MaD Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Tak jsem tak jel autem a za jízdy na mě auto písklo a napsalo na Maxík (Motor do servisu) a rozsvítila se kontrolka EPC a přestal fachat tempomat. Na diagnostice mi to vypsalo následující chybu: 16955 - spinac brzdovych svetel (F) - neverohodny signal P0571 - 35-00 - - Tak jsem ji resetoval a jel projet auto a ani ne za půl kilometru už kontrolka svítila znovu. Netušíte někdo, co je to za závadu a jak se jí zbavit? Případně doporučit servis v Praze, kde mě jí opravdu zbaví a nenechám tam za opravu státní rozpočet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 a sviti ti brzdove svetla? vymen ho a mas klid ted jsme ho taky menil nic na tom neni orig. stoji 230kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Je tak , vadnej spínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 23. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 a sviti ti brzdove svetla? vymen ho a mas klid ted jsme ho taky menil nic na tom neni orig. stoji 230kc A kde a jak se ten spínač mění? Můžeš mi říct kde ten postup najdu v DP? Světla zkusím zítra, ono se to v jednom vedne blbě zkouší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 ze jsi to ty tak jak se okoupu tak jestli najdu i fotky tak ti to tady hodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 tak delam chytreho a ani v DP jsme to nemohl uz najit ani fotky nemuzu najit mam tu asi bordel v tom ale postup vim je to jednoduche, predpokladam ze spodni cast palubovky umis sundat:) pak te ceka jeste sundat ofuk od vetilace na nohy drzi ho jeden sroubek a pak se vycvakne vyloupne smerem dolu. a ted uvidis spinac svetel odpojis znej konektor a pootocis snim doleva tusim but o 45 nebo 90° podle toho jaky mas rok vyroby ja mam 2002 a stacilo jen o 45;) ale to poznas ze uz jde vytahnout.a to je vse z demontaze jak budes mit koupeny novy, ja chtel usetrit protoze mi rekli ze stoji 380kc tak jsem zajel vedle a objednal neoriginalni za 200kc (bylo mi receno)!! jak prisel tak jsemzaplatil 250 namontoval do auta a vbrzdy svitily vkuse ten neoriginalni byl kratky a vubec se nedal nastavit takze se nedotykal pedalu, takze nastvane jsem ho sel vratit(stejne vypadal jako z lega) vzapeti jsme jel do skodovky koupil co jim zrovna prisle od jineho vyrobce za 250 ale originalni, coz me velmi potesilo originalni je samonastavovaci!!! takze vytahnes znej tu tycinku nadoraz neboj se bude to vnem jen tak cvakat a s nezeslapnutym pedalem!!! ho namontuj (opet uslysis cvakani spinace jak se nastavuje na pozadovanou delku)a pootoc sni zase doprava na puvodni misto. a zapoj konektor a to je vse a kdybys hledal tak to tu nekde je taky popsane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 26. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 tak delam chytreho a ani v DP jsme to nemohl uz najit ani fotky nemuzu najit mam tu asi bordel v tom ale postup vim je to jednoduche, predpokladam ze spodni cast palubovky umis sundat:) pak te ceka jeste sundat ofuk od vetilace na nohy drzi ho jeden sroubek a pak se vycvakne vyloupne smerem dolu. a ted uvidis spinac svetel odpojis znej konektor a pootocis snim doleva tusim but o 45 nebo 90° podle toho jaky mas rok vyroby ja mam 2002 a stacilo jen o 45;) ale to poznas ze uz jde vytahnout.a to je vse z demontaze jak budes mit koupeny novy, ja chtel usetrit protoze mi rekli ze stoji 380kc tak jsem zajel vedle a objednal neoriginalni za 200kc (bylo mi receno)!! jak prisel tak jsemzaplatil 250 namontoval do auta a vbrzdy svitily vkuse ten neoriginalni byl kratky a vubec se nedal nastavit takze se nedotykal pedalu, takze nastvane jsem ho sel vratit(stejne vypadal jako z lega) vzapeti jsme jel do skodovky koupil co jim zrovna prisle od jineho vyrobce za 250 ale originalni, coz me velmi potesilo originalni je samonastavovaci!!! takze vytahnes znej tu tycinku nadoraz neboj se bude to vnem jen tak cvakat a s nezeslapnutym pedalem!!! ho namontuj (opet uslysis cvakani spinace jak se nastavuje na pozadovanou delku)a pootoc sni zase doprava na puvodni misto. a zapoj konektor a to je vse a kdybys hledal tak to tu nekde je taky popsane Tak už jsem to našel i v DP, je to Podvozek, 45-69.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 a ja si rikal ze je to nejake divne:D tam by me to nenapadlo hledat:) ikdyz jsemto nasel predtim jak jsem si to menil:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 29. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 a ja si rikal ze je to nejake divne:D tam by me to nenapadlo hledat:) ikdyz jsemto nasel predtim jak jsem si to menil:) Tak jsem koupil nový spínač a jelikož pořád pršelo, tak se mi do výměny moc nechtělo. Tak jsem chmátnul pod brzdový pedál, sešlápl ho a párkrát zapohyboval osičkou spínače tam a zpátky, pak vymazal chybu v řj a ejhle, starý spínač už zase funguje (zatím ověřeno na 120km jízdy). Tak jsem nový spínač uložil do šuplíku, že se třeba bude ještě někdy hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 kdyz uz ho mas doma tak ho vymen jak budes mit cas, zatim ti to jde jde a vtu nejblbejsi chvili na krizovatce jak budes brzdit prestane fungovat nahoda je svina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micca Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Taky mi odešel mrcha.Ptal jsem se Cosbyho jestli ho náhodou nemá a on mě poslal do autorizáku.Sám prý ho nemám měnit.Vypadá to sice jednoduše,ale když ho při montáži blbě pootočíš tak může prasknout.Cena i s výměnou nepřesáhne 300kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 ty co uz prodavaji to je nejaka druha verze, nejsou tak slozite udelane takze se nedaji tak lehce znicit, jedine kladivem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 ty co uz prodavaji to je nejaka druha verze, nejsou tak slozite udelane takze se nedaji tak lehce znicit, jedine kladivem jj a jsou fialové. jo a nechápu s tím bržděním a křižovatkou, protože spínač brzdy fungoval jak měl, jen blbnul spínač brzdových světel, tj. když blbne spínač brzd. světel, tak nesvítí brzdová světla a max. to nějaké tele neubrzdí a koukne se mi do kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 no vsak prave jak na svinu ti prestanou svitit brzdy jak budes pribrzdovat na krizovatce a uz mas navstevu v kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Já si doma oddekloval spodek přístrojovky a připravil to mechanikovi ve škodofce tak, že jenom vyměnil spínače. Ani deklovat zpět nic nemusel. Prostě 2 minuty práce. Ti hajzli si stejně naúčtovali 165 Kč bez DPH za práci. S babou jsem se nechtěl hádat, protože tam víc krát už nepůjdu. Cena spínače + 2. minuty práce = 543,50 Káčé. Autoservis Bártek F-M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 noo tos mel jeste ten starsi typ spinace ktery byl slozity a opravdu nachylny na spatnou montaz, ty nove co ma skodovka a jak bylo receno jsou fialove;) tak je jednoduchy a muzes ho demontovat jak chces nic se mu nestane, takze to zvladnu uz opravdu kazdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlavacek Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 noo tos mel jeste ten starsi typ spinace ktery byl slozity a opravdu nachylny na spatnou montaz, ty nove co ma skodovka a jak bylo receno jsou fialove;) tak je jednoduchy a muzes ho demontovat jak chces nic se mu nestane, takze to zvladnu uz opravdu kazdy Měnil jsem ho sám.Je to opravdu jednoduché.Sice je tam přístup jako do tanku,ale jde to. Akorát paní v náhradních dílech v autoprodeji v Hradci Královém, nebyla štonc najít náhradní za typ původní, který se nevyrábí.Ještě štěstí, že sem ho měl s sebou. Starý měl opálené kontakty a vzhledem k tomu, že to přímo ovlivňuje funkci ABSka,dal jsem nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.