Publikováno Červenec 23, 200718 r Na co je ten cudlik (tlacitko) vedle LED svetla nahore nad 5. dvermi? Mackani nic nedela....
Červenec 23, 200718 r Na co je ten cudlik (tlacitko) vedle LED svetla nahore nad 5. dvermi?Mackani nic nedela.... Přesně tak. Jestli máč kombíka tak to je jedině ostřikovač. Někde jsem četl, že se ten "čudlík" někomu nelíbil, tak ho uříznul. Lidé fakt udělaj takové pitomosti.
Červenec 24, 200718 r Na co je ten cudlik (tlacitko) vedle LED svetla nahore nad 5. dvermi?Mackani nic nedela.... Přesně tak. Jestli máč kombíka tak to je jedině ostřikovač. Někde jsem četl, že se ten "čudlík" někomu nelíbil, tak ho uříznul. Lidé fakt udělaj takové pitomosti. aspoň mohou ošplíchat sklo druhým
Srpen 27, 200718 r Jasne nie kazdy vie o vsetkom vsetko ale toto som musel citat viac krat kym mi prestali slzit oci od brutalneho smiechu Nic v zlom
Březen 18, 200916 r To mi pripomnelo historku z doby kdy jeste frcely diskety 5,25" a 3,5" sice uplne mimo misu-omlouvam se, ale.....: Jedna pani, ktera vlastnila pc s 3,5" mechanikou si sla do obchodu nakoupit potrebne diskety. Netusila vsak, ze jich existuje vice formatu, vzala co ji prodavac nabidnul. Doma zjistila, ze asi v tom bude nejaky hacek, protoze se velka disketa do mechaniky nevleze. Tento problem vyresila nuzkami a disketu zastrihla na pozadovanou velikost
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.