous Vloženo 19. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 To jste mě moc nepotěšili ... Proč tento systém (construct) je na 90% Octávek a Fábií namontován? Možná právě proto je tak snadné tento systém překonat ... Tak teď nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 To jste mě moc nepotěšili ... Proč tento systém (construct) je na 90% Octávek a Fábií namontován? Možná právě proto je tak snadné tento systém překonat ... Tak teď nevím proč to tam ve fabrice dávají?????asi jen reklama!tohle se tu už řešilo,bylo k tomu i video jak se toto dá lehce odemknout jakým koliv klíčem od constructu,tzn. že jeden zámek otevřeš několíka klíči,ale i jedním klíčem několik zámků.fakt to jsou vyhozené prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEET Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 To jste mě moc nepotěšili ... Proč tento systém (construct) je na 90% Octávek a Fábií namontován? Možná právě proto je tak snadné tento systém překonat ... Tak teď nevím proč to tam ve fabrice dávají?????asi jen reklama!tohle se tu už řešilo,bylo k tomu i video jak se toto dá lehce odemknout jakým koliv klíčem od constructu,tzn. že jeden zámek otevřeš několíka klíči,ale i jedním klíčem několik zámků.fakt to jsou vyhozené prachy. Souhlas, měl jsem construct ve Felicii ... jednoho dne (resp. noci) felda zmizela . Construct byl, samozřejmě, řádně uzamčen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 To jste mě moc nepotěšili ... Proč tento systém (construct) je na 90% Octávek a Fábií namontován? Možná právě proto je tak snadné tento systém překonat ... Tak teď nevím proč to tam ve fabrice dávají?????asi jen reklama!tohle se tu už řešilo,bylo k tomu i video jak se toto dá lehce odemknout jakým koliv klíčem od constructu,tzn. že jeden zámek otevřeš několíka klíči,ale i jedním klíčem několik zámků.fakt to jsou vyhozené prachy. mam pocit ze to video bolo na defend lock ale to si uz firma poriesila a vsetkym bezplatne vymenila vlozky zamkov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Cim vic zabezpeceni, tim lepe. Pokud ti bude krast auto profesional, tak je uplne jedno, co tam za zabezpeceni mas, pokud nejakej fetak z ulice, tak ho to odradi, protoze mu to hlava nebere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Jsou to vyhozeny prachy z okna.Dej tam Sherlog v nejzákladnějšim provedeni....stoji to 15 tisic a roční poplatek je okolo šestky...a máš klidné spani-to mi věř! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlub Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 (editace) Jáké je podle vás vhodnější mech. zabezpečení řadicí páky pro octavii I rv. 2003 po face? Někdo říká CONSTRUCT, jiný DEFEND-LOCK. Poraďte, co je lepší? Editováno: 8. Březen 2010, autor: zemlub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 je to úplně to samé..jen jinej výrobce-dodavetel ...... já osobně mám již ve druhém autě defend..a max spokojenost.....ve služební fel máme construct a už s ním byly potíže.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Vsade to pisem.. Zeder lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 (editace) Tajny vypinac + vyleptanie VIN kodu na okna auta. LINK: Editováno: 8. Březen 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter7 Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Zytocne vyhodené peniaze. Zlodej otvorí kapotu,stiahne tiahla z prevodovky,rukou zaradí na prevodovke 3-ku a odíde ti s autom. Bud Zeder.alebo tajny vypinac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Já mám construct, VIN a plánuju vypínač.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Nejlepší je si udělat vlastní,jako mám já.S tím nikdo nepočítá a nemůže se na něj připravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 (editace) u toho VAMu musi u sebe tahat dost velkou krabici dalsi nevyhoda je, ze to auto v klidu odtahnou na lane (odtlaci...) me pripada nejlepsi Zeder, kdyz nemuze tocit volantem, tak daleko neujede edit: http://www.vam01.sk/ to je nejaky garazovy mundil? ma zajimavou fotogalerii (pojmenovany fotky) a supr reference Editováno: 26. Březen 2010, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter7 Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Od toho uz len ceny má lepsie. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.