LuVIrs Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Chtěl bych udělat přístřešek pro auťák, už mám nějaké vlastní představy, ale rád bych se ještě něčím inspiroval.. tak prosím o fotky jestli někdo má a nebo nějaký odkaz, kde bych našel nějakou tu radu. DÍky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Taky by se mi to hodilo..takže kucii piste a ukazujte:-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 1. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 (editace) Taky by se mi to hodilo..takže kucii piste a ukazujte:-P Až budu hotovy, tak sem hodím aspoň svoje dílo... když nikdo nechce přispět.. stejně mám své představy Odkaz krytiny na střechu http://www.marvec.cz/ chci tam hodit komůrkové desky z polykarbonátu, nemá někdo možnost sehnat tyto desky levněji??? Budu potřebovat zastřešit plochu 3x6m. Editováno: 1. Srpen 2007, autor: LuVIrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Taky by se mi to hodilo..takže kucii piste a ukazujte:-P Až budu hotovy, tak sem hodím aspoň svoje dílo... když nikdo nechce přispět.. stejně mám své představy Odkaz krytiny na střechu http://www.marvec.cz/ chci tam hodit komůrkové desky z polykarbonátu, nemá někdo možnost sehnat tyto desky levněji??? Budu potřebovat zastřešit plochu 3x6m. Čau, hlavně si ten přístřešek udělej hodně prostornej. Máme garáž, která je stará možná víc jak 20 let, ale to se s Octama moc nepočítalo. Když tam autem vjedu, tak se blbě vystupuje. Tak jsem to vyřešil tak, že tam mám všechny věci na auto a brácha motorku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 1. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Taky by se mi to hodilo..takže kucii piste a ukazujte:-P Až budu hotovy, tak sem hodím aspoň svoje dílo... když nikdo nechce přispět.. stejně mám své představy Odkaz krytiny na střechu http://www.marvec.cz/ chci tam hodit komůrkové desky z polykarbonátu, nemá někdo možnost sehnat tyto desky levněji??? Budu potřebovat zastřešit plochu 3x6m. Čau, hlavně si ten přístřešek udělej hodně prostornej. Máme garáž, která je stará možná víc jak 20 let, ale to se s Octama moc nepočítalo. Když tam autem vjedu, tak se blbě vystupuje. Tak jsem to vyřešil tak, že tam mám všechny věci na auto a brácha motorku. NO my máme garáž, že by se tam postavili vedle sebe 2 octy, ale je obsazená, a chci aby na auto nepršelo a tak.. myslím, že 3,5x6m je jen pro auti dostačující. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Taky by se mi to hodilo..takže kucii piste a ukazujte:-P Až budu hotovy, tak sem hodím aspoň svoje dílo... když nikdo nechce přispět.. stejně mám své představy Odkaz krytiny na střechu http://www.marvec.cz/ chci tam hodit komůrkové desky z polykarbonátu, nemá někdo možnost sehnat tyto desky levněji??? Budu potřebovat zastřešit plochu 3x6m. Čau, hlavně si ten přístřešek udělej hodně prostornej. Máme garáž, která je stará možná víc jak 20 let, ale to se s Octama moc nepočítalo. Když tam autem vjedu, tak se blbě vystupuje. Tak jsem to vyřešil tak, že tam mám všechny věci na auto a brácha motorku. NO my máme garáž, že by se tam postavili vedle sebe 2 octy, ale je obsazená, a chci aby na auto nepršelo a tak.. myslím, že 3,5x6m je jen pro auti dostačující. Pokud tam bez problému najedeš a otevřeš dveře alespoň do té první polohy tak je to O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boodek Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Taky by se mi to hodilo..takže kucii piste a ukazujte:-P Až budu hotovy, tak sem hodím aspoň svoje dílo... když nikdo nechce přispět.. stejně mám své představy Odkaz krytiny na střechu http://www.marvec.cz/ chci tam hodit komůrkové desky z polykarbonátu, nemá někdo možnost sehnat tyto desky levněji??? Budu potřebovat zastřešit plochu 3x6m. Čau, hlavně si ten přístřešek udělej hodně prostornej. Máme garáž, která je stará možná víc jak 20 let, ale to se s Octama moc nepočítalo. Když tam autem vjedu, tak se blbě vystupuje. Tak jsem to vyřešil tak, že tam mám všechny věci na auto a brácha motorku. NO my máme garáž, že by se tam postavili vedle sebe 2 octy, ale je obsazená, a chci aby na auto nepršelo a tak.. myslím, že 3,5x6m je jen pro auti dostačující. A když prší, tak jezdíš vlakem, aby ti auto nezmoklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Taky by se mi to hodilo..takže kucii piste a ukazujte:-P Až budu hotovy, tak sem hodím aspoň svoje dílo... když nikdo nechce přispět.. stejně mám své představy Odkaz krytiny na střechu http://www.marvec.cz/ chci tam hodit komůrkové desky z polykarbonátu, nemá někdo možnost sehnat tyto desky levněji??? Budu potřebovat zastřešit plochu 3x6m. Čau, hlavně si ten přístřešek udělej hodně prostornej. Máme garáž, která je stará možná víc jak 20 let, ale to se s Octama moc nepočítalo. Když tam autem vjedu, tak se blbě vystupuje. Tak jsem to vyřešil tak, že tam mám všechny věci na auto a brácha motorku. NO my máme garáž, že by se tam postavili vedle sebe 2 octy, ale je obsazená, a chci aby na auto nepršelo a tak.. myslím, že 3,5x6m je jen pro auti dostačující. A když prší, tak jezdíš vlakem, aby ti auto nezmoklo? myšleno když auto stoji... samo, že jezdím pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 nechci zakladat nic novehotak to davam sem. Prosim vas, kdyz chci udelat strechu s obytnym podkrovim na dome s rovnou strechoou + pristavet garaz vedle domu,ktera by byla soucasti domu. Co k tomu potrebuji za povoleni atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 nechci zakladat nic novehotak to davam sem. Prosim vas, kdyz chci udelat strechu s obytnym podkrovim na dome s rovnou strechoou + pristavet garaz vedle domu,ktera by byla soucasti domu. Co k tomu potrebuji za povoleni atd.? stavební povolení a garáži bych neříkal garáž, ale raději dílna či sklad a nepřiznal bych propojení s domem (pokud uvažuješ o dveřích z garáže přímo do domu, jen bych provedl přípravu pro dveře a realizaci nechal po kolaudaci, taky budeš potřebovat posudek statika na zatížení současného zdiva novou konstrukcí a taky základů domu, pokud to bude klasika podkroví, doporučuju uvažovat už při projektu z násobně větší vrstvou izolace než v současné době uvažovaných 18cm, přeci jen střecha má v létě klidně 80 st. C, a pak je pod ní dost vedro a chod klimatizace v podkroví stojí skoro to samé jako v zimě topení, taky doporučuju venkovní žaluzie na střešní okna - nebo alespoň připravit elektriku pro ně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 dik. no, dvere do garaze uz tam jsou. jsou to puvodni dvere na dvorek. S tim podkrovim je mi to jasne.Musis tam mit dobrou izolaci. Vlete tam byva na zdechnuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos55 Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 (editace) Podívejte se například na tyto stránky: http://garaze-pristresky.cz/pristresek-na-auto/ je zde plno verzí dřevěných přístřešků. Krom obyčejné varianty stání si můžete zvolit stání se skladem, který disponuje slušnou velikostí o rozměrech 300 x 200 cm a je vyroben z kvalitních a vlivům počasí odolných smrkových palubek. Úspěšně se také vyhnete znečištění od ptactva, které pro naše i cizí oko není zrovna příjemným ozdobením vašeho vozu. Auto také nebudete vystavovat přímým změnám teplot, který určitým materiálům také neprospívají, jako tomu bývá například při zimním období po příjezdu do vyhřáté garáže a v létě obráceně. Editováno: 27. Červenec 2016, autor: Milos55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 Díky, že si mu poradil, ptal se skoro před 10lety.....já vím musíš se snažit, když to prodáváš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Merta Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Narazil jsme na totok oživené téma. No já se díval na ten odkaz a nic moc. Přemýšlím, že by šlo postavit něco jak maj tady http://www.vetas.cz/produkty/zahradni-pergoly-pristresky . Něco jak širokou pergolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Ahoj, oživím tohle téma. A potřeobval bych menší radu. Plánuji stavět přístřešek na auto a potřeboval bych radu s limity materiálu. Byl by někdo schopný posoudit, jestli to nespadne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraVy Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 My jsem takový přístřešek na auto dokázali docela rychle postavit s tchánem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Ahoj, oživím tohle téma. A potřeobval bych menší radu. Plánuji stavět přístřešek na auto a potřeboval bych radu s limity materiálu. Byl by někdo schopný posoudit, jestli to nespadne? Řekl bych slušně dimenzováno. V dnešní době co říct. Pokud to bude dobře ukotvený a nebude na tom víc jak metr sněhu, nespadne [emoji846] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 (editace) Už to od května 2019 stojí Editováno: 28. Únor 2020, autor: LiveBomb 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MisaBure83 Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 28.02.2020 в 19:23, LiveBomb сказал: Это было с мая 2019 года Vypadá skvěle! Stavět to trvalo hodně času? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 Skvělě? díky, ale spiš taková rychlovka a z nouze ctnost. Musel sem to postavit rychle, protože mi sousedi zařídili výpověď obecního pozemku jako parkoviště. Mít více času tak třeba plot bych udělal až nakonec, ale stavěl sem to před zimou 2018/19 a tesaři mohli až na jaře 2019 a nemohl sem nechat psy bez zahrady. Jinak záliv trval tak 3 týdny, ale z toho víc než půlka byla čekání na něco - na bagr, na beton, na štěrk, na zatravnovačky. Konstrukce - jeden den hoblování a natírání, dva dny montáž. Jeden víkend střecha. Na podzim 2019 jsem musel nechat dodělat vzpěry a dělal jsem si elektriku. Chce to ještě pár dodělávek - ten marmolit budu ho dělat znova (letní slunce na něm vytáhlo spousty nedostatků), zbavit se pilin (za dva roky se nerozpadly), svahovky před zíďku, trocha hlíny a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraVy Vloženo 30. Duben 2020 Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 V 1. 2. 2018 na 12:36, Václav Merta napsal: Narazil jsme na totok oživené téma. No já se díval na ten odkaz a nic moc. Přemýšlím, že by šlo postavit něco jak maj tady http://www.vetas.cz/produkty/zahradni-pergoly-pristresky . Něco jak širokou pergolu. Zkus kontaktovat https://www.domky-delta.cz/ Tahle je od nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada.be Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 V 16. 4. 2020 na 14:58, LiveBomb napsal: "Na podzim 2019 jsem musel nechat dodělat vzpěry" Ahoj, vidím že na forum chodíš, tak jdu po roce loudit informace :-) To vypadá jako 7x6 m cca? Ty výztuhy jsi dodatečně dával takové ty šíkmé od sloupku k pozednici aby se to zavetrovalo? Sloupky jsou s pozednicí na čep? A poslední záklop a krytina? Díky budu vděčný za info. Chystám se na něco v tomto rozměru moc spádu nemám k dispozici a tohle se mi líbí. Láďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Ahoj, vzpěry - taková ta klasika mezi "stojkou" a "vaznicí" - https://www.poradte.cz/picture/2017/1969503.jpg plocha je - šířka 6, délka cca. 7, plocha střechy cca. 7x7 sloupky jsou na kotevní patce, zasazené do opěrné zídky na chemickou kotvu záklop - 22 OSB deska pero-drazka krytina - obyčený pozink plech Práce (z velké části svépomocí)+ materiál byla 150k - cca. 80 zidka, zatravnovacky atd... zbytek drevostavba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada.be Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Díky, to byla rychlost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.