Publikováno Červenec 29, 200718 r Po vymněně př. tlumiču auto plave v zatačkach.V servisu řekli že je vše OK.Taky mi začalklepat volant při bržděni kotouče jsou zanovní.Včera jsem zjistil 6e mam sjetou venkovni stranu př.pneu.
Červenec 29, 200718 r Po vymněně př. tlumiču auto plave v zatačkach.V servisu řekli že je vše OK.Taky mi začalklepat volant při bržděni kotouče jsou zanovní.Včera jsem zjistil 6e mam sjetou venkovni stranu př.pneu. nech si změřit geometrii a následně i sežídit
Červenec 29, 200718 r Plaval jsem též, ve vyšších rychlostech a předjíždění velmi nepříjemné a nebezpečné, po výměně tlumičů (předek i zadek) jiné auto.
Červenec 30, 200718 r Panum ze servisu se nextelo resit o)) To by nas zajimalo ktery servis tentokrate. Po vymněně př. tlumiču auto plave v zatačkach.V servisu řekli že je vše OK.Taky mi začalklepat volant při bržděni kotouče jsou zanovní.Včera jsem zjistil 6e mam sjetou venkovni stranu př.pneu.
Červenec 30, 200718 r No ja mam osobne tlumice temer novy a auto mi zacina plavat takovym zpusobem, ze uz se bojim jezdit, neco lupe na predni naprave, ale zatacku to pri testu projede normalne. Ale u Tebe to bude fakt tou vymenou
Srpen 1, 200718 r Ja mam pri svym plavani dalsi zajimavej poznatek, prijde mi, ze to jiny Octy nemaj, a to zadek o cca 2 cm niz, nez predek. A tim, ze mam vzadu subac a trochu tezsi ladak to asi nebude.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.