galaher Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Chci se jen zeptat.Jáká je minimální konfigurace počítače pro VAG ? Jde mi o to,že jsem si koupil kabel,ale má připojení na COM1 (jsem si neuvědomil,že můj noťas má jenom USB) Koupil jsem redukci USB/COM,ale moc to nechce spolupracovat,proto jsem se rozhodl,že si koupím starší noťas kde je COM1.Proto se ptám jaká je minimální kofigurace pro VAG.Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Chci se jen zeptat.Jáká je minimální konfigurace počítače pro VAG ? Jde mi o to,že jsem si koupil kabel,ale má připojení na COM1 (jsem si neuvědomil,že můj noťas má jenom USB) Koupil jsem redukci USB/COM,ale moc to nechce spolupracovat,proto jsem se rozhodl,že si koupím starší noťas kde je COM1.Proto se ptám jaká je minimální kofigurace pro VAG.Dík za rady. Nemas v prechodu ten spravy prevodnik.Hledej na www.motordiag.cz nebo carsoft.cz tam by nejake mohli mit.Bohuzel nazev chipu jaky v prevodniku ma byt z hlavy nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Pouzivam stary T20 +W2k a v pohode. HW konfigurace PIII 700Mhz, 256MB RAM... Na VAG staci asi cokoli, co ma RS232, 64MB RAM a nejaky procesor:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 12. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Bude stačit Pentium 133 Mhz 32 Mb Ram a grafika 1 Mb ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Bude stačit Pentium 133 Mhz 32 Mb Ram a grafika 1 Mb ??? Mohlo by. Nevim, jake pozadavky ma VAG samotny....za zkousku nic nedas, autu neublizis:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomTS Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Chci se jen zeptat.Jáká je minimální konfigurace počítače pro VAG ? Jde mi o to,že jsem si koupil kabel,ale má připojení na COM1 (jsem si neuvědomil,že můj noťas má jenom USB) Koupil jsem redukci USB/COM,ale moc to nechce spolupracovat,proto jsem se rozhodl,že si koupím starší noťas kde je COM1.Proto se ptám jaká je minimální kofigurace pro VAG.Dík za rady. Nemas v prechodu ten spravy prevodnik.Hledej na www.motordiag.cz nebo carsoft.cz tam by nejake mohli mit.Bohuzel nazev chipu jaky v prevodniku ma byt z hlavy nevim. Jde o převodník s čipem FTDI. Nicméně jeho cena je skoro jako celý kabel na COM (asi 1000kc). Normální převodník okolo 300. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Výborné převodníky s FTDI dělá firma ASIX, používali jsme to v práci na progamování, sám to používám s VAG Comem a taky mi to chodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Ahoj a není lepší prodat kabel COM a koupit USB s podporou vyšší verze VAG COM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 27. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Ahoj a není lepší prodat kabel COM a koupit USB s podporou vyšší verze VAG COM? Možná ano,ale já jsi už objednal notebook s 200Mhz procesorem za 1000 kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Ahoj a není lepší prodat kabel COM a koupit USB s podporou vyšší verze VAG COM? Možná ano,ale já jsi už objednal notebook s 200Mhz procesorem za 1000 kč... Tak to je vpoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.