Přejít na obsah

Rachot při zamykání centrálu

carmain

Doporučené příspěvky

Ja mam zas taky problem ze ked veziem v aute v aute viac ludi tak ho z vnutra zamknem, aby sa nahodou nestalo niake nestastie npr. pri malich detoch (ja viem za sa to da z vnutra otvorit ale to ze treba dva krat potiahnut klucku to oni nevedia :) ) no a teras ten moj problem. kez zamknem tak tie zamky (vsetky) strasne buchnu. ja neviem, mne sa zda ze sa to cele zamkne moc rychlo a moc nahlas. V inych autach to ani nieje pocut ale tuto pecka jak hovado. Co s tym?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam zas taky problem ze ked veziem v aute v aute viac ludi tak ho z vnutra zamknem, aby sa nahodou nestalo niake nestastie npr. pri malich detoch (ja viem za sa to da z vnutra otvorit ale to ze treba dva krat potiahnut klucku to oni nevedia :) ) no a teras ten moj problem. kez zamknem tak tie zamky (vsetky) strasne buchnu. ja neviem, mne sa zda ze sa to cele zamkne moc rychlo a moc nahlas. V inych autach to ani nieje pocut ale tuto pecka jak hovado. Co s tym?

To je u starších normální, zevnitř je to víc slyšet než zvenčí, jedině tam dát tichý zámky, někde jsem čet inzerát v bazaru jestli se nepletu.

Odkaz ke komentáři

S tim asi nic neudelas...u octavek je to bohuzel tak..az OII ma tiche zamykani... Taky me to ale stve..jeden cas jsem mel aktivovane samozamykani po rozjezdu ale pokud se mnou jel nekdo jiny a necekal to strasne se lek..a me to taky zacalo stvat :-(

Odkaz ke komentáři

S tim asi nic neudelas...u octavek je to bohuzel tak..az OII ma tiche zamykani... Taky me to ale stve..jeden cas jsem mel aktivovane samozamykani po rozjezdu ale pokud se mnou jel nekdo jiny a necekal to strasne se lek..a me to taky zacalo stvat :-(

Tak jedině si pořídit sadu tichých zámků - to by mělo trochu pomoci :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...