micca Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 (editace) Zdárec všichni.Nedalo mi to a musím se podělit o radost kterou mi udělal Cosby Namontoval mi do miláška budíky RS s Gt ručičkami.Moc pěkné.Ještě jsem je vylepšil nerez koužky.Možná by bylo dobré vyhlásit:MISS Přístrojovka.Tak se taky pochlubte Editováno: 31. Červenec 2007, autor: micca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Tak se taky pochlubím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micca Vloženo 2. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Tak se taky pochlubím Jojo.Ty krátké rafičky jsou fakt pěkné a taky je super to bílé podsvícení.Máš tak celou káru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Máte to kucí hezké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Tak se taky pochlubím Jojo.Ty krátké rafičky jsou fakt pěkné a taky je super to bílé podsvícení.Máš tak celou káru? Jj, všechno svítí bíle, pouze ručičky červeně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Tak se taky pochlubím Jojo.Ty krátké rafičky jsou fakt pěkné a taky je super to bílé podsvícení.Máš tak celou káru? Jj, všechno svítí bíle, pouze ručičky červeně Hele odkud jsi? ....bych to chtěl vidět jak to vypadá v reálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Tak se taky pochlubím Toz pekne......a nepromeruje Ti tachac ? ( teda ted spise mozna ukazuje realnou rychlost )... Vypada to, ze na rychlomeru je rucka trosku vice dole, nez by asi mela byt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Take GTI ruce Zatim nikdo nehodil Roomsterovsky... Nebo z Laguny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Tak se taky pochlubím Jojo.Ty krátké rafičky jsou fakt pěkné a taky je super to bílé podsvícení.Máš tak celou káru? Jj, všechno svítí bíle, pouze ručičky červeně Hele odkud jsi? ....bych to chtěl vidět jak to vypadá v reálu MB, Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Tak se taky pochlubím Toz pekne......a nepromeruje Ti tachac ? ( teda ted spise mozna ukazuje realnou rychlost )... Vypada to, ze na rychlomeru je rucka trosku vice dole, nez by asi mela byt... nene, jsou nakalibrovaný. Ručička po nastartování vyjede na nulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Vypadá to dost dobře, gde se dají ty gt ručičky koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micca Vloženo 14. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Vypadá to dost dobře, gde se dají ty gt ručičky koupit? Zkus napsat Cosbymu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Vypadá to dost dobře, gde se dají ty gt ručičky koupit? Zkus napsat Cosbymu. Nebo Bobikovi, ci Lewisovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Možná, že by se ty ručičky daly udělat i z těch originálů.Kdyby se požadovaný kousek začernil barvou,vypadalo by to stejně,ne?Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Měl jsem ještě z Swifta,ale to nevypadalo guut,ani jsem to nefotil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Možná, že by se ty ručičky daly udělat i z těch originálů.Kdyby se požadovaný kousek začernil barvou,vypadalo by to stejně,ne?Co vy na to? Nedaly, teda pokud chceš aby to vypadalo jako skutečný, ty mají totiž jinej střed než co je na octavii a jsou víc do kulata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.