jozi Vloženo 19. Červenec 2007 Vloženo 19. Červenec 2007 prosím o radu, zlodeji mi ukradli octavku. Auto sa naslo s vylomenou spinacou skrinkou a vylomenou klučkou na vodicových dverach. V servise mi povedali ze auto ma poskodeny imobilizer a ze asi budu musiet menit celu riadiacu jednotku. Nejak sa mi to nepozdava, niekde som pocul, ze imobilizer je v palubnej doske. Je tvrdenie servisu opodstatnené? Ako je to v skutocnosti.Poradí mi niekto z Vás. Začínam byť zufalý. Najprv auto zadržiavali 2 mesiace policajti a teraz to natahuje uz 2 tyzdne servis.. :-( Citovat
Vaša Vloženo 20. Červenec 2007 Vloženo 20. Červenec 2007 (editace) ano jednotka imma je v budících ale ta blokuje motorovou jednotku. a pokud ji někdo kradl tak zničil jednotku. spravit to jde (dělá to soused) cca 2000,- a neboí sehnat na vraku druhou jednotku a nechat přispůsobit. jednotka cca 1000-1500 přispůsobení jak kdo asi 500,- pokud nemáš PIN tak + 500,- pokud není k motorovce PIN tak + 500,- všechny cceny cca ptotože každej dělá za jiný peníze Editováno: 20. Červenec 2007, autor: Vaša Citovat
jozi Vloženo 21. Červenec 2007 Autor Vloženo 21. Červenec 2007 Dakujem Ti za radu a informacie, uz trochu pokojnejsi, mam pocit ze vsade ma chcu odrbat. Auto mam pojistené tak to necham vsetko urobit v servise, len som mal pocit ze opravu umelo predlzuju... tak este raz dik. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.