Paul Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Aha takze nedoporucujes? No asi zkusim ty Valea co psal Kibi se Standou, nebo jeste s optam ve skodovce To ne, právě naopak, myslel jsem to tak že ty Bosche byly to první co jsem na auti kupoval. Stírají krásně a jsou tichý v každý rychlosti (0-130) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 To ne, právě naopak, myslel jsem to tak že ty Bosche byly to první co jsem na auti kupoval. Stírají krásně a jsou tichý v každý rychlosti (0-130) Aha tak to jo, to jsme si jen nerozumeli, tak to asi poridim ty Bosche videl jsem je za 850-890,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajax Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Ja jsem asi blbej, ale nemuzu nic najit. Asi erupce. Muze nekdo poslat odkaz na bezraminkovy zadni sterac na FI combi? Nebo staci koupit bezny sterac v dobrem rozmeru? neboli: bude tam adapter na nacvaknuti? Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Kluci to tady hodne delaji ze tam davaji zadni sterac komplet z FII combi nebo z OII combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Mám Škodu Fábii combi r.v.2005.Dneska jsem si koupil flat stěrače.Potřeboval bych poradit,jak je mám dostat na ramínka.Nějak se mi to nepodařilo.A návod,jak na to tam u nic nebyl.Přišlo mi to jako docela slušnej hlavolam. Poradíte mi někdo. Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 nevím jaký jsi si koupil stěrače, měl jsem Valea Aerotwin Xtream, teď nějaký noname a instalace vždy stejná 1. zvedneš plastovou krytku na uchycení stěračů 2. ramínko stěrače vsuneš do plastovýho lůžka stěrače 3. zacvakneš krytku - The End tady foto z balení (sorry za kvalitu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 díky moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david3658 Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Budú pasovať na fabiu 1? neviete náhodou? rozmery sú ok ale myslím uchytenie...dík http://www.mycar.sk/product/valeo-x-trm-vm300-sada-5473/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas-007 Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Ja koupil v TESCU sadu stěračů za 25Kč :p tak sem jich vzal hned 4 sady a stírají dobře.Za ty prachy nekup to Značka byla Tesco value.Měním asi co půl roku.Origo mi vydržely 2 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Já kupoval bezramínkáče v Liberci v Hypce asi za 270Kč pár a max spokojenost. Mám je tam asi od září a zatím perfekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 Ahoj lidi, mám dotaz. Koupil jsem stěrače Aero v AutoKelly jeden cca 130 kč. Stírají dobře, ale jen chvíli, pak se začne voda nebo náplň z ostřikovače rozmazávat, konkrétně u řidiče dole vlevo je to jedno místo a další věc, že mi poskakujou..ale nevím proč, už jsem okno čistil jak na vapce tak ručně a nic...gumičky jsem na nich otíral jestli nejsou zasraný od něčeho...ale pořád stejný. Tak co mi doporučíte? Něčím vyčistit okno? Koupit úplně jiný stěrače? Jiný auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.a.v.o.s Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 To dá rozum že jiný auto ja mám taky AERO ale dával jsem za ne 790kč a taky nestírají na 100% ale jinak spokojenost tvojě jsou nějak podezřele levné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 Byla tam zrovna akce na ně myslím, teď vím proč asi se vrátím k těm co tam byli od Škodovky nebo ty Valea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 (editace) Ja mam taky aero sterace z shellky myslim byly .. jsou za 300 myslim a jsou na obou fabkach a maximalni spokojenost .. jsou tak dobre ze me uz jeden ukradli jsou to obycejne Filsony a jsem spokojenej kdyz spatne setrou staci navlhcit sklo ale nedrou ani na suchem skle .. Editováno: 20. Říjen 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 Mě dřou, skáčou, rozmazávají až si říkám jestli my jsou k něčemu...když hodně prší tak stírají parádně, ale jinak hrůza! Pro jistotu vozím ještě ty použitý origo Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 (editace) Já koupil Aera také nějaké levné do dvou stovek a začaly skákat a rozmazávat tak do dvou měsíců. Pomohlo mi vždy prsknout trochu ostřikovačem, zkrátka jedině namokro. Vydržely pak asi další 2-3 měsíce. Pak už jen rozmazávaly. Teď zkouším jinou levnou "značku". Editováno: 21. Říjen 2011, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 Moje neznačková aera (cena 160 kč/kus) jsou stará odhadem 2 roky a je pravda, že před řidičem je už dost špatně vidět, u spolujezdce je to lepší o něco. Koupím brzy nové a možná je zkusím ještě prohodit, zda-li to nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 Já koupil Aera také nějaké levné do dvou stovek a začaly skákat a rozmazávat tak do dvou měsíců. Pomohlo mi vždy prsknout trochu ostřikovačem, zkrátka jedině namokro. Vydržely pak asi další 2-3 měsíce. Pak už jen rozmazávaly. Teď zkouším jinou levnou "značku". Ostřikovač pomáhá i u mě. Jinak je to hrůza. Jediný plusy, že stírají skvěle v dešti a jsou hezký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 Je to podle mě zkrátka tak na půl roku max. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin71 Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Měl bych malou vychytávku které si v návodech málo kdo všimne ,komu drhnou nebo poskakují stěrače i když koupí nové pomůže mu tohle :http://com3.sweb.cz/...taven%C3%AD.JPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos9191 Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Mám stejný problém, mám tam bezramínkové Bosche a stírají perfektně, ale vržou po okně uplně otřesně, dal sem nový gumičky a vydržely být potichu tak týden. Nevím co s tím, nechci vyhazovat Bosche za 800,-Kč. Poraďte jaké bezramínkové stěrače si případně pořídit, aby dobře stíraly a nedělaly kravál, díky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Pánové jaké nej bezramínkové stěrače na FII?Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Na FII snad máš origo aerotwiny ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 ja vyzkousel snad uz vsechny sterace,,.... vydrzely bejt v klidu tak cca dva tejdny a pak zacly vrzdat,.... vsechny,... tedka mam klasicky BOSH nejaky ECO stiraji pekne ale vrzou,.... myslim ze jenom sterac ridice,.... je to silenost,... kdyz sem mel AERO tak sice stiraly,.. teda snazily se stirat, vrzaly a nechavaly mapy,.... takze nevim kde je problem,.... at mam jaky koliv auto,.... vzdycky mam zasadni problem se steracema,... nechapu to fakt !!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 My dali na RS origo Škoda ( podle mě jsou to ty stejné jako když koupíš Bosch) a zatím klep klep stírají super a ani nevržou. Ty klasické co tam byly to byl děs letěly do koše hned druhý den po koupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.