Přejít na obsah

PEET

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení PEET

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím, mám r.v. 2002. Reznou mi ,pouze , díry od kamínků na haubně a střeše. Jinak je vše ok bez rzi . Pokud kvetou dveře, vypadá to, dle mého, na bouračku.
  2. proč to tam ve fabrice dávají?????asi jen reklama!tohle se tu už řešilo,bylo k tomu i video jak se toto dá lehce odemknout jakým koliv klíčem od constructu,tzn. že jeden zámek otevřeš několíka klíči,ale i jedním klíčem několik zámků.fakt to jsou vyhozené prachy. Souhlas, měl jsem construct ve Felicii ... jednoho dne (resp. noci) felda zmizela . Construct byl, samozřejmě, řádně uzamčen.
  3. Zdravím, včera jsem to zkoušel a při 100km/h, zařazená 5ka, dala cca 2750ot/min. (AZJ, pneu 195/65 R15, olej 0W30, V-Power).
  4. Ja som vcera isiel trasu dlhu 120 KM, 40 KM dialnica(max.170 KM/H) , 70 KM okresky(max.90KM/H) a 10 KM mesto(max.70 KM/H) a dlhodobu som mal podla PP 7,5l. To je krásný výsledek : a pakže se nedá s dvoulitrem jezdit ekonomicky . Jaké pneu používáte?
  5. Spotřebu benzínu mě ukazuje celkem přesně,plynu bere o litr víc než ukáže. Příjde mi, že je tam odchylka cca +0,5l, ale to není žádná "fatálka" . Každopádně moc záleží jak a kde se jede. Včera jsem jel cca 30km (max.160km/h) dálnice a 40km okresky (max.100km/h) + 10km Praha (max.60km/h) a dlohodobá klesla na 7,9l .
  6. Tak že by mně někde kapal olej,to ani náhodou.Od výměny po výměnu dolévám tak dva litry.A to mám 5-40.Dlouhodobá spotřeba 9,5l plynu a to dost jezdím s vozíkem.Myslím že tohoto motoru se nemusí nikdo bát,jen se s ním každý musí "naučit jezdit" Souhlas. Pohledově je motor čistý a pod autem je také čisto . Já používám 0W30 LL2. Dlouhodobou spotřebu mám nyní 8l. Btw:jak moc se dá (resp. nedá ) spolehnout na ukazetel pal.počítače?
  7. Rosvícená kontrolka oleje upozorňuje na nízkou hladinu oleje. Při rosvícení této kontrolky se nechá bez problémů jet dalších cca 100km. Samozřejmě olej doplnit co nejříve je to možné . Pozor, při otevření haubny a nedolití oleje kontrolka zhasne ! 2,0 (konkr. typ AZJ) O1 olej rozhodně nepropouští (stojím stále na stejném místě a bez jediné "loužičky" ) ani po 100tkm, ale baští a to rozdílně podle použitého oleje a typu jízdy.
  8. PEET

    Benzinové pumpy

    Tankuji u Shell - spokojenost ... když jsou peníze, tak beru V-Power .
  9. PEET

    Oprava laku

    Ahoj. Řeším obdobný problém-kapota (nyní už i střecha, nad předním oknem) od kamínků a další poškození laku (škrábance, atd ). Mám tmavě modrou metlu. Kolikrát je lak "proškráblý" až na tu bílou základovku . Jediné co mi bylo doporučeno je znovu lakovat celý poškrábaný díl.
  10. No máš to napsané v T.P. Taky v kufru na podlaze je samolepka s kody.Typ motoru a kody výbavy. Jj, děkuji, už jsem to našel, mám také typ AZJ , ale olej stejnak baští
  11. Zdravím, 2 KaJe: děkuji za informace, zůstanu u LL2 0w30 , má O je z roku 2002 2 micca: souhlasím, poměr cena/výkon je u 2,0 super a výbava bývá také fajn - co jsem viděl tak byla většinou elegance. Jak nejlépe zjistím/ověřím typ motoru?
  12. Zdravím, mám O1 a o xenony jsem již jednou přišel a to na Praze10 -(sídliště Hostivař - tam pozor - přišel jsem tam nejen o ty xenony, na stejném místě mi ukradli O1 1,9Tdi ). Servis účtoval 50 000CZK ... 2x komplet světla + zámek dveří. Hrozné zážitky, které dokáží člověka totálně zlomit, nikomu nepřeji zažít.
  13. Dobrý den přeji. Mám tento motor a jsem velice spokojený, jízdní vlastnosti jsou velmi dobré a průměrná spotřeba je cca 8,4l. Jediné co lze vytknout je spořeba oleje - cca 0,5l na 1500km. Mám servis interval po 30tkm, celou dobu dávám olej 0w30 tedy longlive2, nyní zvažuji o oleji 5w30 longlive3. Rád bych se zeptal Vás zkušenějších, v návaznosti k motoru 2,0mpi, na následující otázky: 1) je možné tyto dva oleje míchat(tedy dolít 5w30, nebo nalít celé 4,5l longlive3) ... a pokud ano bude to mít vůbec nějaký efekt? 2) našel jsem dvě rozdílné provedení tohoto motoru, liší se ještě nějak jinak než plastovým krytem? Děkuji za každou reakci.
  14. Zdravím, používal jsem donedávna TT 510 - naviguje super, výborný display, přehledné menu=tedy SW je OK ... ale ten HW=dle mého názoru,hrůza- pro přenášení si člověk musí vzít batoh a příslušenství k TT je dost odfláknuté ... držák na sklo vydržel cca čtyři měsíce, pak se uthlo "bakelitové" uchycení přísavky... a to nejhorší - reklamace nebyla uznána . Při této příležitosti bych se rád optal, zda je možné držák rozebrat a opravit - 1000CZK za nový je skutečně moc, popř. zda je možné koupit jen "přísavku". Jakoukoliv radu uvítám.
  15. Zdravím, má O také "vzrže" - dohání mě to k šílenství . Začalo to u zadních dveří (L i P) - zde částečně pomohlo promazání WDčkem, pokračuje to přes stropní tapec a končí kdesy v palubce. Pravda O má najeto cca 103tkm. Nedávno jsem se svezl O2, najeto cca. 20tkm- to je panečku rozdíl, ani jediné vrznutí. Tuším, že zde bude každá rada dobrá
×
×
  • Vytvořit nový...