carmain Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Při zamykání centrálem mě neskutečně rachotí v přeních pravých dveřích,myslíte že je tam poze něco potřeba dotáhnout,poštelovat nebo je urgentní výměna celého zámku?popř kde bych sadu zámků sehnal a za kolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Mě rachotila v pátých dveřích . Promazal jsem to olejem ve spreji a je klid. Ale rači si to nech prohlídnout nějakým odborníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Ja mam zas taky problem ze ked veziem v aute v aute viac ludi tak ho z vnutra zamknem, aby sa nahodou nestalo niake nestastie npr. pri malich detoch (ja viem za sa to da z vnutra otvorit ale to ze treba dva krat potiahnut klucku to oni nevedia ) no a teras ten moj problem. kez zamknem tak tie zamky (vsetky) strasne buchnu. ja neviem, mne sa zda ze sa to cele zamkne moc rychlo a moc nahlas. V inych autach to ani nieje pocut ale tuto pecka jak hovado. Co s tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Ja mam zas taky problem ze ked veziem v aute v aute viac ludi tak ho z vnutra zamknem, aby sa nahodou nestalo niake nestastie npr. pri malich detoch (ja viem za sa to da z vnutra otvorit ale to ze treba dva krat potiahnut klucku to oni nevedia ) no a teras ten moj problem. kez zamknem tak tie zamky (vsetky) strasne buchnu. ja neviem, mne sa zda ze sa to cele zamkne moc rychlo a moc nahlas. V inych autach to ani nieje pocut ale tuto pecka jak hovado. Co s tym? To je u starších normální, zevnitř je to víc slyšet než zvenčí, jedině tam dát tichý zámky, někde jsem čet inzerát v bazaru jestli se nepletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Ja mam zas taky problem ze ked veziem v aute v aute viac ludi tak ho z vnutra zamknem, aby sa nahodou nestalo niake nestastie npr. pri malich detoch (ja viem za sa to da z vnutra otvorit ale to ze treba dva krat potiahnut klucku to oni nevedia ) no a teras ten moj problem. kez zamknem tak tie zamky (vsetky) strasne buchnu. ja neviem, mne sa zda ze sa to cele zamkne moc rychlo a moc nahlas. V inych autach to ani nieje pocut ale tuto pecka jak hovado. Co s tym? S tim asi nic neudelas...u octavek je to bohuzel tak..az OII ma tiche zamykani... Taky me to ale stve..jeden cas jsem mel aktivovane samozamykani po rozjezdu ale pokud se mnou jel nekdo jiny a necekal to strasne se lek..a me to taky zacalo stvat :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Ja mam zas taky problem ze ked veziem v aute v aute viac ludi tak ho z vnutra zamknem, aby sa nahodou nestalo niake nestastie npr. pri malich detoch (ja viem za sa to da z vnutra otvorit ale to ze treba dva krat potiahnut klucku to oni nevedia ) no a teras ten moj problem. kez zamknem tak tie zamky (vsetky) strasne buchnu. ja neviem, mne sa zda ze sa to cele zamkne moc rychlo a moc nahlas. V inych autach to ani nieje pocut ale tuto pecka jak hovado. Co s tym? S tim asi nic neudelas...u octavek je to bohuzel tak..az OII ma tiche zamykani... Taky me to ale stve..jeden cas jsem mel aktivovane samozamykani po rozjezdu ale pokud se mnou jel nekdo jiny a necekal to strasne se lek..a me to taky zacalo stvat :-( Tak jedině si pořídit sadu tichých zámků - to by mělo trochu pomoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 neviem ako to v tych dverach funguje, ale co keby som tam naletoval niaky odpor??? mozno by sa to zamykalo pomalsie, alebo vobec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.