Přejít na obsah

ajax

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení ajax

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. ajax

    MDI

    super! A jak ho mam teda sehnat? Ne, vazne.. Nemate odkaz? Nebo aspon jak se to jmenuje? Google totiz nic moc...
  2. ajax

    MDI

    Ahoj! Zase otravuju s tím dílem 5N0 035 342 F. Nejsou aspoň někde nějaké tabulky, kde bych to mohl dohledat? Díky za radu... EDIT: jak je to s kabelem mezi MDI a rádiem? Jak se jednotka propoji? Máte někdo číslo toho kabelu? Dík....
  3. ajax

    MDI

    Ahoj! Mám OII FL 2009, radio Swing. Chtěl bych dodat MDI interface, jen trochu plavu v označení jednotlivých kusů. Mám teď možnost koupit za dobrou cenu kus s číslem 5N0 035 342 F, bude mi to pasovat? Našel jsem tu na fóru více návodů, ale žádný neměl toto číslo. Díky za odpověď!
  4. ajax

    Sterace

    Ja jsem asi blbej, ale nemuzu nic najit. Asi erupce. Muze nekdo poslat odkaz na bezraminkovy zadni sterac na FI combi? Nebo staci koupit bezny sterac v dobrem rozmeru? neboli: bude tam adapter na nacvaknuti? Diky!
  5. Jen sest? To znamena jen 594 pisnicek? To trochu ztraci vyznam to kupovat. A k tomu ty tagy.. Asi holt budu muset jit do neoriginalniho radia. ( :'( Diky za odpoved...
  6. Kabliky... zajimava myslenka.. Je pravda, ze ted mi neslo servo ve dverich na central a nakonec to bylo v kabelu mezi dvermi a palubkou.. Takze to je docela mozne.. A nejaky typ, kde by to mohlo byt, nebo to muze byt kdekoliv?
  7. dadacek: To jsme samozrejme zkouseli. Po par kilometrech jizdy to tam bylo zase. Ten clovek, co se mi na to dival tvrdil, ze musim prijit na to kdy to dela. Ja jsem zatim zjistil, ze to dela nahodne..
  8. Jeee, kdyby tak byl z Brna.. Nebo z Vysociny! Ja mam ten stejny problem. Po chvili jizdy mi se mi rozsviti kontrolka ASR a nezhasne do vypnuti motoru. Diagnostika hlasi "Nahodna chyba". Potreboval bych taky nejaky typ.. (
  9. Zdravim vsechny, mam doplnujici dotazy k tomuto tematu... Resim asi jako hodne lidi problem. Chci mp3 do auta, ale pokud mozno do originalniho radia. Mam ve Fabii I symphony s CD (rv 2005). 1) kdyz koupim toto a nekdo mi to tam namontuje, bude to fungovat? (jako ze nebudu potrebovat zadny dalsi kabely, redukce, ...) 2) Predpokladam, ze to nebude cist ID3 tagy. Je tomu tak? 3) Budu moct preskakovat po slozkach? Jako ze kdyz mam v jedne slozce 100 pisnicek a v druhe taky 100 a budu chtit prepnout na druhou slozku, budu muset 100 krat zmacknout tlacitko next track? 4) Neexistuje jine reseni (krome FM trancicveru, to je zlo..)? Vubec se v teto oblasti nepohybuju, tak by se mi hodil napad.. Diky moc za rady..
  10. Diky vsem za odpovedi a typy..
  11. Fabia combi 1.9TDi stokobylova v jednom cloveku bez klimy na 100km jizdy 1. trida bez dalnice 4.5l. Hlasi palubni pocitac i nadrz/km. Predjizdi me akorat namistrovany blbecci, takze zadna brzda. Dlouhodoba spotreba (vic lidi, naklad, klima, vic mesta,..) 5.2l. A ti, co taky krici o tom, ze to nejde, tak si kupte lepsi motor! ) Sorry, ale nemohl jsem jinak.. EDIT: Jo a samozrejme lepsi palivo, netankuju u zemedelcu u JZD. Taky to dela rozdil..
  12. No, to by slo! Ale vubec nemam predstavu kde to kolem Brna nechat udelat nekde. Ja jsem na to slabej a i kdyz bych to asi zvladl, radeji cas investuju jinam.. Nemate typ? Jen me prekvapuje, ze se to nedela nejak ve vice. Ale asi to moc lidi neresi..
  13. No, zvednout to je potreba pouze o par centimetru v kufru. Nevadi sikme sedacky (ty rovnat nechci), vadi schod mezi sedackama a kufrem. Takze desku bych potreboval jen do kufru, coz podle me neni nerealne (viz vany do kufru). A v aute jsem uz spal mnohokrat (ktere nemelo schod) a nikdy jsem se neudusil.
  14. Zdravim vsechny! Chtel bych se zeptat, jestli se nevyrabi neco jako vana do kufru, ale "obracene". Zkratka aby po vlozeni do kufru a sklopeni zadnich sedacek vznikla obrovska rovna plocha (kvuli prespani ve spacacich). Kdyby mel nekdo typ na nejaky e-shop, byl bych happy. Ja nic nenasel.. Diky vsem!
×
×
  • Vytvořit nový...