nuff Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 sjakub: Při pootočení klíčku do polohy č.1 a následném delším zmáčknutí tlačítka pro nastavení hodin se zobrazí zbývající dny nebo kilometry do příští výměny. ( u poloDOTu, u MaxíDotu nevím ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka-spel Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 (editace) Takže servis po 30 000 km jsem absolvoval právě dnes, cena 5700 Kč. Tak to je ranec. To jsem si udělal sám a přišlo to na cca 2300 (sada filtrů vzduchový, palivový, olejový, kabinový, olej Mobil ESP Formula 5W30 5L a ještě víc jak litr zůstal, vyčištění klimy, výměna jedné H7). Dělal jsme to při stavu tacho 81500. Auto bylo koupené a mělo po dvou servisech. Nejsem dobytek to měnit po 30 tis. Když jsem viděl jak vypadal palivový filtr a kabinový filtr, tak si nedělám o intervalech iluze. Editováno: 31. Srpen 2012, autor: ka-spel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjakub Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 nuff: Děkuji! Začalo mně to ukazovat cca v 29500 km nakonec :-) Už v pohodě, po servisce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubecnik Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Já bych měl mít ser. intervaly po 30 000km a standartně mě maxidot posílá cca po 18 000. Jinak jak se kouknu v Maxidotu kolik mi ještě zbývá? Poslední servis v 66 000 co jsem měl v autorizovaným servisu mě stál 12000,- Kč (olej, olej DSG, Filtry) Tak jsem si řek, že nazdar a už tam nejezdím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojinmojjin Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Taky jim na jejich prohlídky po 30ti prdím. Měním co rok nebo 15tis a to komplet všechno (olej castrol edge turbo diesel 5W40, oleják, klima, vzducháč i palivový. Jen mi není jasné z čeho je ten palivák tak černý - takový hnůj přece netankuju na Shelce i když je možné že tam smrděl už několik let a 60tis km. U nás Škoda garanční servis - bez klima a paliváku 5 600 kč, já mám všechny filtry Mann a 5l castrolu za 1 970,- Kč a práci sám zdarma + jistotu že jsem nic nezanedbal poctivě všechno vypláchl a prach vysál vysavačem. Tak nevím proč si Škodovka účtuje 3 600,- za práci, podružnou činnost, 10 minut diagnostiky a 5 minut optické kontroly stavu, když výměny jsou na hodinku práce a materiál musí mít ještě levnější. Poslední hřeb byl když mi řekli při poruše parkováku, že chcou auto na 2 dny a odhad ceny (park čidlo 1800/ks, jednotka 6000, kabeláž 2000/ks, ale taková katastrofa to prý nebývá) tak mám počítat do 10ti tis. Tímto jsem jim řekl Sbohem - jiný servis mi výměnu 1x přední čidlo, 1x zadní čidlo, opravu kabeláže, dignostiku, práci a přípravu GSM udělal za dopoledne a 4 000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 (editace) Každý si vybere servis... Editováno: 6. Únor 2013, autor: DIAGNOSTIK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka-spel Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 (editace) Laický dotaz. Jednotlivé resety servisu se někde ukládají v řj? Měnil jsem si olej po koupi auta dříve provozovaného na LL v 81456 a teď v 91345 a ani v jednom případě jsem reset neudělal. Když to udělám teď, tak to bude někde vidět jako teprve 3. výměna? Editováno: 29. leden 2013, autor: ka-spel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Kdo to umí, ten si to tam najde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyzoon Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Ja to menim po 15000tis všechno. a to mam interval posunutý na 30000tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjakub Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Chtěl bych vás poprosit o informaci, co mě čeká při servisu v 90 000 km u Octavie II, 1.8 TSI. Co byste třeba doporučili zároveň ještě udělat? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjakub Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Nikdo nic? Nemůžu dohledat nikde, co vše obnáší servis při 90 000 km u prodlouženého intervalu. Děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Olej, svíčky, všechny filtry, brzdová kapalina. Kontrola a vyčištění brzd. Možná palivový filtr a vzal bych v potaz rozvody.(dle roku výroby) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Nikdo nic? Nemůžu dohledat nikde, co vše obnáší servis při 90 000 km u prodlouženého intervalu. Děkuji! olej+ol.filter vzduchový sviečky brzdovka každé 2 roky (do MR 2010) ...od MR 2011 prvý krát po 3-rokoch,potom každé 2 roky olej v haldexe od MR 2011 každé 3 roky bez ohľadu na najazdené km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjakub Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Děkuji oběma za informace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Jestli tomu tedy dobře rozumím pokud zmenim servisní interval z QG1 proměnlivý na QG0 pevný vyradim z činnosti čidlo které hlídá kvalitu oleje?Je tedy lepší do toho nezasahovat nechat QG1 a olej měnit po 15 tisících? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Melo by to tak byt. Pokud ale prejdes na QG2, budes mit pevny interval i funkcni cidlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomKala Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Ahoj, Co vše mě čeká v 186 000km ? za cca 3000km mě čeká servis (mám dlouhý interval 30 000km) a Octavii rv2011 2.0 TDI 103kW CR. A ještě bych poprosil o nějaký solidní servis, slyšel jsem celkem špatné ohlasy na Porsche Brno (tam to mám asi 100m z práce), naopak dobré ohlasy na KEI nebo AZ-Servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Mal som QG1, vyresetoval som ale cez budiky a tym nastavil pevny interval. Cez diagnostiku som to naspat prepol na premenlivy, vyresetoval a nastavil, ze som od vymeny presiel 200km a presli 4dni. Teraz to ukazuje len pomlcky. Cital som, ze to nejaku chvilu trva, kym to vyhodnoti, kolko to asi moze byt? A spravil som to dobre? Nekodoval som nic, len som to robil cez Adaptaciu RJ17 cez VAG. Poor quality oil som zmenil na good quality oil. TOG pisalo, ze je active. Min a max days je 744 a min km je 15 000 max 30 000. Snad je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.