Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, při vystupování z auta mi strašně vržou zadní tlumiče (jakobych vylejzal ze starého křesla...:( ). Mám na nich přetrhané takové ty krycí gumy, nastříkal jsem na ně WD-40, ale pomohlo to tak na dna dny. Dá se s tím něco jiného udělat, krom výměny tlumičů? :) A když už jsme u toho vrzání, tak mám problém taky se sedačkou, co kde promazat u ní? Díky ;)

Vloženo

Pokud už jsou staršího data zašel bych si nechat udělat test tlumičů, ja tam byl včera a zadek je v háji. Auto má najeto 51 tis. na hlavně na dálnicích, pokud na tom budeš stejně, vyměnit a bude po vrzání. Asi jsem moc nepomohl, ale každý svou troškou do mlýna. Ve Škodovce mění oba zadní tlumiče za 4125,- Kč. Nevím, jestli to je zrovna nejlepší cena nebo jestli originál tlumiče jsou dost dobré na to, abych je tam házel znova.

Vloženo
Ahoj, při vystupování z auta mi strašně vržou zadní tlumiče (jakobych vylejzal ze starého křesla...:( ). Mám na nich přetrhané takové ty krycí gumy, nastříkal jsem na ně WD-40, ale pomohlo to tak na dna dny. Dá se s tím něco jiného udělat, krom výměny tlumičů? :) A když už jsme u toho vrzání, tak mám problém taky se sedačkou, co kde promazat u ní? Díky ;)

Jak víš že to sou tlumiče?Není to něco jinýho?

• o 5 let později...
Vloženo

čaute , mam taky octu 1.9 tdi 2004 66Kw....dojedu domu zastavím a vystupuju a začne mi to vrzat zvuk jde jakoby od zadnich tlumiču přužin nebo kol.Prostě od zadku.Taky to vrže když s autem zkusím pohoupat tak to taky občas uděla.Poradtě co by to mohlo být díky:)

• o 2 týdny později...
Vloženo

nemozu to robit aj zadne silentbloky? mne zadok dost skripe, som si myslel, ze to bude zlym nastavenim dvier, ale docital som sa ze to mozu sposobovat vylagrovane silentbloky. ak si najdem cas tak behnem do servisu nech ich omrknu

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...