Vlasatec Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Ahoj, při vystupování z auta mi strašně vržou zadní tlumiče (jakobych vylejzal ze starého křesla... ). Mám na nich přetrhané takové ty krycí gumy, nastříkal jsem na ně WD-40, ale pomohlo to tak na dna dny. Dá se s tím něco jiného udělat, krom výměny tlumičů? A když už jsme u toho vrzání, tak mám problém taky se sedačkou, co kde promazat u ní? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Pokud už jsou staršího data zašel bych si nechat udělat test tlumičů, ja tam byl včera a zadek je v háji. Auto má najeto 51 tis. na hlavně na dálnicích, pokud na tom budeš stejně, vyměnit a bude po vrzání. Asi jsem moc nepomohl, ale každý svou troškou do mlýna. Ve Škodovce mění oba zadní tlumiče za 4125,- Kč. Nevím, jestli to je zrovna nejlepší cena nebo jestli originál tlumiče jsou dost dobré na to, abych je tam házel znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Ahoj, při vystupování z auta mi strašně vržou zadní tlumiče (jakobych vylejzal ze starého křesla... ). Mám na nich přetrhané takové ty krycí gumy, nastříkal jsem na ně WD-40, ale pomohlo to tak na dna dny. Dá se s tím něco jiného udělat, krom výměny tlumičů? A když už jsme u toho vrzání, tak mám problém taky se sedačkou, co kde promazat u ní? Díky Jak víš že to sou tlumiče?Není to něco jinýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kub1k škoda Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 čaute , mam taky octu 1.9 tdi 2004 66Kw....dojedu domu zastavím a vystupuju a začne mi to vrzat zvuk jde jakoby od zadnich tlumiču přužin nebo kol.Prostě od zadku.Taky to vrže když s autem zkusím pohoupat tak to taky občas uděla.Poradtě co by to mohlo být díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 nemozu to robit aj zadne silentbloky? mne zadok dost skripe, som si myslel, ze to bude zlym nastavenim dvier, ale docital som sa ze to mozu sposobovat vylagrovane silentbloky. ak si najdem cas tak behnem do servisu nech ich omrknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.